Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-09-2009, 19:10   #5181 (permalink)
Registered User

Usor cu certurile....cine vrea sa dovedeasca k e bun sa joace un multiplayer.
Si repet:am updatat romania COMPLET.Liga 1 Liga 2...transferuri in strainatate full.va rog dak vretzi sa zicetzi cv spunetzi dar fara k am transferat pe ala sau pe celalalt..Dak doamne feri am uitat un jucator nu va fie greu sa intratzi in editor si sa il transferatzi...cred k deja am facut destule k ma doare capu...e mult de lucru nu e chiar asa usor.In rest miam facut treaba.

pakito5000 is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2009, 18:11   #5182 (permalink)
Registered User

haideti wa mai puneti updateul ala ca mor de plictis

mentorss is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2009, 09:46   #5183 (permalink)
Registered User

TbC25's Avatar

Quote:
Originally Posted by mentorss View Post
haideti wa mai puneti updateul ala ca mor de plictis
Altu....

TbC25 is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2009, 14:30   #5184 (permalink)
Registered User

salut,mis nou la astfel de forumuri,asa ca nu navaliti pe mine,joc manager de la 05,daca as avea toti bani care iam lasat la club(pana sami iau comp acasa) as fii un columbeanu in devenire
in fine,nu am avut nervi sa citesc 250 de pagini,dar vreau si eu sa intru intr-o discutie care vad ca nu o propuso nimeni(sau nu am vazut eu):reantrenarea pozitiilor,iata cateva exemple(stiu ca o sami sara multi in cap ca dau doar exemple de jucatori mari):
-cesar delgado,reantrenatil ca AMR si il puteti juca mijlocas dreapta ofensiv(chiar si mijlocas ofensiv central-dreapta in 4-2-3-1),dureaza vro 2-3 sezoane pana apare pozitia,dar nu conteaza,va da cel putin 15 assists fiecare sezon,daca ai un atacant foarte bun de careu(jumping,heading,composure) iti va da si mai multe;
-rodrigo palacio,acelasi lucru,doar ca poate fi antrenat si AML,cat si AMR,are both feet,iar ca si in cazul lui delgado are mult crossing,
-ezequiel lavezzy,acelasi lucru ca si palacio
-momo sissoko,antrenatil ca fundas central,CB,in 2 sesoane devine cel mai bun din lume,fiind depasit doar de sakho dupa sezonul 3
-edinson cavani,reantrenat ca AM,mijlocas ofensiv,alaturi de amauri va da cel putin 25-30 de goluri in fiecare sezon
-alessandro tuia,unul dintre copii minune,antrenatil fundas dreapta,DR(cu antrenament bun face 19-20 anticipation,si pentru ca nu creste mai mare de 1,82m,nui asa bun fundas central),devine cel mai bun din lume,poate doar casani sa fie mai bun ca el dupa 3-4 sesoane
-van der vaart,reantrenat mijlocas dreapta sau stanga,cu suturile lui minune,il cumperi cu 15 mil si il dai dupa un sezon cu 40 linistit
-yuri zirkov,reantrenat ca fundas stabga,LB,nu prea are tackling pentru fundas,dar in combinatie cu dani alves,formeaza cel mai bun posibil cuplu de fundasi laterali foarte ofensivi,foarte bun in 4 fundasi,genial in 5
-mai sunt foarte multi care numi vin acuma,dar in mare parte orice fundas central mai mic de 1,83m cu 10 crossing,tragetil ca fundas lateral,in functie de piciorul preferat,atacanti cu mult dribling si crossing tragetii wingeri

eu sunt din timisoara,asa ca joc foarte mult cu poli,alte jocuri care incep de multe ori sunt cu At.Madrid(vand tot in afara de pablo,raul garcia si aguerro,foarte multi bani disponibili din wage budget,fac o echipa nebuna,cassani,barzagli,meira,van der vaart,cesar delgado,palacio,ustari(in sezonu 2),am avut si sezoane in care nu am pierdut nici un meci...alt joc care il incep cu placere ii palermo,una dintre cele mai bune echipe de mana a doua,cu 3 transferuri te bati la titlu in italia,meira,van der vaart si zirkov
am si o tactica minune,eu joc direct,fara trageri de timp si tempo max,de cele mai multe ori contra-atac,o sa fac un screen sal pun in cateva ore,ca ii sefu pe capu meu

apropo,are cineva o baza de date la zi? ziceti si mie un www

RafyTm is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2009, 19:26   #5185 (permalink)
cheloo

nea ovi's Avatar

Google

nea ovi is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2009, 19:44   #5186 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by RafyTm View Post
salut,mis nou la astfel de forumuri,asa ca nu navaliti pe mine,joc manager de la 05,daca as avea toti bani care iam lasat la club(pana sami iau comp acasa) as fii un columbeanu in devenire
in fine,nu am avut nervi sa citesc 250 de pagini,dar vreau si eu sa intru intr-o discutie care vad ca nu o propuso nimeni(sau nu am vazut eu):reantrenarea pozitiilor,iata cateva exemple(stiu ca o sami sara multi in cap ca dau doar exemple de jucatori mari):
-cesar delgado,reantrenatil ca AMR si il puteti juca mijlocas dreapta ofensiv(chiar si mijlocas ofensiv central-dreapta in 4-2-3-1),dureaza vro 2-3 sezoane pana apare pozitia,dar nu conteaza,va da cel putin 15 assists fiecare sezon,daca ai un atacant foarte bun de careu(jumping,heading,composure) iti va da si mai multe;
-rodrigo palacio,acelasi lucru,doar ca poate fi antrenat si AML,cat si AMR,are both feet,iar ca si in cazul lui delgado are mult crossing,
-ezequiel lavezzy,acelasi lucru ca si palacio
-momo sissoko,antrenatil ca fundas central,CB,in 2 sesoane devine cel mai bun din lume,fiind depasit doar de sakho dupa sezonul 3
-edinson cavani,reantrenat ca AM,mijlocas ofensiv,alaturi de amauri va da cel putin 25-30 de goluri in fiecare sezon
-alessandro tuia,unul dintre copii minune,antrenatil fundas dreapta,DR(cu antrenament bun face 19-20 anticipation,si pentru ca nu creste mai mare de 1,82m,nui asa bun fundas central),devine cel mai bun din lume,poate doar casani sa fie mai bun ca el dupa 3-4 sesoane
-van der vaart,reantrenat mijlocas dreapta sau stanga,cu suturile lui minune,il cumperi cu 15 mil si il dai dupa un sezon cu 40 linistit
-yuri zirkov,reantrenat ca fundas stabga,LB,nu prea are tackling pentru fundas,dar in combinatie cu dani alves,formeaza cel mai bun posibil cuplu de fundasi laterali foarte ofensivi,foarte bun in 4 fundasi,genial in 5
-mai sunt foarte multi care numi vin acuma,dar in mare parte orice fundas central mai mic de 1,83m cu 10 crossing,tragetil ca fundas lateral,in functie de piciorul preferat,atacanti cu mult dribling si crossing tragetii wingeri

eu sunt din timisoara,asa ca joc foarte mult cu poli,alte jocuri care incep de multe ori sunt cu At.Madrid(vand tot in afara de pablo,raul garcia si aguerro,foarte multi bani disponibili din wage budget,fac o echipa nebuna,cassani,barzagli,meira,van der vaart,cesar delgado,palacio,ustari(in sezonu 2),am avut si sezoane in care nu am pierdut nici un meci...alt joc care il incep cu placere ii palermo,una dintre cele mai bune echipe de mana a doua,cu 3 transferuri te bati la titlu in italia,meira,van der vaart si zirkov
am si o tactica minune,eu joc direct,fara trageri de timp si tempo max,de cele mai multe ori contra-atac,o sa fac un screen sal pun in cateva ore,ca ii sefu pe capu meu

apropo,are cineva o baza de date la zi? ziceti si mie un www
E bn de intzeles asta pt k unii jucatori fac multe lucruri bune pe alte parti..NUma tre sai reantrenezi.Si eu fac la fel.

Old 10-09-2009, 23:25   #5187 (permalink)
Registered User

axelus's Avatar

aveti cumva vreun update cu transferurile la zi din campionatul romanesc

axelus is offline    Reply With Quote
Old 11-09-2009, 01:53   #5188 (permalink)
Registered User

Grigore Mafiotu's Avatar

mai asteapta minim o saptamana si o sa il puna pe forum

Grigore Mafiotu is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2009, 14:08   #5189 (permalink)
Registered User

are careva un patch cu noul echipament al stelei?

michael owen is offline    Reply With Quote
Old 14-09-2009, 13:48   #5190 (permalink)
Registered User

Grigore Mafiotu's Avatar

hai pakitooo nici pe mess nu mai intri sau nu te vad eu vezi ca ti-am lasat mesaje ai terminat cu updateul? hai ca asteptam de o gramada de timp tu ce faci dormi?

Grigore Mafiotu is offline    Reply With Quote
Old 14-09-2009, 15:17   #5191 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

Si eu antrenez jucatori pe alte pozitii. Daca un FC are 16 dribling, 14-15 crossing si viteza si creativitate bune poti lejer sa-l faci winger. La fel si fundasii; daca un DC are tackling, positioning si acc bun, poti sa-l faci FB pe partea unde are piciorul de baza. Si un FB ofensiv poti sa-l faci mijlocas de banda, un DM cu passing si creativity si decision poti sa-l faci MC playmaker sau chiar AMC si invers. Un exemplu bun e Nejc Pecnik pentru postul asta. Arthur Sorin pentru FB care poate juca DC. etc.

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2009, 20:25   #5192 (permalink)
Registered User

cineva interesat de un multiplayer ?

DoctorLov is offline    Reply With Quote
Old 17-09-2009, 12:42   #5193 (permalink)
Registered User

cine ii interesat de un multiplayer dati add la boldisrafael arond yahoo punct com

RafyTm is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2009, 11:17   #5194 (permalink)
Registered User

Nu stiu ce ma face sa cred ca pakito5000 nu va mai face nici un update )

yyonutzz90 is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2009, 13:07   #5195 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by yyonutzz90 View Post
am gasit eu ceva care cik e update...da e facut aiurea rau
in afara de lobont la roma,de romania nici nu s-a atins(goian la palermo etc)...keirrison nu e nici macar la palmeiras,la benfica l-a transferat definitiv pe reyes care din cate stiu s-a intors la atletico, piturca e in continuare selctioner.......deci a facu numai transferurile jucatorilor mari(ronaldo la real,robben la bayern etc).daca totusi va intereseaza il gasiti pe soirtousi sau cum se cheama siteul

michael owen is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2009, 11:49   #5196 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by yyonutzz90 View Post
Imi pare rau pt intarziereDar sunt cam ocupat...Totusi am reusit cv.Sper sa va placa.Ce nam reusit deoarece nu mia permis timpul si nam avut surse de inspirare f bune,liga 2....imi pare rau...In rest sper sa va placaEnjoy the next season!!! PS:Pareri!!!
Update Football Manager 2008 Season 09_10 21.09.2009 : sortitoutsi - Football Manager Downloads

Old 21-09-2009, 12:00   #5197 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by pakito5000 View Post
Imi pare rau pt intarziereDar sunt cam ocupat...Totusi am reusit cv.Sper sa va placa.Ce nam reusit deoarece nu mia permis timpul si nam avut surse de inspirare f bune,liga 2....imi pare rau...In rest sper sa va placaEnjoy the next season!!! PS:Pareri!!!
Update Football Manager 2008 Season 09_10 21.09.2009 : sortitoutsi - Football Manager Downloads
Sal scz da am si eu o intrebare sper ca nu v-a fii considerata aiurea.Cum instalez ??

Gogomanu is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2009, 12:03   #5198 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Gogomanu View Post
Sal scz da am si eu o intrebare sper ca nu v-a fii considerata aiurea.Cum instalez ??
Il dezarhivezi si il bagi in My documents/Sports Interactive/Football Manager 2008/db/

Old 21-09-2009, 12:16   #5199 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by pakito5000 View Post
Il dezarhivezi si il bagi in My documents/Sports Interactive/Football Manager 2008/db/
Thanks man

Gogomanu is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2009, 19:55   #5200 (permalink)
Registered User

Sallut . sunt nou pe aici si as vrea sa stiu daca update-ul facut de pakito merge si pe versiunea 8.0.2 , deoarece am downloadat si alte update-uri , iar acestea nu au mers . Ms Anticipat .

MirceaHipHop is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules