![]() |
| | #5041 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 | KickOff Players : sortitoutsi - Football Manager Downloads sa arate asa sti cum sa faci
| ||
|
| | #5043 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 |
k, dami si mie id tau te rog -------------------- Editare ulterioară -------------------- cum fac sa imi pun background cu stadion al unei echipe romanesti Last edited by curuia; 29-07-2009 at 23:27.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #5045 (permalink) | ||
|
Din cauza ca nu poti sa iti instruiesti jucatorii sa tina scorul?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #5047 (permalink) | ||
|
Passing pe short, creative freedom mai putin, closing down pe Own half, time wasting pe maxim (asta dupa minutul 75)... does this ring a bell?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #5052 (permalink) | ||
|
Mici modificari sunt OK, dar schimbari radicale intre meciuri nu.
|
| | #5053 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #5054 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
am si eu nevoie de putin ajutor daca nu va deranjeaza binenteles. sunt la inter milan si folosesc tactica 4-4-2 clasic cu sageti la mijlocasii de banda..problema este urmatoarea: goluri de dat dau ca am la mijloc pe silva si quaresma dar in aparare stau foarte prost desi am ca toti fundasi sa ramana retrasi inclusiv cei de banda. dati-mi o idee ce ar trebui sa mai schimb ca sa numai fiu asa de fragil pe faza defensiva. la mijloc folosesc si un mc mai retras, un dm fundasi care ii folosesc sunt: DL: Maxwell DR:Maicon DC: Chivu si Naldo | ||
|
| | #5055 (permalink) | ||
|
Pai nu e OK, daca mijlocul joaca ofensiv si fundasii defensiv se formeaza un gol intre compartimente. Pune apararea pe Normal.
|
| | #5057 (permalink) | ||
|
Funny stuff. Si te mai miri ca iei goluri...
|
| | #5059 (permalink) | ||
|
Ti-am spus in postul #5055. Ce n-ai inteles?
|
| | #5060 (permalink) | ||
|
cras93, in primul rand identifica in ce situatii primesti goluri exagerat de multe (faze fixe, suturi de la distanta, din centrari+cap etc) si apoi poti pune in aplicare solutii.
__________________ Why so serious ? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |