Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-07-2009, 17:04   #4981 (permalink)
Registered User

da
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
na cum mai merge echipa?

Last edited by cainelle; 03-07-2009 at 17:04.. Reason: Automerged Doublepost

cainelle is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2009, 17:07   #4982 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by cainelle View Post
incearca tactica asta si la team instructions pui pase scurtre si width sa fie narrow, e ceva in genul barcelonei, echipa tine mult mingea si creaza multe ocazii
ap asta e tactica barcelonei folosita anu acesta?

robert4you is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2009, 17:13   #4983 (permalink)
Registered User

da ceva de genu, pase scurte , un singur atacant si echipa apropriata in teren, cam asa joaca din ce am vazut

Old 03-07-2009, 19:15   #4984 (permalink)
Registered User

de ce imi arata asta???????

Click image for larger version

Name:	caca.JPG
Views:	113
Size:	115.6 KB
ID:	496194

Old 03-07-2009, 19:17   #4985 (permalink)
Registered User

din cate stiu eu, in Anglia jucatorii extracomunitari trebuie sa joace nustiu cate meciuri in echipele nationale pentru a obtine permisul de munca, daca nu poiti sa il obti imprumutal la alta echipa

Old 03-07-2009, 19:58   #4986 (permalink)
Registered User

e in ultimele 6 luni de contract si o sa il pierd si e bun si tanar((...nuuuuuuuuuuuuuuu(((

Old 03-07-2009, 21:45   #4987 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by robert4you View Post
ms mult dar zimi si mie tu ce performante ai facut cu aceasta tactica? si eu tin cu rapid:X.....acu intru sa incerc si iti zic ce am facut
--------------------
Editare ulterioară
--------------------

pe dani alves si pe bale sa ii pun unde ai pus sagetile? nu e mai bine sa bag acolo pe ribery si silva sau walcot?
Ce performantze...Destul de bune De vreo 5 ani trec de grupele CL.Am luat 1 data finala si restu semifinale etc.Oricum am echipa...Mam bazat pe tineri si scouterii cei mai buni.Deci o poti folosi.Pai am avut meci cu Barca si era 2-0 in optimi repriza a 2-a.Si am bagat tactica asta.Si am reusit sa dau 2 goluri.Si chiar mam calificatDeci o poti folosi
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Pe daniel alves si pe bale y pui cu sagetzile.Poti sai pui pe ribey si pe silva dak y antrenezi pe pozitzia de wingerieu asa am facut
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by dromychaetes View Post
"inspira-te".

am si eu cateva intrebari:
1. cum merge cu passing 2-3 si cu tempo aproape de maxim, mi se pare contradictorie treaba.
2. merge contraatacu cand ai playmaker? eu am incercat cu target man si imi facea praf tactica. portaru avea pus defender colect la distribution dar din cauza target man-ului o dadea mereu pe el si asa mai departe...
3. nu dau pase aiurea din cauza la prea multa libertate de gandire (creative freedom)?
Sincer sa fiu, fara sa fi vazut instructiunile la jucatori mi se pare o tactica mediocra, insa daca merge e foarte bine. Uneori ideile castigatoare pot fi foarte simple.

Vreau sa mai spun ca daca as fi antrenor in realitate si as avea posibilitati, nu FC Avantu Prabusirea in liga a 3-a, as juca 5-3-2 - e tactica mea preferata.

aaa... si cum ai reusit sa-l aduci pe Saivet? ala mereu ajunge pe la Liverpool sau Inter.
1.Pasele curg ca 1-2 -urile Nu au cum sati ia mingea.Merg prea rapid cu pasele si cum sunt 3 in centru combina excelent
2.Deci playmaker il recomand dak ai un jucator cu passing si creativity bun.De la el se scurg pasele.El face legatura dintre mijlocasi si atacanti
3.Deci tactica asta functioneaza dak ai jucatori cat de cat.Care corespund cerintzelor tactici.Libertatea de creatzie nu face decat bn.Numai dak vezi k esti intro situatzie proasta da mai low.In rest poate sati rezolve meciul
Dak u zici k e mediocra nu-mi explic cum de fac performantza cu Rapid...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by dromychaetes View Post
"inspira-te".

am si eu cateva intrebari:
1. cum merge cu passing 2-3 si cu tempo aproape de maxim, mi se pare contradictorie treaba.
2. merge contraatacu cand ai playmaker? eu am incercat cu target man si imi facea praf tactica. portaru avea pus defender colect la distribution dar din cauza target man-ului o dadea mereu pe el si asa mai departe...
3. nu dau pase aiurea din cauza la prea multa libertate de gandire (creative freedom)?
Sincer sa fiu, fara sa fi vazut instructiunile la jucatori mi se pare o tactica mediocra, insa daca merge e foarte bine. Uneori ideile castigatoare pot fi foarte simple.

Vreau sa mai spun ca daca as fi antrenor in realitate si as avea posibilitati, nu FC Avantu Prabusirea in liga a 3-a, as juca 5-3-2 - e tactica mea preferata.

aaa... si cum ai reusit sa-l aduci pe Saivet? ala mereu ajunge pe la Liverpool sau Inter.
Uitasem de Saivet Lam luat liber de contract A vrut sa vina.Desi era destul de bun.Acuma nam ce zice) La ce echipa am ma preg sami apar trofeul Cl in fata lui chelsea.Pot sal castig a 2 -oara:X:X

Last edited by pakito5000; 03-07-2009 at 21:45.. Reason: Automerged Doublepost

pakito5000 is offline    Reply With Quote
Old 04-07-2009, 12:14   #4988 (permalink)
Registered User

am si eu o intrebare...cand dau pe profilu meu de manager imi arata doar atributiile de mental....iar la restu antrenorilor arata si atributi la mental si la coaching...de cE? ?

Old 05-07-2009, 14:10   #4989 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by robert4you View Post
am si eu o intrebare...cand dau pe profilu meu de manager imi arata doar atributiile de mental....iar la restu antrenorilor arata si atributi la mental si la coaching...de cE? ?
Pai asa e jocul:P Nu-ti arata.E si normal...Nu stie PC ce ai u in cap
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by cainelle View Post
Incearca si o sa veci ca merge foarte bine
Imi spui te rog cum se numeste skinu tau?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Vreau sa aud niste pareri la cornere Cum le executatzi voi

Last edited by pakito5000; 05-07-2009 at 14:10.. Reason: Automerged Doublepost

Old 05-07-2009, 14:23   #4990 (permalink)
Registered User

Vreau sa aud niste pareri la cornere Cum le executatzi voi[/quote]

dute la pagina 134 si acolo e scris cum sa executi cornerele de catre c0sm1n..in topicul acela...asa fac eu si dau destule goluri din corner

Old 05-07-2009, 14:54   #4991 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by pakito5000 View Post
--------------------
Vreau sa aud niste pareri la cornere Cum le executatzi voi
Cu piciorul.

Serios vorbind, eu le am setate pe 6 Yard Box, iar cei mai buni 2-3 jucatori la Headers au setata instructiunea Challenge GK.
Am minim 20 de goluri marcate din corner/sezon.

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 05-07-2009, 15:31   #4992 (permalink)
Registered User

ms mult si eu asa le am setate.Da am vrut sa vad si alte pareri

Old 05-07-2009, 16:09   #4993 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
Cu piciorul.

Serios vorbind, eu le am setate pe 6 Yard Box, iar cei mai buni 2-3 jucatori la Headers au setata instructiunea Challenge GK.
Am minim 20 de goluri marcate din corner/sezon.
tu acolo la pagina 134 ai zis ca cei mai buni jucatori la headers sa atace near si far...si cel mai bun la pace challenge gk...eu asa am facut...si acu zici altceva?

Old 05-07-2009, 16:12   #4994 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Nu stiu care e pagina 134, ca eu am 40 posturi pe pagina si vad altfel thread-ul.
Mie jucatorii pusi pe Challenge GK imi dau 90% din golurile din corner, iar cei de pe Near/Far dau foarte rar.

Headers si Finishing conteaza in egala masura pentru cei care vin in careu, Pace e altceva.

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 05-07-2009, 16:17   #4995 (permalink)
Registered User

Jose Mourinho's Avatar

6 yard box si Challenge GK + Near Post Flick On.

Jose Mourinho is offline    Reply With Quote
Old 05-07-2009, 16:23   #4996 (permalink)
Registered User

uite aici ai zis..

Old 09-07-2009, 14:55   #4997 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

Aia cu six yard box si challenge goalkeeper e considerata de unii cheat, insa mai compenseaza pentru cel mai mare cheat al jocului, portarii adversi care fac pe eroii de la Marasti impotriva ta.

Am inceput si eu o salvare cu 5 ligi (RO -2, Ger -2, It -3, Spa -2, Fra -2), unemployed. M-au luat aia de la St. Pauli, i-am preferat in locu lui Ariesul. Mi-au dat si vreo 2.6 mil de transferuri si am adus hoarda cunoscuta, Salkic, Smolej, Pecnik, Filipenko, L. Ganea, Agouda etc. Cel mai bun jucator insa nu e cunoscut pe aici, nu am auzit pe nimeni sa vorbeasca de el - Guillaume Hoarau. Un atacant francez extrem de bun pe care am dat 100k, ar merge perfect in Romania la orice echipa. Am terminat primu sezon la 15 puncte de locu 2, si omu a dat 33 de goluri, in comparatie cu Ganea -12 si Agouda -11. Cele mai multe pase de gol -18, nenea Romeo Stancu de la Rapid pe care am dat vreo 70k.
Cum fac rost de un stick o sa pun print screen-uri.

Alt jucator care joaca constant bine si creste mult, desi arata bine deja la 19-20 de ani e Rajcevic parca sau ceva asemanator, un DC sloven de la nationala de tineret.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
am o intrebare: de ce nu joaca nimic Luis Jimenez? Mi-au dat oamenii de la Pauli 10 mil cand am promovat si am dat mare parte din banii aia pe Mandanda si Jimenez plus Nicolas Frey. Frey si Mandanda sunt super dar Jimenez a jucat si de nota 4. L-am mai luat eu odata la Steaua si facea aceleasi figuri. Cine l-a mai avut sau il are sa ma lamureasca daca pentru ei joaca ceva. L-am pus pe pozitia lui de AMC, la inceput cu free role, apoi fara ca m-am gandit ca nu-i place, no tight marking sa fie liber sa primeasca mingea, libertate de gandire multa... Nu joaca nimic. Si nici probleme cu moralu nu are, e superb; l-am admonestat de 2 ori in presa in 2 luni, a acceptat ca nu joaca nimic, dar nu se schimba situatia.
Cu aceleasi instructiuni pana si Chipciu joaca mai bine la 19 ani... Ma oftic ca nu l-am luat pe Caio de la Palmeiras ca era tot vreo 4 mil si l-am avut la Otelu si a fost 2 ani la rand cel mai bun AMC din UCL.
Deci moarte lui Jimenez!

Last edited by dromychaetes; 09-07-2009 at 14:55.. Reason: Automerged Doublepost

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2009, 23:17   #4998 (permalink)
Registered User

am si eu o problema...trebuie sa inregistrez jucatori pt latter stage in ucl si nu merge de nici un fel..am incercat orice posibilitate si doar asa imi apare..c.e fac??

Click image for larger version

Name:	la naiba.JPG
Views:	64
Size:	100.8 KB
ID:	499745

Old 12-07-2009, 23:51   #4999 (permalink)
Registered User

adijarca's Avatar

trebuie sa ai minim 8 jucatori care s-au antreant in anglia intre varsta de 17 si 21 de ani, parca nu stiu exact. tu ai numai 6 astfel de jucatori. incearca sa bagi 2 jucatori de la echipa a doua sau de la juniori.

adijarca is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 00:28   #5000 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by adijarca View Post
trebuie sa ai minim 8 jucatori care s-au antreant in anglia intre varsta de 17 si 21 de ani, parca nu stiu exact. tu ai numai 6 astfel de jucatori. incearca sa bagi 2 jucatori de la echipa a doua sau de la juniori.
am incercat si tot nu merge..am luat toti de la echipa a 2 si de la juniori si degeaba..tot asa imi apare...ce sa fac??((

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules