Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-12-2007, 01:58   #501 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

se intampla sa mai prind si eu saveuri cand echipa respectiva nu joaca absolut nimic, dar si saveuri surprinzatoar de bune.. cum ar fi cel de acum cu Lazio terminand in primul sezonul pe 2 si castigand cupa italiei achizitionandu-l doar pe van der vaart si pe obafemi martins

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2007, 08:42   #502 (permalink)
Registered User

alyen_101's Avatar

Uitati aici imagini

alyen_101 is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2007, 09:27   #503 (permalink)
Registered User

aha...am inteles...dar nu stiu de ce am impresia ca echipa este defecta...cred ca este al 6-lea save pe care il incep cu liverpool si la fel imi face...poate fac eu ceva gresit...

tony4football is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2007, 11:17   #504 (permalink)
Registered User

george83's Avatar

nu exista echipa care sa fie "defecta" ci tactica prost aplicata la jucatori. incearca mai multe tactici, stai o ora numai sa faci toate chestiile mici de la fiecare jucator etc...

george83 is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2007, 14:32   #505 (permalink)
Banned

oscior, vezi ca width nu inseamna lungimea echipei (pt. asta ai "push up") ci latimea ei, pe lateral.

korby, vanden borre si kompany sunt favoritii mei de la 2006 Ma enerveaza jocul asta ca sunt rasplatite doar golurile si aportul ofensiv. L-am luat pe Svensson, s-a accidentat, faceam 1-1 si 2-2. Cand a revenit in prima echipa, 7 victorii consecutive, 7 meciuri consecutive fara gol incasat. Svensson nu primea nota mai mare de 7, fanii spuneau ca transferul a fost unul prost. De tot cacatul.

In al doilea sezon am terminat pe locul 1 o grupa cu Milan, Sporting si Hertha (am batut Milan de 2 ori , mi-am furat-o si de la Sporting si de la Hertha in deplasare) si am trecut de TSKA Moscova in prima runda dupa ce am pierdut la ei 4-3 (ce minunatie de meci... chiar a fost superb, dar a fost si meciul care i-a incheiat cariera lui Zapata la Steaua, nu a aparat niciun sut serios pe poarta - a vrut neaprat sa plece, am acceptat o oferta de 7,5 esalonat, dar nu inainte sa il gasesc pe Rybka exilat la Dinamo Kiev II si sa il iau pe doar 1.9 ) si am castigat 2-1 la mine. Sunt pe primul loc, la 6 puncte de rapid, tocmai am pierdut 1-0 in stefan cel mare... iarasi a aparat ala aberant...

Poate la sf. saptamanii pun si un screenshot cu transferurile. Din ce imi aduc acum aminte:

in - Filipenko, Kislyak (imprumut sezonul asta la Strasbourg), Kleberson, Svensson, Ninis, Zarate, Torje, Stancu, D. Carvalho (l-am gasit la o echipa de liga a 2-a in Spania, 5,75€ i-am dat un salariu nesimtit dar ma enervase Serrano), Tuncay, Jimenez, Barazite, Botta, O. Serrano si inca 3 atacanti tineri, 2 francezi si un finlandez. Un francez parea rupt in anus, dar mi-a placut potentialul raportat de scout si in jumatate de sezon omul chiar a inceput sa ameninte pozitia lui Stancu. Am prea multi straini, Rybka, Eme, Filipenko, Carvalho si Tuncay (de asta l-am si dat pe Kleberson) dar ii fac cu schimbul. Zapata oricum pleaca in vara, nu mai prinde echipa pana atunci, pare rau de el.

out - Goian (m-am trezit ca primesc dupa 1,5 sezoane 6.5meleoane din future transfer fee ), Balanel, Torje, Kleberson, Badea, Rada, Dica, Zapata, Serrano, Botta (astia doi dupa jumatate de sezon - Serrano din 6 nu iese, l-am dat cu cat l-am luat, Botta la schimb pentru Tuncay + 9meleoane). Tocmai l-am dat si pe Surdu, dar dupa ce am vazut ce a patit Costin (parca tu ziceai de Surdu ---> Real, nu?!) l-am dat pe 2 meleoane + 40%

Pot spune ca am avut bulan sa ii prind pe Svensson, Carvalho si Tuncay. Cel putin Svensson in orice alta salvare, prin 2011 joaca doar pe la Milan, Chelsea, Inter.

low_level_superhero is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2007, 15:54   #506 (permalink)
Registered User

cam ce imi recomandati sa fac la fiecare jucator in parte?...la atacanti mjlocasi si fundasi,...sa joc cu target man, playmakers si counter atack, si zonal marking sau man marking??...astept pareri...multumesc anticipat...

tony4football is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2007, 17:18   #507 (permalink)
Bau

korby's Avatar

Quote:
Originally Posted by low_level_superhero View Post
korby, vanden borre si kompany sunt favoritii mei de la 2006 Ma enerveaza jocul asta ca sunt rasplatite doar golurile si aportul ofensiv. L-am luat pe Svensson, s-a accidentat, faceam 1-1 si 2-2. Cand a revenit in prima echipa, 7 victorii consecutive, 7 meciuri consecutive fara gol incasat. Svensson nu primea nota mai mare de 7, fanii spuneau ca transferul a fost unul prost. De tot cacatul.
Vanden Borre, Guarin, Ederson... FM 2005 scouting.
Mai jos jucătorii pe care îi am acum la echipă şi tactica mea "sinucigaşă".
Intenţii de transferuri: Ben Arfa, Fred (banii de transfer nu-s o problemă, dar el nu acceptă transferul la Ajax nici dacă îi dau peste 100k $ pe săptămână), Guardado şi Aaritalo (care e la Arsenal acum ). Sau Palacio, da' ăsta e la PSV, mdeci o să fie destul de imposibil de luat.

PS: Ieri era să fac cu nervii... ofrertă pt. Giovanni Dos Santos: 160k. $ pe săptămână, 20k $ pt. gol, 20k $ pt. titularizare, creştere anuală a salariului cu 10%... a re-acceptat oferta Barcelonei, care a fost de 96k $ pe săptămână. :fuckoff:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ScreenShot009.jpg
Views:	206
Size:	215.1 KB
ID:	289429   Click image for larger version

Name:	ScreenShot019.jpg
Views:	125
Size:	201.7 KB
ID:	289430  

korby is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2007, 18:02   #508 (permalink)
Banned

aoleooo.. ce tactica de Fifa 99 ai

Ma, vezi ca Width-ul ala e f. prost pus acolo. Nu faci decat sa aglomerezi zona centrala din fata careului, nu stiu cum mai reusesti sa dai goluri. Am zis mai sus, oscior se inseala: nu este lungimea echipei (careu - careu) este latimea echipei (linie de margine laterala/aut de mana - linie de margine laterala)

Si cu "waste time" often ce faci? Tremura izmenele pe tine cu PSVul?!

low_level_superhero is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2007, 18:04   #509 (permalink)
Bau

korby's Avatar

Quote:
aoleooo.. ce tactica de Fifa 99 ai
Băgăm o reţea să ne întrecem?

Quote:
Ma, vezi ca Width-ul ala e f. prost pus acolo. Nu faci decat sa aglomerezi zona centrala din fata careului, nu stiu cum mai reusesti sa dai goluri. Am zis mai sus, oscior se inseala: nu este lungimea echipei (careu - careu) este latimea echipei (linie de margine laterala/aut de mana - linie de margine laterala)
Will be fixed...

Quote:
Si cu "waste time" often ce faci? Tremura izmenele pe tine cu PSVul?!
Şat ap. Uită-te în clasamentu' ăla care l-am pus, cine crezi că le-a dat înfrângerea aia? Şi ghici cu ce tactică/aşezare?
Acum urmează Super-Cupa... ghici împotriva cui.

Old 16-12-2007, 19:06   #510 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

korbi, cum naiba poti sa stai cu doar 1 fundas central??

PET is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2007, 19:13   #511 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

3-5-2=faliment

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 16-12-2007, 21:06   #512 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

nu doar ca joaca cu 3, dar joaca cu 1 fundas CENTRAL!

PET is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2007, 21:15   #513 (permalink)
Bau

korby's Avatar

Depinde şi cine e fundaşu'...

Old 16-12-2007, 21:23   #514 (permalink)

C05T1N's Avatar

Poate sa fie si Maldini in tinerete, tot nu face fata singur. Decat sa folosesti doi AMC si doi atacanti, care sa se calce pe picioare, mai bine joaca cu trei fundasi (dar centrali, nu cracanati asa), doi mijlocasi defensivi (care sa ii ajute) si doar un mijlocas ofensiv.

Si totusi, 3-5-2 e garantata sa iti aduca falimentul mai devreme sau mai tarziu.

Old 16-12-2007, 21:53   #515 (permalink)
Registered User

va rog ajutati-ma si pe mine sa instalez fm 2008 pe windows vista...

dudu_dudu is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2007, 22:05   #516 (permalink)

C05T1N's Avatar

Da-mi ip-ul, userul si parola si fac imediat un remote
Sa nu uiti si de parola de la mail si numarul de cont/pinul.

Old 16-12-2007, 22:36   #517 (permalink)
Registered User

mihai_tudose's Avatar

closing down si tight marking,ce inseamna ??

mihai_tudose is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2007, 22:47   #518 (permalink)
Registered User

Bang!'s Avatar

greu... greu...

de la un timp ai mei au inceput sa ia gol in primele 4 min

sa nu mai zic ca-s cu moralul la pamant... ceva sfaturi pt moral ?

Bang! is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2007, 22:48   #519 (permalink)
Registered User

ma ajuta si pe mine cineva cu fm 2008? nu merge incarcat in daemon tools si nu stiu cum dracu sa instalez jocu pe windows vista

dudu_dudu is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2007, 00:17   #520 (permalink)
Registered User

mihai_tudose's Avatar

ma pis pe el de joc....si pe aia care l-au facut. Cum se poate sa am 10 goluri anulate in 5 meciuri de ucl????????????????????????????? in 2 din meciuri iau gol in min 90.... man of the match numai portaru la ei :| va dau un sfat : NU BAGATI PATCH-UL.VA DISTRUGE JOCUL MAI RAU! deci ei zic ca numai sunt atat de multe goluri anulate da' de unde... pur si simplu mor de nervi X(

mihai_tudose is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules