![]() |
| | #4922 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
ti-am last un mesaj cu id meu ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Anunt!!: Vreau sa fac un database update completa pt fm 08 pe sezonul 09/10 si as avea nevoie de putin ajutor.Ce vreau sa fac...: -update la reputatziile cluburilor,jucatorilor,nationalelor,competitziilor etc.(si romania merita cv in plus k sa calificat la euro ![]() -update la tinerii jucatori talentazi care fac ravagii in momentul de fata(ex Theo Walcott) -update la campionate:retrogradari,promovari etc. -update la coeficietzii uefa -update la participarile in cupe(sa vedem pe urziceni in CL )-update la jucatori:atribute,potential, etc. (cred k c.ronaldo merita mai multa atentzie) -update transferuri,imprumuturi,schimbari de antrenori etc.(C.Ronaldo si Kaka la Real Madrid:X) -update la finantele cluburilor -update stadioane(vreau sa bag si noul stadion "National" al Romaniei care sa fie gata in 2010) -update la sursele media(sa bagam GSP TV,Sport.ro(TV) ,Gazeta Sporturilor,PRO Sport(ziare) ,Nike,Adidas,Puma(Sponsori) etc. -si multe altele.... Cui nui place fm 09 si vrea ceva mai nou la fm 08 sa ma ajute sa fac asta..Cred k o sa iasa cv frumos...Am nevoie de informatzii despre anumite campionate.Ofer surse de inspiratzie.Cine se plictiseste si iar placea sa imi spuna multumesc mult.
Last edited by pakito5000; 26-06-2009 at 15:05.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #4923 (permalink) | ||
|
Depinde ce winger-i folosesti la tactica aia de 5-3-2, fiindca daca nu ai niste jucatori cu stamina 16-17, tackling bun, crossing, acceleration, o sa iei o bataie pe margini de o sa te doara capu. o sa ai mereu un jucator de banda care se bate cu 2 daca adversaru foloseste 4-4-2 si fundasii de banda urca, o sa joace magarusu cu jucatoru tau, la Poli Iasi nu o sa vina mijlocasu sa inchida in coltu terenului. Am incercat eu tactica aia la Steaua, si tot nu am gasit 2 WB buni cu adevarat, ti s-ar preta Vali Badoi pentru un sezon jumate, chiar doua pe partea dreapta, iar pe stanga.... pauza. Nu stiu niciunul bun sa vina in RO. Pentru cras, incearca la tactica ta sa pui sageti spre stanga si dreapta la MC-ii dinspre margini si o sageata in sus la cel din mijloc, care ar trebui sa aiba ceva creativitate si sa dea niste pase in gaura pentru atacanti. Asa o sa ai un inchizator in centru, lucru pe care eu in general il prefer, 2 jucatori care sa apere marginile pe fiecare parte. ti-ar folosi niste jucatori ca vasilache sau paduretu sa poata sa joace si in centru si pe margini la mijloc. Un jucator care creste si despre care nu prea tin minte sa se fi vorbit este Camisa, un DC italian tanar si bunicel, nu are status-uri extraordinare dar creste si joaca bine, mai bine ca Mardare sau altii.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #4925 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
sal am si eu o rugaminte ,poate cineva sa-mi dea si mie un link unde pot sa gsesc toate emblemele la cluburile din europa (nu ma ijntereseaza decat cele din europa)am incercat pe sourtitousi.com da n-am gasit nimica .MS si scz de deranj
| ||
|
| | #4927 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | ms mult iti las id meu.uitate la mesaje-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Team Logos : sortitoutsi - Football Manager Downloads Last edited by pakito5000; 26-06-2009 at 16:04.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #4929 (permalink) | ||
|
Problema cu "ma bate toti" se rezolva prin citirea unui manual de limba romana. Clasa I, daca nu ma insel. Cu suturile rezolvi prin mutarea sliderului individual de Long Shots pe Often.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #4936 (permalink) | ||
| Screenshot?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #4937 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | frate faza este ca eu am incecat sa fac print si sa pun aici dar nu merge..zice ca file is invalid..si am vazut la alti ca au pus imagini din joc ...dar se pare ca faza cu print nu merge..zimi cum au reusit ei ca eu stiu doar cu print..si dupaia in paint...dar nu merge asa ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- gata am rezolvat.. ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- cum fac sa joc cu un baiat in retea ??? ziceti-mi si mie plzz...urgent...treb un program sau ce? unde dau ca sa fac srv?? -------------------- Editare ulterioară -------------------- am rezolvat si treaba cu jucatu in retea ...acu cine vrea sa joace in retea robert_galacticul2007 :P
Last edited by robert4you; 29-06-2009 at 22:02.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #4938 (permalink) | ||
|
Cu asa id, nu cred ca se baga careva.
|
| | #4940 (permalink) | ||
|
E galactic, obviously
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |