Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 30-06-2009, 12:26   #4941 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
E galactic, obviously
doar tin si eu cu real madrid

robert4you is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2009, 15:41   #4942 (permalink)
Registered User

care imi zice si mie o tactica buna pt arsenal??? plzz...uitativa ce am eu ... Click image for larger version

Name:	arsenal.JPG
Views:	82
Size:	131.0 KB
ID:	494948

Click image for larger version

Name:	team.JPG
Views:	64
Size:	129.0 KB
ID:	494949

Old 30-06-2009, 16:20   #4943 (permalink)
Registered User

claud1u's Avatar

Golanski la Arsenal ?

claud1u is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2009, 16:43   #4944 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by claud1u View Post
Golanski la Arsenal ?
da..nu vad care e problema..l-am adus ca sa fie rezerva...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
deci care ma ajuta si pe mine plzz cu o tactica buna..

Last edited by robert4you; 30-06-2009 at 16:43.. Reason: Automerged Doublepost

Old 30-06-2009, 20:35   #4945 (permalink)
Registered User

Anunt!!:
Vreau sa fac un database update completa pt fm 08 pe sezonul 09/10 si as avea nevoie de putin ajutor.Ce vreau sa fac...:
-update la reputatziile cluburilor,jucatorilor,nationalelor,competitziilor etc.(si romania merita cv in plus k sa calificat la euro
-update la tinerii jucatori talentazi care fac ravagii in momentul de fata(ex Theo Walcott)
-update la campionate:retrogradari,promovari etc.
-update la coeficietzii uefa
-update la participarile in cupe(sa vedem pe urziceni in CL )
-update la jucatori:atribute,potential, etc. (cred k c.ronaldo merita mai multa atentzie)
-update transferuri,imprumuturi,schimbari de antrenori etc.(C.Ronaldo si Kaka la Real Madrid:X)
-update la finantele cluburilor
-update stadioane(vreau sa bag si noul stadion "National" al Romaniei care sa fie gata in 2010)
-update la sursele media(sa bagam GSP TV,Sport.ro(TV) ,Gazeta Sporturilor,PRO Sport(ziare) ,Nike,Adidas,Puma(Sponsori) etc.
-si multe altele....
Cui nui place fm 09 si vrea ceva mai nou la fm 08 sa ma ajute sa fac asta..Cred k o sa iasa cv frumos...Am nevoie de informatzii despre anumite campionate.Ofer surse de inspiratzie.Cine se plictiseste si iar placea sa imi spuna multumesc mult.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by robert4you View Post
da..nu vad care e problema..l-am adus ca sa fie rezerva...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
deci care ma ajuta si pe mine plzz cu o tactica buna..
Si cum merg meciurile??pierzi...castigi....sa vad ce pareri pot sati ofer

Last edited by pakito5000; 30-06-2009 at 20:35.. Reason: Automerged Doublepost

pakito5000 is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2009, 21:06   #4946 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by pakito5000 View Post
Anunt!!:
Vreau sa fac un database update completa pt fm 08 pe sezonul 09/10 si as avea nevoie de putin ajutor.Ce vreau sa fac...:
-update la reputatziile cluburilor,jucatorilor,nationalelor,competitziilor etc.(si romania merita cv in plus k sa calificat la euro
-update la tinerii jucatori talentazi care fac ravagii in momentul de fata(ex Theo Walcott)
-update la campionate:retrogradari,promovari etc.
-update la coeficietzii uefa
-update la participarile in cupe(sa vedem pe urziceni in CL )
-update la jucatori:atribute,potential, etc. (cred k c.ronaldo merita mai multa atentzie)
-update transferuri,imprumuturi,schimbari de antrenori etc.(C.Ronaldo si Kaka la Real Madrid:X)
-update la finantele cluburilor
-update stadioane(vreau sa bag si noul stadion "National" al Romaniei care sa fie gata in 2010)
-update la sursele media(sa bagam GSP TV,Sport.ro(TV) ,Gazeta Sporturilor,PRO Sport(ziare) ,Nike,Adidas,Puma(Sponsori) etc.
-si multe altele....
Cui nui place fm 09 si vrea ceva mai nou la fm 08 sa ma ajute sa fac asta..Cred k o sa iasa cv frumos...Am nevoie de informatzii despre anumite campionate.Ofer surse de inspiratzie.Cine se plictiseste si iar placea sa imi spuna multumesc mult.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------

Si cum merg meciurile??pierzi...castigi....sa vad ce pareri pot sati ofer
pai uitate si tu in clasament si iti dai seama ....Click image for larger version

Name:	clasamente.JPG
Views:	81
Size:	113.7 KB
ID:	495124

Old 30-06-2009, 21:10   #4947 (permalink)
Registered User

si sunt in sezonu 2 si aveam obiectiv castigarea camp...dar nu imi place ca echipa joaca prost...adversarii au multe ocazii........ asta e echipa mea...poate trebbuie alti jucatori.sau la team instructions...sau player instructions...sau ceva...alt sistem..nu stiu....vreau ceva eficient...care sa domin adversarii Click image for larger version

Name:	echipa.JPG
Views:	61
Size:	128.4 KB
ID:	495125

Old 30-06-2009, 21:19   #4948 (permalink)
Registered User

Jose Mourinho's Avatar

Golanski, ffs!

Jose Mourinho is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2009, 13:24   #4949 (permalink)
Registered User

cum imi antrenez jucatori? adik cum sa pun la training?? puneti un screenshot va rog frumos ca nu stiu

Old 01-07-2009, 14:42   #4950 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

Ce face robert acolo e dovada ca jocu are multe defecte. La tactica aia 3-4-3 daca pui mijlocasi de banda ofensivi o sa fii mancat pe margini, le-ai mai pus si sageti... 2-3 remarci, time wasting tre sa fie aproape de mijloc altfel nu au timp sa gandeasca deloc, dau drumu la minge aiurea daca n-au decisions peste 15-16, daca le lasi creativitatea mare o sa faca ce vor ei si nu vor respecta tactica ta, doar 2-3 jucatori maxim au voie sa aiba creativitate mare.
In alta ordine de idei se vede ca robert castiga destule meciuri pentru tacticile lui destul de slabe. O sa invete daca e pasionat, insa ce vreau sa spun e ca uneori te chinui o gramada sa faci o tactica, e buna dar pur si simplu echipa nu merge si alteori iei o tactica din cele prestabilite fara sa pui instructiuni la jucatori si castigi de rupi. Un exemplu: prietena mea intr-o seara a venit sa vada ce rahat ma joc si a vrut sa joace si ea un meci. a ales 4-4-2 defensiv, fara instructiuni la jucatori, nu e cazul sa mai mentionez ca nu are habar ce e ala DC sau MC, i-a pus la plezneala, fundasu dreapta - atacand, mijlocasu ofensiv- DC si asa mai departe. Rezultatul? 2 victorii la rand, 4-1 si 2-0. Eu cu tactica mea gandita si ras-gandita luam gol meci de meci, dar ea cu un amc veritabil ca DC nu a luat gol. ha ha

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2009, 15:26   #4951 (permalink)
Registered User

acuma joc in felu asta si am 1 victorie in cupa ligi impotriva lui wigan 2-0 dupaia urmatoru meci acasa in camp tot impotriva lui wigan tot 2-0 ...dupaia cu aek atena in ucl park tot acasa nu reusesc decat un 0-0 iar dupaia in camp cu birmingam acasa bat cu 3-0 ....insa wigan si birmingam echipe slabe..oare ce voi face cand voi da piept cu echipe precum aston villa si newcastle..nu mai vb de man,chelsea si liv...i am worried

Name:	arsenal.JPG
Views:	57
Size:	134.3 KB
ID:	495326

Name:	teram seatings.JPG
Views:	38
Size:	134.8 KB
ID:	495327

Old 01-07-2009, 15:53   #4952 (permalink)
Registered User

Quote:
acuma joc in felu asta si am 1 victorie in cupa ligi impotriva lui wigan 2-0 dupaia urmatoru meci acasa in camp tot impotriva lui wigan tot 2-0 ...dupaia cu aek atena in ucl park tot acasa nu reusesc decat un 0-0 iar dupaia in camp cu birmingam acasa bat cu 3-0 ....insa wigan si birmingam echipe slabe..oare ce voi face cand voi da piept cu echipe precum aston villa si newcastle..nu mai vb de man,chelsea si liv...i am worried
Attachment 495326
Attachment 495327

mda....dupa am jucat impotriva lui newcastle si am luat bataie cu 1-0 iar in ucl impotriva lui inter si m-au batut cu 2-1...ziceti-mi si mie o tactica buna ceva...un screenshot care sa mearga...plzz

Old 01-07-2009, 18:49   #4953 (permalink)
Registered User

Quote:
mda....dupa am jucat impotriva lui newcastle si am luat bataie cu 1-0 iar in ucl impotriva lui inter si m-au batut cu 2-1...ziceti-mi si mie o tactica buna ceva...un screenshot care sa mearga...plzz
Inspirate
Attached Thumbnails

Name:	Rapid.JPG
Views:	76
Size:	131.8 KB
ID:	495401   Click image for larger version

Name:	Rapid1.JPG
Views:	56
Size:	131.7 KB
ID:	495402  

Old 01-07-2009, 18:55   #4954 (permalink)
Registered User

Bagai pe daniel alves si pe bale pe margini.AMC sa fie playmaker.Sa vezi cum curg atacurile acuma K jucatori vad k ai de unde alege

Old 01-07-2009, 20:21   #4955 (permalink)
Registered User

Quote:
Bagai pe daniel alves si pe bale pe margini.AMC sa fie playmaker.Sa vezi cum curg atacurile acuma K jucatori vad k ai de unde alege
ms mult dar zimi si mie tu ce performante ai facut cu aceasta tactica? si eu tin cu rapid:X.....acu intru sa incerc si iti zic ce am facut
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
pe dani alves si pe bale sa ii pun unde ai pus sagetile? nu e mai bine sa bag acolo pe ribery si silva sau walcot?

Last edited by robert4you; 01-07-2009 at 20:21.. Reason: Automerged Doublepost

Old 01-07-2009, 20:23   #4956 (permalink)
Registered User

alesai bine jucatorii??? dar unde ii pusai pe bale si alves nu e mai bine sa pun ribery si silva sau walcot??

Name:	Untitled.jpg
Views:	46
Size:	133.4 KB
ID:	495437

Old 02-07-2009, 14:48   #4957 (permalink)
Registered User

Quote:
Inspirate
buna tactica dar mai vreau si alte pareri si alte tactici...am avut rezultate bune cu tactica asta...am terminat camp pe 3 dar cand am folosito eram pe 12...asa ca e destul de multumitor...am ajuns in finala cupei angliei....dar vreao o tactica care sa pot sa folosesc mijlcoasi de banda cum ar fi silva si ribery...

Old 02-07-2009, 15:28   #4958 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

Quote:
Inspirate
"inspira-te".

am si eu cateva intrebari:
1. cum merge cu passing 2-3 si cu tempo aproape de maxim, mi se pare contradictorie treaba.
2. merge contraatacu cand ai playmaker? eu am incercat cu target man si imi facea praf tactica. portaru avea pus defender colect la distribution dar din cauza target man-ului o dadea mereu pe el si asa mai departe...
3. nu dau pase aiurea din cauza la prea multa libertate de gandire (creative freedom)?
Sincer sa fiu, fara sa fi vazut instructiunile la jucatori mi se pare o tactica mediocra, insa daca merge e foarte bine. Uneori ideile castigatoare pot fi foarte simple.

Vreau sa mai spun ca daca as fi antrenor in realitate si as avea posibilitati, nu FC Avantu Prabusirea in liga a 3-a, as juca 5-3-2 - e tactica mea preferata.

aaa... si cum ai reusit sa-l aduci pe Saivet? ala mereu ajunge pe la Liverpool sau Inter.

Old 02-07-2009, 15:38   #4959 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by dromychaetes View Post
"inspira-te".

am si eu cateva intrebari:
1. cum merge cu passing 2-3 si cu tempo aproape de maxim, mi se pare contradictorie treaba.
2. merge contraatacu cand ai playmaker? eu am incercat cu target man si imi facea praf tactica. portaru avea pus defender colect la distribution dar din cauza target man-ului o dadea mereu pe el si asa mai departe...
3. nu dau pase aiurea din cauza la prea multa libertate de gandire (creative freedom)?
Sincer sa fiu, fara sa fi vazut instructiunile la jucatori mi se pare o tactica mediocra, insa daca merge e foarte bine. Uneori ideile castigatoare pot fi foarte simple.

Vreau sa mai spun ca daca as fi antrenor in realitate si as avea posibilitati, nu FC Avantu Prabusirea in liga a 3-a, as juca 5-3-2 - e tactica mea preferata.

aaa... si cum ai reusit sa-l aduci pe Saivet? ala mereu ajunge pe la Liverpool sau Inter.
mie mi-a mers tactica lui dar nu sunt multumit...ca vreau sa il folosesc pe silva adik mijlocasi de banda ofensivi...si unde sa ii bag? ca tactica asta e pt 3 fundasi centrali,2 de banda,2 mijlocasi centrali defensivi,un mijlocas central ofensiv si 2 atacanti...ce vreau sa spun e ca nu prea ai unde sa bagi mijlocasi de benzi...si mie imi place sa joc cu mijlocasi de benzi..nush dar e mai frumos asa...

Old 02-07-2009, 15:53   #4960 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

pai iti modifici tactica. lasi aia 3 fundasi centrali, si pui 5 mijlocasi. aia de pe benzi o sa coboare sa ajute, si daca vrei poti sa pui o sageata inapoi la unu din mijlocasii centrali ca sa ajute fundasii, de preferinta un DM. astfel ai un 3-5-2 in loc de 5-3-2 iar dani alves merge excelent pe pozitia de mijlocas de banda, face ambele faze bine. Poti de altfel sa-l pui pe nasri mijlocas central si sa-i pui o sageata in sus sa joace in gaura, intre apararea si mijlocul advers. in felul asta ai 3 oameni in atac si cei 2 mijlocasi de banda pot veni cu centrari pe ei.
Insa eu zic ca cel mai bine sa iei o tactica din cele prestabilite la intamplare si sa te holbezi la ea vreo ora sau 2 pana iti vin idei, apoi iei si muti jucatorii pana consideri tu ca ai o formatie echilibrata si faci alte modificari pe parcurs ce joci meciuri si vezi cum se descurca.

Formation (association football) - Wikipedia, the free encyclopedia
aici sunt majoritatea formatiilor folosite in istoria fotbalului.

Concluzia mea: 4-3-3, varietatile de 4-5-1 si 5-3-2 sunt alea bune, dar depinde de jucatori, la 4-3-3 si la alte formatii cu DM, ala e cheia echipei, daca nu ai unu foarte bun... mai bine incerci altceva, la 4-2-3-1 tre sa ai un playmaker bun si la 5-3-2 tre sa ai wb foarte buni. asa ca tre sa ai mintea deschisa si sa folosesti ce ai la dispozitie cat mai bine cu putinta.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules