![]() |
| | #4961 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | Quote:
ce zici de asta?? si te intreb: in locu lui cicinho si bale ar fi mai bine sa pun mijlocasi de banda adik silva si elano cumva??? ca pe dani alves l-am dat la barca pe 50 de mill...ori fundasi de banda ori mijlocasi?? cum e mai bine? | ||
|
| | #4962 (permalink) | ||
| ||
|
| | #4963 (permalink) | ||
|
pai... sa o luam pe rand. Nu prea stiu cum arata cicinho si bale, nu am avut ocazia sa-i antrenez. )daca bale sau cicinho au natural la MR sau ML, sau daca au atribute bune pentru atac (crossing, speed, creativity, dribling, passing) poti sa-i folosesti fara probleme, insa, trebuie sa iei in considerare adversaru, daca-l ai pe cristiano ronaldo in fata (cred ca e AML dar nu's sigur), deci daca joaca pe stanga, nu poti sa-l joci pe silva MR, il pui pe cicinho ca e mai bun pe aparare. cand ai adversar acceptabil si mijlocasu de banda nu tre sa faca un efort prea mare in aparare, poti sa joci cu wingeri veritabili de atac pe posturile alea. sper ca am fost destul de clar.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #4964 (permalink) | ||
| ||
|
| | #4971 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
slaba tactica? eu cu ea am batut pe chelsea cu 6-0 cu 8.0.2 si nu sunt genul care sa trisez. Trebuie sa ai rabdare sa se omogenizeze echipa, altfel nu face nimic, pluc ca trebuie sa ai jucatori care sa joace pe posturile lor si un portar excelent
| ||
|
| | #4972 (permalink) | ||
))=)) e prea tare | ||
|
| | #4973 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
e bun, dar ar trebui sa te uiti ca e nemultumit de ceva si probabil de aceea nu apara bine. In fine eu doar tiam dat o sugestie, tu foloseste ce tactica vrei, nu cred ca e ceva complicat, dar nu mai schimba tactica, pentru ca atunci nu o sa joaca nimic echipa.
| ||
|
| | #4974 (permalink) | ||
| Prietene, cu portar excelent ORICE tactica e buna... m-ai facut sa rad. Si oricum, cred ca jucatorii joaca pe posturile lor in general, uneori si pe alte posturi, astia de la Dimano (hi-hi) joaca si pe mese chiar (!) din cate am auzit.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #4975 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Quote:
amice, din moment ce joaca la arsenal, nu ii trebuie portar bun? are meciuri cu cele mai mari echipe si nu cred ca are importanta daca jucatorii stau bine in teren, din moment ce el a schimbat toata echipa si nu e deloc omogena. | ||
|
| | #4978 (permalink) | ||
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |