![]() |
| | #5001 (permalink) | ||
|
Pai nu ajunge sa iei de la rezerve/juniori, ca nu toti jucatorii de acolo sunt homegrown. Filtreaza cu Homegrown echipele secunde si vei vedea care sunt Trained by Club si care sunt Trained in Nation.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #5002 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | Quote:
| ||
|
| | #5003 (permalink) | ||
|
go on holiday o zi... mi s-a intamplat si mie o data ceva asemanator si nu reuseam sa-i aleg pe aia pe care-i vroiam si pana la urma am dat go on holiday fiindca nu mergea nici sa revin la lotul initial. probabil vreun bug. Am terminat si sezonu 3, locu 2 in Bundesliga la lupta cu Stuttgart. Marica rupe poarta in joc, in realitate se rupe singur(in figuri). ))L-am luat pe Achille Emana si constat ca e mai bun decat Jimenez care dupa un an varza, a jucat juma de sezon si apoi a trebuit sa-l dau... dar macar l-am luat cu 3.4 si l-am dat cu 13. Cand iti creste reputatia, ca asa se intampla in Germanica, iei jucatori buni usor. Doar un atacant am cumparat (Nilmar - si rupe poarta), Emana, Barnetta, Ilunga, Manuel Friedrich si inca vreo 2 buni au venit liberi de contract. ![]() aa... si am dat 10 mil pe Hamsik si acu am 3 mijlocasi la inchidere de super-clasa: Juan Manuel Torres, Bocundji Ca si Hamsik. Cel mai bun imi pare Ca - in medie 10-12 interceptii pe meci si nu-i putin in Bundesliga, dar are 2 ani la echipa, astept sa se integreze si Hamsik. Un singur rezultat in Liga pana acu, 2-2 cu Sporting in deplasare care a ajuns in semi cu un an inainte. Cam asa e echipa: 4-2-3-1 Mandanda-Salkic (Frey)- Filipenko- Fridriech- Carlinhos -- Ca- Hamsik (Torres) -- Barnetta(Bangoura)- Emana (Caio sau Rafinha (labelled as the next Zinho))- Sergio Mota (touted the next Ze Roberto) sau Mihelic-- Nimar (Soares, Moussillou).
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #5004 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
Am inceput cu Barcelona si dupa 3 sezoane in care am luat Campionat si Liga Campionilor, datorita unor transferuri am destabilizat lotul in ultimul sezon. So out! Am reluat activitatea la As Roma pe final de campionat si a fost ok. 9 victorii- 2 infrangeri. Am inceput sa citesc pe forum si nu prea am vazut discutii despre tactici, antrenament (sau nu am avut rabdare sa caut printre cele 250 de pagini ).Are cineva tips and tricks pe care le afiseaza jocul cand se proceseaza?
__________________ ym: bogdanucom tel: 0745 580 404 | ||
|
| | #5005 (permalink) | ||
| ||
|
| | #5006 (permalink) | ||
| ||
|
| | #5007 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #5008 (permalink) | ||
....
| ||
|
| | #5009 (permalink) | ||
|
Am ajuns in al cincilea an din aventura cu St. Pauli si tocmai mi s-a intamplat ceva interesant: acelasi bug cu lotul pentru cupele europene, nu mergea sa mai pun pe nimeni nici sa mai scot, rezolvarea - go on holiday. Mai am putin si termin al 4-lea sezon de Bundesliga si se pare ca nici acum nu castig, Bayern are 10 puncte in fata cu vreo 5-6 etape pana la final, dar am ajuns semifinalele UCL. Am avut si putin noroc, in optimi Fener si in sferturi PSV, dar in semi dau de Real si cred ca s-a terminat cu norocu meu. Dupa un sezon jumate in care am jucat 4-2-3-1 am renuntat, nu prea mergea treaba, ori echipa e varza ori din cauza ca majoritatea pe aici joaca 4-4-2 diamond si imi trebuie un DMC sa marcheze AMC-ul advers. Am schimbat iar in 4-1-2-1-2 si se pare ca merge un pic mai bine. Am dat 15 mil pe Stancu in iarna si a dat vreo 5 goluri in 8 meciuri, insa Rusescu m-a impresionat; 19 goluri in 23 de meciuri. Il joc target man - to head, are 20 jumping, 17 strength si vreo 16 heading si e prima oara de cand joc FM si la comentariile lui mi-a aparut "likes the style his team play him" sau ceva asemanator. Am facut iar achizitii pe gratis, singuru jucator pe care am dat banii intr-un an jumate a fost Stancu, iar din vara imi vin Mertesacker, Arturo Vidal (preferatu meu din Germania), Naldo, Ottl si Kameni, toti gratis. Acum am niste dubii, ca am vazut ca Lyon nu merge bine si multi jucatori de acolo ar veni la mine... Pe Obodo nu l-am luat ca am 4 DMC si mai vine si Ottl, va trebui sa fac o selectie, dar m-a pus pe ganduri faptul ca Fred ar vrea sa vina... Nush daca merita 40 de milioane, in caz ca o sa-i am... Alti jucatori de clasa mondiala si mai ieftini ar fi Vaz Te, Caccia (20 finishing, composure, heading si long shots, ar trebui sa bage 3-4 in fiecare meci), Cristian Benitez parca. Ceva propuneri? Ah.. si am preluat Uruguay cu 2 sezoane in urma si am ajuns in finala Copa America, unde m-a batut Argentina cu 1-0. Cavani chiar e meserias, insa nu pot sa-l iau momentan de la Porto.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #5011 (permalink) | ||
| ||
|
| | #5013 (permalink) | ||
|
|
| | #5015 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | st pauli nu stiam ca e in germania:| -------------------- Editare ulterioară -------------------- cand dau sa ma conectez pe ip unui prieten imi da eroarea unable to connect to the server..el a bifan run as server..a facut tot..el se poate conecta la mine dar eu nu pot la el..si nu am putut nici la alt de cE??? Last edited by robert4you; 18-07-2009 at 19:16.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #5016 (permalink) | ||
|
Sa fie oare firewall-ul?
|
| | #5020 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
De unde pot cumpara jocul original?
__________________ ym: bogdanucom tel: 0745 580 404 | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |