Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 02-07-2009, 16:15   #4961 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by dromychaetes View Post
pai iti modifici tactica. lasi aia 3 fundasi centrali, si pui 5 mijlocasi. aia de pe benzi o sa coboare sa ajute, si daca vrei poti sa pui o sageata inapoi la unu din mijlocasii centrali ca sa ajute fundasii, de preferinta un DM. astfel ai un 3-5-2 in loc de 5-3-2 iar dani alves merge excelent pe pozitia de mijlocas de banda, face ambele faze bine. Poti de altfel sa-l pui pe nasri mijlocas central si sa-i pui o sageata in sus sa joace in gaura, intre apararea si mijlocul advers. in felul asta ai 3 oameni in atac si cei 2 mijlocasi de banda pot veni cu centrari pe ei.
Insa eu zic ca cel mai bine sa iei o tactica din cele prestabilite la intamplare si sa te holbezi la ea vreo ora sau 2 pana iti vin idei, apoi iei si muti jucatorii pana consideri tu ca ai o formatie echilibrata si faci alte modificari pe parcurs ce joci meciuri si vezi cum se descurca.

Formation (association football) - Wikipedia, the free encyclopedia
aici sunt majoritatea formatiilor folosite in istoria fotbalului.

Concluzia mea: 4-3-3, varietatile de 4-5-1 si 5-3-2 sunt alea bune, dar depinde de jucatori, la 4-3-3 si la alte formatii cu DM, ala e cheia echipei, daca nu ai unu foarte bun... mai bine incerci altceva, la 4-2-3-1 tre sa ai un playmaker bun si la 5-3-2 tre sa ai wb foarte buni. asa ca tre sa ai mintea deschisa si sa folosesti ce ai la dispozitie cat mai bine cu putinta.

ce zici de asta?? si te intreb: in locu lui cicinho si bale ar fi mai bine sa pun mijlocasi de banda adik silva si elano cumva??? ca pe dani alves l-am dat la barca pe 50 de mill...ori fundasi de banda ori mijlocasi?? cum e mai bine?

robert4you is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2009, 16:16   #4962 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by robert4you View Post
ce zici de asta?? si te intreb: in locu lui cicinho si bale ar fi mai bine sa pun mijlocasi de banda adik silva si elano cumva??? ca pe dani alves l-am dat la barca pe 50 de mill...ori fundasi de banda ori mijlocasi?? cum e mai bine?
Click image for larger version

Name:	arsenal.JPG
Views:	69
Size:	129.6 KB
ID:	495700

Old 02-07-2009, 16:35   #4963 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

pai... sa o luam pe rand. Nu prea stiu cum arata cicinho si bale, nu am avut ocazia sa-i antrenez. )
daca bale sau cicinho au natural la MR sau ML, sau daca au atribute bune pentru atac (crossing, speed, creativity, dribling, passing) poti sa-i folosesti fara probleme, insa, trebuie sa iei in considerare adversaru, daca-l ai pe cristiano ronaldo in fata (cred ca e AML dar nu's sigur), deci daca joaca pe stanga, nu poti sa-l joci pe silva MR, il pui pe cicinho ca e mai bun pe aparare. cand ai adversar acceptabil si mijlocasu de banda nu tre sa faca un efort prea mare in aparare, poti sa joci cu wingeri veritabili de atac pe posturile alea. sper ca am fost destul de clar.

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2009, 16:40   #4964 (permalink)
Registered User

Quote:
pai... sa o luam pe rand. Nu prea stiu cum arata cicinho si bale, nu am avut ocazia sa-i antrenez. )
daca bale sau cicinho au natural la MR sau ML, sau daca au atribute bune pentru atac (crossing, speed, creativity, dribling, passing) poti sa-i folosesti fara probleme, insa, trebuie sa iei in considerare adversaru, daca-l ai pe cristiano ronaldo in fata (cred ca e AML dar nu's sigur), deci daca joaca pe stanga, nu poti sa-l joci pe silva MR, il pui pe cicinho ca e mai bun pe aparare. cand ai adversar acceptabil si mijlocasu de banda nu tre sa faca un efort prea mare in aparare, poti sa joci cu wingeri veritabili de atac pe posturile alea. sper ca am fost destul de clar.
te rog sa pui si tu un screenshot cu tactica ta care crezi tu ca se potriveste sau care ai folosito tu la echipa ta...si un screenshot la team instruction ..ms mult o sa verific deseara sa vad daca ai pus ca acu ma duc pe afara...bft

Old 02-07-2009, 16:48   #4965 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

pana saptamana viitoare nu am calculator.

Old 02-07-2009, 23:31   #4966 (permalink)
Registered User

incearca tactica asta si la team instructions pui pase scurtre si width sa fie narrow, e ceva in genul barcelonei, echipa tine mult mingea si creaza multe ocazii
Attached Thumbnails

Name:	dinamo.JPG
Views:	86
Size:	118.7 KB
ID:	495868  

cainelle is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2009, 23:42   #4967 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by cainelle View Post
incearca tactica asta si la team instructions pui pase scurtre si width sa fie narrow, e ceva in genul barcelonei, echipa tine mult mingea si creaza multe ocazii

acu incerc sa vad ce rezultate am ...ms..o sa iti zic dupa 5-6 meciuri cum merge tactica

Old 02-07-2009, 23:53   #4968 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by robert4you View Post
acu incerc sa vad ce rezultate am ...ms..o sa iti zic dupa 5-6 meciuri cum merge tactica

Incearca si o sa veci ca merge foarte bine
Attached Thumbnails

Name:	dinamo clasament.JPG
Views:	67
Size:	118.1 KB
ID:	495879   Click image for larger version

Name:	dinamo meciuri.JPG
Views:	63
Size:	165.8 KB
ID:	495880   Click image for larger version

Name:	dinamo tactica.JPG
Views:	59
Size:	150.3 KB
ID:	495881  

Old 03-07-2009, 09:49   #4969 (permalink)
Registered User

Quote:
Incearca si o sa veci ca merge foarte bine
slaba tactica....primesti multe goluri cu ea...de la wigan si newcastle...deci this tactic crush......altcineva imi poate recomanda alta tactica?....joc 8.0.2..o fi din cauza asta?...e mai bun 8.0.1??? ce ziceti?

Old 03-07-2009, 12:31   #4970 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

ti-am zis ce sa faci. )
incearca si singur, acu ca ai vazut mai multe tactici, incearca sa iti faci tu una. nu e mare branza, e un joc, faci oricand alta salvare.

Old 03-07-2009, 13:29   #4971 (permalink)
Registered User

slaba tactica? eu cu ea am batut pe chelsea cu 6-0 cu 8.0.2 si nu sunt genul care sa trisez. Trebuie sa ai rabdare sa se omogenizeze echipa, altfel nu face nimic, pluc ca trebuie sa ai jucatori care sa joace pe posturile lor si un portar excelent

Old 03-07-2009, 13:49   #4972 (permalink)
Registered User

Quote:
slaba tactica? eu cu ea am batut pe chelsea cu 6-0 cu 8.0.2 si nu sunt genul care sa trisez. Trebuie sa ai rabdare sa se omogenizeze echipa, altfel nu face nimic, pluc ca trebuie sa ai jucatori care sa joace pe posturile lor si un portar excelent
si ce vrei sa zici?kameni nu e bun?))=)) e prea tare

Old 03-07-2009, 13:58   #4973 (permalink)
Registered User

e bun, dar ar trebui sa te uiti ca e nemultumit de ceva si probabil de aceea nu apara bine. In fine eu doar tiam dat o sugestie, tu foloseste ce tactica vrei, nu cred ca e ceva complicat, dar nu mai schimba tactica, pentru ca atunci nu o sa joaca nimic echipa.

Old 03-07-2009, 13:58   #4974 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

Quote:
Prietene, cu portar excelent ORICE tactica e buna... m-ai facut sa rad. Si oricum, cred ca jucatorii joaca pe posturile lor in general, uneori si pe alte posturi, astia de la Dimano (hi-hi) joaca si pe mese chiar (!) din cate am auzit.

Old 03-07-2009, 14:10   #4975 (permalink)
Registered User

Quote:
Prietene, cu portar excelent ORICE tactica e buna... m-ai facut sa rad. Si oricum, cred ca jucatorii joaca pe posturile lor in general, uneori si pe alte posturi, astia de la Dimano (hi-hi) joaca si pe mese chiar (!) din cate am auzit.

amice, din moment ce joaca la arsenal, nu ii trebuie portar bun? are meciuri cu cele mai mari echipe si nu cred ca are importanta daca jucatorii stau bine in teren, din moment ce el a schimbat toata echipa si nu e deloc omogena.

Old 03-07-2009, 14:26   #4976 (permalink)
Registered User

uitati ultimele rezultate cu tactica ta si echipa mea....app thiago neves e suparat ca vrea marire de salariu...i-am oferit un contract nou cu o marire substantiala dar zice ca nu primeste work permit...de ce?....

Name:	ar.JPG
Views:	60
Size:	136.8 KB
ID:	496084

Name:	echipaaa.JPG
Views:	72
Size:	133.0 KB
ID:	496085

Old 03-07-2009, 16:24   #4977 (permalink)
Registered User

salut..unde dau sa vad si eu ce reputatie am?

Old 03-07-2009, 16:37   #4978 (permalink)
Registered User

Quote:
super super super tactica ta frate...sorry ca am desconsiderato..

Name:	8-1.JPG
Views:	59
Size:	100.6 KB
ID:	496162 Click image for larger version

Name:	4-0.JPG
Views:	54
Size:	100.0 KB
ID:	496163

Old 03-07-2009, 16:47   #4979 (permalink)
Registered User

[quote=robert4you;39880558]super super super tactica ta frate...sorry ca am desconsiderato..

ma bucur ca ai rezultate AI vazut cate ocazii ai? Mai ales cu jucatorii care ii ai tu ar trebui sa joace fantastic echipa:P

Old 03-07-2009, 17:00   #4980 (permalink)
Registered User

am la reputatie continental...e bine?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules