![]() |
| | #5242 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 Location: Onesti |
salutare la toata lumea.... sunt nou pe forum.... dar jok fm2008 de knd a aparut.... am si eu o nelamurire...ofer 95 mil pe C.Ronaldo si refuza iar valencia da pe el 81 de mil si ii acepta oferta...d c? ![]() eu jok cu Chelsea..... | ||
|
| | #5243 (permalink) | ||
|
Depinde de relatia dintre cluburi.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #5245 (permalink) | ||
|
Nu vad ce as putea sa iti explic. Daca relatia dintre cluburi e buna (managerii sunt prieteni, etc) atunci tranzactiile dintre ele se fac super rapid si fara complicatii. In schimb, daca cele doua cluburi sunt rivale sau managerii nu se suporta (gen Mourinho - Ferguson), atunci fie ofertele de transfer sunt refuzate, fie preturile cerute pe jucatori sunt exagerate. E clar acum?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #5247 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Salut.M-am apucat si eu de manager 2008 acum o saptamana si pot sa spun ca am invatat bazele jocului.Am inceput cariera la steaua si am luat destui jucatori buni as putea spune.m-am calificat in CL am iesit pe locu 3 in grupa si ulterior am mers in uefa.acolo am dat de nurenberg si m-a batut de mi-a sarit capacele(5-1 general).tot incerc sa vand unii jucatori si nu reusesc.Am pus jucatorii ca sunt de vanzare.am dat offer to clubs si nu vrea nimeni.am un prieten care joaca manager 2008 si joaca la dinamo si ce jucator vrea sa vand primeste pana la urma oferte pe el.daca jucatorul valoreaza 500.000 primeste oferte de 3 mil de exemplu lejer.jucam amandoi pe net si nu a mai creat niciunul niciun alt user sa trisam.cine imi explica si mie ce si cum?multumesc
| ||
|
| | #5248 (permalink) | ||
|
depinde ce jucator vrei sa dai. si depinde daca a jucat ceva meciuri sau nu. pe ovidiu petre spre exemplu nu cred ca iei prea mult, pe cand pe croitoru iei 3 milioane. pe surdu iei si 4 din cate tin minte. pe banel iei peste 5. pe goian vreo 6, pe dica tot vreo 6. daca vrei sa vinzi jucatori ca Ionut Rada, Lovin, Petre Ovidiu si mai stiu eu ce petarda, nu iei mai mult de 1 milion. Asta din ce tin eu minte, n-am mai jucat cu Steaua de vreo 2 ani.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #5249 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 |
cel mai mare rezultat optinut pana acuma,un sezon inainte am eliminat fenerbahce(db are si turcia,deci is foarte tari) in semifinale cupa uefa,dar mor spulberat feyernord,dar sezonu asta am sase sa trec de grupele cl,am grupa usoara cu real fener si niste israeliti(db are si israel,mama doamne ce jucatori se "nasc" acolo )
| ||
|
| | #5254 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Pe Goian am luat doar 6 milioane..Am refuzat oferta de 9 milioane pe el cu gandul ca reusesc sa il pastrez in echipa..nu a vrut sa semneze alt contract cu steaua asa ca am zis ca mai bine cateva milioane decat deloc si l-am dat cu 6 milioane..rada l-am dat cu 1.5 milioane..surdu pe 1.2 milioane si restul nu primesc oferte deloc..chiar nu imi dau seama de ce..si ovidiu petre si lovin joaca mai mereu la prima echipa si o fac destul de bine..
| ||
|
| | #5257 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2009 |
care jucati cu "update-ul" lu pakito zicetimi si mie pls cativa jucatori liberi de contract care sa vina la Sportul Studentesc.......pana acu iam luat pe bornescu,minteuan si anca dar parca as vrea si unii mai tineri... plus ca am si lotul destul de mic......la fundasii centrali mai ales stau prost de tot :|
Last edited by michael owen; 30-10-2009 at 10:39.. | ||
|
| | #5259 (permalink) | ||
|
4-4-2
|
| | #5260 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 |
Nu ma luati la misto..de downloadat ---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 01:10 ---------- nu mai am nevoie | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |