![]() |
| | #483 (permalink) | ||
|
Teamwork, Influence mici, plus niste (probabile) hidden attributes cam neplacute - that's my best guess, korby. @mihai_tudose, oare ne intereseaza mica voastra discutie despre alt forum? nu te obosi, era retorica...
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #486 (permalink) | ||
|
Imi fac si eu tricou cu 8-0... baietii mei s-au autodepasit si, dupa doua infrangeri in primele doua meciuri (0-1 acasa cu Sahtior si 1-3 la Milano cu Inter), au facut 6/6 puncte si optimile UCL nu mai par atat de indepartate... Cireasa de pe tort a fost penalty-ul batut de portar (Lloris), cred ca nu exista o umilinta mai mare (in afara de scor, evident). By the way, Dica pleaca in vara la Barca (nu stiu ce naiba i-a apucat, le-am cerut 10 milioane pe el si au zis OK) - cu toate astea, a bagat 4 "boabe" cu Brondby.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #488 (permalink) | ||
|
Cu luatul nu a fost greu (nu te speria de salariul actual, a fost re-negociat ulterior ). Intrebarea de baraj e "Cum il fac sa ramana in continuare la club?"... ca oferte are, norocul meu e ca nu s-a bagat berbecali sa accepte vreuna - e momentan unsettled si rezerva pana se calmeaza ![]() Detalii in poze
|
| | #492 (permalink) | ||
| Quote:
GOD DAMN Becali, plec in vara! Nu am nevoie de bani, chiar nu intelege nimeni???
|
| | #495 (permalink) | ||
|
Am observat ca e la ordinea zilei ca Barcelona sa accepte orice suma as cere eu... si nu doar ei ![]() Bicfalvi valora 3.5 mil -> Man City l-a luat cu !!! 30 milioane Kislyak valora 2.5 mil -> Real Madrid l-a luat cu 13.5 milioane + clauze Keseru valora 2.2 mil -> Benfica l-a luat cu 13 milioane + clauze Filipenko valora 3 mil -> Barcelona l-a luat cu 30 milioane + 50% din urmatorul transfer Canella valora 2.1 mil -> Barcelona l-a luat cu 30 milioane + 50% din urmatorul transfer (si mentionez ca e un jucator putin spus ne-spectaculos, chiar nu stiu la ce naiba le trebuie )Wijnaldum valora 3 mil -> Valencia l-a luat cu 39.5 milioane + un procent din urmatorul transfer (nu am vazut cat, pentru ca a acceptat automat... si nu a fost o oferta propusa de mine) In nici un caz nu ma deranjeaza faptul ca obtin pe jucatori cel putin cat cer eu, dar consider ca e un bug. In momentul in care vreau sa cumpar un jucator care stiu ca inseamna mult pentru echipa lui, imi trimit scout-ii macar 2-3 luni sa il vada si sa imi aduca un pret minim realist pe care l-ar cere clubul (stiu si eu ca daca ofer de 10 ori valoarea lui mi se va accepta oferta, dar ce rost are sa il cumpar la suprapret?). In alta ordine de idei, echipa e asigurata pentru 10 ani cu jucatorii de la Steaua II si Steaua U19. Am juniori gen Delle Valle, Joris Delle, Nicolas Millan si foarte multi regen U18 care vor face cu siguranta performanta. Si am 100 de milioane de cheltuit ![]() Am ratat iesirea din grupele UCL dupa ce am realizat ca as fi avut sanse minime sa trec de o echipa care a castigat grupa (puteam sa sper maxim la locul 2), si am preferat sa menajez echipa cu locurile 1 si 2 (2-2 la Shakhtar si 0-1 acasa cu Inter). Suporterii m-au inteles si mi-au zis ca nu sunt suparati pe infrangere , iar eu am continuat in UEFA, unde am meci in Februarie cu Porto. Sper sa pot sa ajung macar pana in finala, caz in care ma voi mai gandi daca imi prelungesc contractul care imi expira in vara.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) Last edited by C05T1N; 15-12-2007 at 18:07.. | |||
|
| | #497 (permalink) | ||
|
Am inceput jocul inaintea lansarii lui 8.0.1, deci nu are rost sa mai aplic patch-ul... nu vreau sa o iau din nou de la zero.
|
| | #498 (permalink) | ||
|
Ma si miram. Cu noul patch nu vin sume astronomice deloc, cel putin pana acum nu mi-au venit. Pe Zarate puteam sa scot 11,5 mil, Golanski 5,5 si Bicfalvi 6,5 si cam atat
__________________ - Denver Nuggets fan - "There's only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self."—Aldous Huxley | |||
|
| | #500 (permalink) | ||
|
Si ai impresia ca e clubul defect?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |