![]() |
| | #501 (permalink) | ||
|
se intampla sa mai prind si eu saveuri cand echipa respectiva nu joaca absolut nimic, dar si saveuri surprinzatoar de bune.. cum ar fi cel de acum cu Lazio terminand in primul sezonul pe 2 si castigand cupa italiei achizitionandu-l doar pe van der vaart si pe obafemi martins
__________________ semnatura | |||
|
| | #505 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
oscior, vezi ca width nu inseamna lungimea echipei (pt. asta ai "push up") ci latimea ei, pe lateral. korby, vanden borre si kompany sunt favoritii mei de la 2006 Ma enerveaza jocul asta ca sunt rasplatite doar golurile si aportul ofensiv. L-am luat pe Svensson, s-a accidentat, faceam 1-1 si 2-2. Cand a revenit in prima echipa, 7 victorii consecutive, 7 meciuri consecutive fara gol incasat. Svensson nu primea nota mai mare de 7, fanii spuneau ca transferul a fost unul prost. De tot cacatul.In al doilea sezon am terminat pe locul 1 o grupa cu Milan, Sporting si Hertha (am batut Milan de 2 ori , mi-am furat-o si de la Sporting si de la Hertha in deplasare) si am trecut de TSKA Moscova in prima runda dupa ce am pierdut la ei 4-3 (ce minunatie de meci... chiar a fost superb, dar a fost si meciul care i-a incheiat cariera lui Zapata la Steaua, nu a aparat niciun sut serios pe poarta - a vrut neaprat sa plece, am acceptat o oferta de 7,5 esalonat, dar nu inainte sa il gasesc pe Rybka exilat la Dinamo Kiev II si sa il iau pe doar 1.9 ) si am castigat 2-1 la mine. Sunt pe primul loc, la 6 puncte de rapid, tocmai am pierdut 1-0 in stefan cel mare... iarasi a aparat ala aberant...Poate la sf. saptamanii pun si un screenshot cu transferurile. Din ce imi aduc acum aminte: in - Filipenko, Kislyak (imprumut sezonul asta la Strasbourg), Kleberson, Svensson, Ninis, Zarate, Torje, Stancu, D. Carvalho (l-am gasit la o echipa de liga a 2-a in Spania, 5,75€ i-am dat un salariu nesimtit dar ma enervase Serrano), Tuncay, Jimenez, Barazite, Botta, O. Serrano si inca 3 atacanti tineri, 2 francezi si un finlandez. Un francez parea rupt in anus, dar mi-a placut potentialul raportat de scout si in jumatate de sezon omul chiar a inceput sa ameninte pozitia lui Stancu. Am prea multi straini, Rybka, Eme, Filipenko, Carvalho si Tuncay (de asta l-am si dat pe Kleberson) dar ii fac cu schimbul. Zapata oricum pleaca in vara, nu mai prinde echipa pana atunci, pare rau de el. out - Goian (m-am trezit ca primesc dupa 1,5 sezoane 6.5meleoane din future transfer fee ), Balanel, Torje, Kleberson, Badea, Rada, Dica, Zapata, Serrano, Botta (astia doi dupa jumatate de sezon - Serrano din 6 nu iese, l-am dat cu cat l-am luat, Botta la schimb pentru Tuncay + 9meleoane). Tocmai l-am dat si pe Surdu, dar dupa ce am vazut ce a patit Costin (parca tu ziceai de Surdu ---> Real, nu?!) l-am dat pe 2 meleoane + 40% ![]() Pot spune ca am avut bulan sa ii prind pe Svensson, Carvalho si Tuncay. Cel putin Svensson in orice alta salvare, prin 2011 joaca doar pe la Milan, Chelsea, Inter. | ||
|
| | #507 (permalink) | ||
| Quote:
FM 2005 scouting. ![]() Mai jos jucătorii pe care îi am acum la echipă şi tactica mea "sinucigaşă". ![]() Intenţii de transferuri: Ben Arfa, Fred (banii de transfer nu-s o problemă, dar el nu acceptă transferul la Ajax nici dacă îi dau peste 100k $ pe săptămână), Guardado PS: Ieri era să fac cu nervii... ofrertă pt. Giovanni Dos Santos: 160k. $ pe săptămână, 20k $ pt. gol, 20k $ pt. titularizare, creştere anuală a salariului cu 10%... a re-acceptat oferta Barcelonei, care a fost de 96k $ pe săptămână. :fuckoff: | |||
|
| | #508 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
aoleooo.. ce tactica de Fifa 99 ai ![]() Ma, vezi ca Width-ul ala e f. prost pus acolo. Nu faci decat sa aglomerezi zona centrala din fata careului, nu stiu cum mai reusesti sa dai goluri. Am zis mai sus, oscior se inseala: nu este lungimea echipei (careu - careu) este latimea echipei (linie de margine laterala/aut de mana - linie de margine laterala) Si cu "waste time" often ce faci? Tremura izmenele pe tine cu PSVul?! | ||
|
| | #509 (permalink) | ||
| Băgăm o reţea să ne întrecem? ![]() Quote:
![]() Quote:
Uită-te în clasamentu' ăla care l-am pus, cine crezi că le-a dat înfrângerea aia? Şi ghici cu ce tactică/aşezare? ![]() Acum urmează Super-Cupa... ghici împotriva cui. | |||
|
| | #511 (permalink) | ||
|
3-5-2=faliment
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #514 (permalink) | ||
|
Poate sa fie si Maldini in tinerete, tot nu face fata singur. Decat sa folosesti doi AMC si doi atacanti, care sa se calce pe picioare, mai bine joaca cu trei fundasi (dar centrali, nu cracanati asa), doi mijlocasi defensivi (care sa ii ajute) si doar un mijlocas ofensiv. Si totusi, 3-5-2 e garantata sa iti aduca falimentul mai devreme sau mai tarziu.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #516 (permalink) | ||
|
Da-mi ip-ul, userul si parola si fac imediat un remote ![]() Sa nu uiti si de parola de la mail si numarul de cont/pinul.
|
| | #520 (permalink) | ||
|
ma pis pe el de joc....si pe aia care l-au facut. Cum se poate sa am 10 goluri anulate in 5 meciuri de ucl????????????????????????????? in 2 din meciuri iau gol in min 90.... man of the match numai portaru la ei :| va dau un sfat : NU BAGATI PATCH-UL.VA DISTRUGE JOCUL MAI RAU! deci ei zic ca numai sunt atat de multe goluri anulate da' de unde... pur si simplu mor de nervi X(
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |