![]() |
| | #4987 (permalink) | |||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | Quote:
De vreo 5 ani trec de grupele CL.Am luat 1 data finala si restu semifinale etc.Oricum am echipa...Mam bazat pe tineri si scouterii cei mai buni.Deci o poti folosi.Pai am avut meci cu Barca si era 2-0 in optimi repriza a 2-a.Si am bagat tactica asta.Si am reusit sa dau 2 goluri.Si chiar mam calificat Deci o poti folosi-------------------- Editare ulterioară -------------------- Pe daniel alves si pe bale y pui cu sagetzile.Poti sai pui pe ribey si pe silva dak y antrenezi pe pozitzia de wingeri eu asa am facut-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Nu au cum sati ia mingea.Merg prea rapid cu pasele si cum sunt 3 in centru combina excelent2.Deci playmaker il recomand dak ai un jucator cu passing si creativity bun.De la el se scurg pasele.El face legatura dintre mijlocasi si atacanti 3.Deci tactica asta functioneaza dak ai jucatori cat de cat.Care corespund cerintzelor tactici.Libertatea de creatzie nu face decat bn.Numai dak vezi k esti intro situatzie proasta da mai low.In rest poate sati rezolve meciul ![]() Dak u zici k e mediocra nu-mi explic cum de fac performantza cu Rapid... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Lam luat liber de contract A vrut sa vina.Desi era destul de bun.Acuma nam ce zice ) La ce echipa am ma preg sami apar trofeul Cl in fata lui chelsea.Pot sal castig a 2 -oara:X:X
Last edited by pakito5000; 03-07-2009 at 21:45.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #4989 (permalink) | ||
![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Imi spui te rog cum se numeste skinu tau? ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Vreau sa aud niste pareri la cornere Cum le executatzi voi
Last edited by pakito5000; 05-07-2009 at 14:10.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #4991 (permalink) | ||
| Quote:
Serios vorbind, eu le am setate pe 6 Yard Box, iar cei mai buni 2-3 jucatori la Headers au setata instructiunea Challenge GK. Am minim 20 de goluri marcate din corner/sezon.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #4994 (permalink) | ||
|
Nu stiu care e pagina 134, ca eu am 40 posturi pe pagina si vad altfel thread-ul. Mie jucatorii pusi pe Challenge GK imi dau 90% din golurile din corner, iar cei de pe Near/Far dau foarte rar. Headers si Finishing conteaza in egala masura pentru cei care vin in careu, Pace e altceva.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #4997 (permalink) | ||
|
Aia cu six yard box si challenge goalkeeper e considerata de unii cheat, insa mai compenseaza pentru cel mai mare cheat al jocului, portarii adversi care fac pe eroii de la Marasti impotriva ta. Am inceput si eu o salvare cu 5 ligi (RO -2, Ger -2, It -3, Spa -2, Fra -2), unemployed. M-au luat aia de la St. Pauli, i-am preferat in locu lui Ariesul. Mi-au dat si vreo 2.6 mil de transferuri si am adus hoarda cunoscuta, Salkic, Smolej, Pecnik, Filipenko, L. Ganea, Agouda etc. Cel mai bun jucator insa nu e cunoscut pe aici, nu am auzit pe nimeni sa vorbeasca de el - Guillaume Hoarau. Un atacant francez extrem de bun pe care am dat 100k, ar merge perfect in Romania la orice echipa. Am terminat primu sezon la 15 puncte de locu 2, si omu a dat 33 de goluri, in comparatie cu Ganea -12 si Agouda -11. Cele mai multe pase de gol -18, nenea Romeo Stancu de la Rapid pe care am dat vreo 70k. Cum fac rost de un stick o sa pun print screen-uri. ![]() Alt jucator care joaca constant bine si creste mult, desi arata bine deja la 19-20 de ani e Rajcevic parca sau ceva asemanator, un DC sloven de la nationala de tineret. -------------------- Editare ulterioară -------------------- am o intrebare: de ce nu joaca nimic Luis Jimenez? Mi-au dat oamenii de la Pauli 10 mil cand am promovat si am dat mare parte din banii aia pe Mandanda si Jimenez plus Nicolas Frey. Frey si Mandanda sunt super dar Jimenez a jucat si de nota 4. L-am mai luat eu odata la Steaua si facea aceleasi figuri. Cine l-a mai avut sau il are sa ma lamureasca daca pentru ei joaca ceva. L-am pus pe pozitia lui de AMC, la inceput cu free role, apoi fara ca m-am gandit ca nu-i place, no tight marking sa fie liber sa primeasca mingea, libertate de gandire multa... Nu joaca nimic. Si nici probleme cu moralu nu are, e superb; l-am admonestat de 2 ori in presa in 2 luni, a acceptat ca nu joaca nimic, dar nu se schimba situatia. Cu aceleasi instructiuni pana si Chipciu joaca mai bine la 19 ani... Ma oftic ca nu l-am luat pe Caio de la Palmeiras ca era tot vreo 4 mil si l-am avut la Otelu si a fost 2 ani la rand cel mai bun AMC din UCL. Deci moarte lui Jimenez!
__________________ Δρομιχαίτης Last edited by dromychaetes; 09-07-2009 at 14:55.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #5000 (permalink) | ||
..tot asa imi apare ...ce sa fac?? ( (
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |