Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 23-03-2009, 16:54   #4781 (permalink)
Registered User

Jose Mourinho's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gogomanu View Post
am si eu o problema cu editoru .poate cineva sa ma ajute.Problema este ca dupa ce folosesc editoru si intru inapoi in joc si dau new game nu ma mai intreaba care database vreau sa foloses.Oare e din cauza ca am instalat Football Manager 2009 sau nu are nici o importanta
Help me please
Give us some details.

Quote:
Originally Posted by Razzz View Post
Poate nu dai save la database dupa ce o modifici cu editor. Oricum nu e bine sa il folosesti,nu mai are jocul niciun farmec
Da' tu de unde stii ce vrea el sa faca cu editoru' ? Poate un data update ?

Jose Mourinho is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2009, 18:51   #4782 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Jose Mourinho View Post
Give us some details.

Da' tu de unde stii ce vrea el sa faca cu editoru' ? Poate un data update ?
Nu m-am gandit la asta sry

Razzz is offline    Reply With Quote
Old 25-03-2009, 04:01   #4783 (permalink)
Registered User

salut

Sunt manager de vreo 6 sezoane la o echipa si am observat ca nu imi cresc atributele la :

Club/Player loyalty:5
Domestic player bias: 2
Financial Control: 8
Hands on approach: 6
Squad Discipline: 9
Tactical Consistency: 7

Imi poate spune si mie cineva ce trebuie sa fac la fiecare in parte sa imi cresca atributele...multumesc

tuturica is offline    Reply With Quote
Old 25-03-2009, 11:07   #4784 (permalink)
Registered User

adijarca's Avatar

la club player loyalty se ia in considereare cat de mult tii jucatorii la club, cat de des le iei apararea, cat de des schimbi echipa, etc.
domestic player bias daca vrei sa creasca nu mai cumpara jucatori straini la kilogram ci orienteaza-te inspre jucatorii din tara in care antrenezi.
tactical consistency creste numai daca folosesti aceeasi tactica la fiecare meci (s-ar putea sa ma insel totusi)
finacial control se refera la cat de bine stii sa administrezi banii clubului. daca faci achizitii de nspe catralioane de euro normal ca nu o sa iti creasca.
squad discipline creste daca stii sa disciplinezi echipa, adica sa ii amendezi cand ii cazul sau critici performantele negative dar nu in mod exagerat.
cat despre hands on habar nu am.

adijarca is offline    Reply With Quote
Old 25-03-2009, 13:20   #4785 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Hands-on Approach reprezinta gradul de implicare al tau. In cazul in care vei raspunde la toate conferintele de presa, daca iti vei vedea in persoana jucatorii imprumutati la alte echipe, etc. - acesta va creste.

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 25-03-2009, 13:29   #4786 (permalink)
Registered User

Ms mult acum mai stiu ce trebuie sa fac,dar totusi la tactical folosesc 4-4-2 de cand am luat echipa si tot nu creste,cat despre domestic player bias conteaza daca jucatorul strain primeste cetatenie romana jucand in romania 5 ani sau trebuie numai romani?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
Hands-on Approach reprezinta gradul de implicare al tau. In cazul in care vei raspunde la toate conferintele de presa, daca iti vei vedea in persoana jucatorii imprumutati la alte echipe, etc. - acesta va creste.
pai cam raspund la toate intrebarile la conferintele de presa,dar jucatori imprumutati nu prea am avut sa zic unul pe sezon,cred ca este destul de putin

Last edited by tuturica; 25-03-2009 at 13:30.. Reason: Automerged Doublepost

tuturica is offline    Reply With Quote
Old 25-03-2009, 16:20   #4787 (permalink)
Registered User

Jose Mourinho's Avatar

Trebuie sa ai si rezultate

Jose Mourinho is offline    Reply With Quote
Old 26-03-2009, 02:31   #4788 (permalink)
Registered User

Am terminat sezonul 3.Eu spun ca a fost cel mai bun.Am luat campionatul si cupa si am iesit din grupele CL dar in optimi am cazut cu Real care m-a eliminat dupa un 0-0 la mine si u 5-1 la ei.Acum incep sezonul 4.Am facut niste achizitii zic eu bune.Cea mai mare e Sinama-Pongolle care totusi a fost foarte scump.Am avut surpriza sa il gasesc pe dossena transfer listed la palermo si sa ceara pe el 1k , l-am luat imediat:P e rezerva pt sepsi.Postez si cel ai urat jucator care l-am vazut vreodata la FM
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	pongolle.jpg
Views:	117
Size:	148.5 KB
ID:	456576   Click image for larger version

Name:	dossena.jpg
Views:	107
Size:	146.9 KB
ID:	456577   Click image for larger version

Name:	fatza.jpg
Views:	124
Size:	229.7 KB
ID:	456578  

Old 26-03-2009, 12:38   #4789 (permalink)
Banned

cum l-ai adus tu pe Sinamma Pongolle la steaua in al-3lea sezon ?cum l-ai adus tu pe Dossena ? Prin Editor nu ? Stiu nu trebuie sa-mi mai zici

LANoire is offline    Reply With Quote
Old 26-03-2009, 19:39   #4790 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by LANoire View Post
cum l-ai adus tu pe Sinamma Pongolle la steaua in al-3lea sezon ?cum l-ai adus tu pe Dossena ? Prin Editor nu ? Stiu nu trebuie sa-mi mai zici
in al4lea sezon daca stii sa citesti.si i-am adus pe bune ca nu joc cu editor.vezi ca am postat mai sus si transferurile dinainte si ce bani am luat pe jucatori.pe sinama am dat 16 mil am si spus ca a costat f mult iar dossena era transfer listed.Daca m-as fi apucat sa joc cu editor mi-as fi facut o echipa mai calumea nu ma apucam sa joc 3 sezoane ca sa-l iau pe sinama in al4lea.Habar nu ai ce vorbesti

Old 26-03-2009, 19:54   #4791 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Razzz View Post
in al4lea sezon daca stii sa citesti.si i-am adus pe bune ca nu joc cu editor.vezi ca am postat mai sus si transferurile dinainte si ce bani am luat pe jucatori.pe sinama am dat 16 mil am si spus ca a costat f mult iar dossena era transfer listed.Daca m-as fi apucat sa joc cu editor mi-as fi facut o echipa mai calumea nu ma apucam sa joc 3 sezoane ca sa-l iau pe sinama in al4lea.Habar nu ai ce vorbesti
Transferurile din sezonu asta,echipa mea si history pt dossena si pongolle.dossena era transfer listed pt ca nu juca dupa cum se vede.Am vandut jucatori pt mai multi bani decat am cheltuit si totusi mi-am permis sa dau 12 mil pe un atacant speranta de la murcia.Cel de mai sus sa se abtina daca el joaca cu editor si e frustrat.Daca foloseam editor echipa mea nu arata asa,aveam alti jucatori.
Attached Thumbnails

Name:	dossenna.jpg
Views:	85
Size:	164.0 KB
ID:	456947   Click image for larger version

Name:	sinama.jpg
Views:	71
Size:	176.2 KB
ID:	456948   Click image for larger version

Name:	steaua.jpg
Views:	82
Size:	201.1 KB
ID:	456949   Click image for larger version

Name:	transf.jpg
Views:	74
Size:	213.4 KB
ID:	456950  

Old 26-03-2009, 21:26   #4792 (permalink)
Banned

l-ai luat pe Dossena cu 1k?

criminaluLPS is offline    Reply With Quote
Old 27-03-2009, 11:00   #4793 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by criminaluLPS View Post
l-ai luat pe Dossena cu 1k?
da,era transfer listed si atat au cerut pe el.si mie mi s-a parut cam ciudat dar dossena nu e un mare jucator la fm 08 varianta 8.0.0.In ultimele 2 sezoane jucase 8 meciuri.Probabil vroiau sa scape de el. Cam l-a fel mi s-a intamplat si cu olivier kapo in sezonul anterior.L-am luat de la Birmingham care retrogradase in championship cu 1 mil.Era transfer listed si trecut la reserve squad la ei.

Old 04-04-2009, 22:18   #4794 (permalink)
Registered User

Singuru lucru pe care am vrut sa-l fac a fost acela de a modifica youth setup de la steaua de la 11 la 20 si sa scot acidentarea lu emegara .
Inainte sa-mi instalez football manager 2009 mergea sa selectez care data base vroiam dar dupa ce mi-am instalat 2009 si nu mi-a placut m-am intors la 2008 si am incercat sa fac ce am spus mai sus dar nu mergea deloc ,oricum am dezinstalat si reinstalat de vreo 10 ori dar tot nu imi aparea optiunea cu data baseul ,cred ca pana la urma o sa-mi reinstalez windows-ul poate asa o sa mearga .
Oricum daca cineva are o solutie mai buna sa ma anunte si pe mine

Last edited by Gogomanu; 04-04-2009 at 22:19.. Reason: am mancat din litere

Gogomanu is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2009, 18:02   #4795 (permalink)
Registered User

am nevoie de o sugestie

Joc cu ASRoma de 3 sezoane(de abia am inceput al 4-lea) si am nevoie de o tactica. Am castigat de 3 ori liga interna si 2 ori CL folosind tactica 4-1-4-1 (1 DMC, 2 MC, 2 W, 1 FC). Am cumparat 2 atacanti - Henri Saivet si Wayne Allie pt a-l inlocui de Jose Antonio Reyes(31 ani) si mi-am dat seama ca nu mai pot juca cu un singur varf intins pt ca Saivet si Allie(viitorul Adebayor) sunt prea buni pt a face rotatie cu ei. Imi poate sugera cineva o tactica? (eu m-am gandit la 442) daca are cineva o idee va rog spuneti-mi. Si spuneti-mi va rog si setarile generale si individuale ale jucatorilor. Echipa mea e cam asa:
-wingeri: Ronaldo(l-a luat clubu cat nu avea manager pe 98 mil. de aceea am si bagat in seama echipa), Messi(l-am luat eu cu 162 mil), Paolo Bini(regen care are potential de a ajunge la fel de bun ca Ronaldo; pacat ca joaca doar pe stanga)
-midfield: Fabregas(cu 67 de la arsenal), Daniele de Rossi, Alberto Aquilani, Matthieu Bodmer, Henri Lansbury(joaca in nationala Angliei la doar 22 de ani - parca)
-defenders: Mexes(e tot goalscorer btw..da gol aproape la fiecare corner), Micah Richards, Gareth Bale, Alexis, Domenico Criscito, Marco Andreolli, Mickhael Chretien, Ivaylo Vankov(regen care valoreaza 20 mil la 20 de ani)
mai am ceva rezerve atacanti, dar nimic deosebit
Multumesc anticipat

Theras is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2009, 19:23   #4796 (permalink)

C05T1N's Avatar

Varf intins? Intins pe jos sau cum...?

Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

Old 08-04-2009, 19:55   #4797 (permalink)
Registered User

stiu eu ce preferinte o fi avand....
varf intins = striker/fc

Old 08-04-2009, 20:53   #4798 (permalink)

C05T1N's Avatar

ala e varf IMPINS

Old 10-04-2009, 00:26   #4799 (permalink)
Registered User

ma rog

Old 13-04-2009, 00:23   #4800 (permalink)
Registered User

Attached Thumbnails

Name:	bgg.GIF
Views:	111
Size:	153.2 KB
ID:	464902  

dovleac is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools