![]() |
| | #524 (permalink) | ||
|
Tot vad pe aici comentarii cum ca daca aplicati patch-ul trebuie inceput jocul de la 0. Fratilor, nu e asa. Am pus si eu patchul si am continuat salvarea bine merci cu versiunea 8.0.1.
__________________ Te mananca sa dai ? Mai gandeste-te ! Spaga inseamna puscarie "Nu saracia genereaza coruptie, ci coruptia genereaza saracie si, odata cu ea, injustitie, servicii publice de calitate proasta si o democratie fragila" (Teten Masduki, coordonator, Indonesia Corruption Watch) | |||
|
| | #525 (permalink) | ||||
| Closing down= cat de mult ii lasa ai tai pe adversari sa avanseze cu mingea pana sa incerce sa ii atace Tight marking= marcaj strans Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ciudat, ar fi venit lejer la Steaua, la Ajax de ce nu vrea? De instalat se poate instala lejer, dar schimba ceva daca jocul deja e inceput?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||||
|
| | #527 (permalink) | ||
|
=)) puteai sa imi dai pm,cum a zis si co5tin NU NE INTERESEAZA FORUMUL TAU DE KKO! J33T ! tu crezi ca imi fac cont ca numai pot de dorul vostru? )vreau sa fac misto de voi,si ai sa vezi lucru asta,scz co5tin de offtopic da icub a inceput ^ ^ONTOPIC de azi m-am lasat oficial sa mai joc in romania.Porto imi da 8 mil pe vantaggiato dintre care 6 in 24 de luni oierul accepta si a pelcat cel mai bun jucator care l-am avut vreodata...macar la versiunea initiala daca cereai bani mai multi pe jucatori primeai,dar la 8.0.1 iti dau bani putini,si tot se baga oierul pur si simplu jocu e facut in asa fel incat sa nu ai nici o sansa sa construiesti si tu o echipa. sunt curios daca la echipele mari la fel se baga patronul cand vine o oferta mai buna.
| |||
|
| | #528 (permalink) | ||
| Quote:
Genul asta de discutii se poarta pe Yahoo, pe PM, pe bloguri, nu aici. Aici discutam de Football Manager. Vezi ca exista Spitalul 9 1/2, unde poti sa iti versi creierasii in cate moduri vrei. Sa ai spor!
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #529 (permalink) | ||
|
nu vroiam sa intreb ceva anume. dadeam un exemplu. m-au luat cu injuraturi din prima, dar i-am calmat. pentru mine un forum de FM inseamna strict un forum despre joc. adica sa postam tactici de joc, jucatori buni pe care ii vrem sau ni-i dorim, programe de antrenament, si chiar membri pentru stuff-ul tehnic. eu joc cu steaua, am inceput sezonu 3, insa cum aduc un jucator mai de doamne-ajuta, pleaca dupa 6 luni sau un an sau vor sa plece. cea mai tare faza e ca l-am adus pe teofanis gekas liber de contract. a dat 6 goluri in 6 meciuri, insa mijlocul e praf cu toate ca-i am pe hora pe stanga (rapid si dinamo tot fac oferte de 10 mil, dar nu-l dau), dessena si bicfalvi in centru (sau lindgren) si valbuena pe dreapta. nu fac pressing, mingi recuperate aproape deloc si am closing down aproape de maxim. pentru cei care au ceva bani la echipa recomand carlos garcia de la almeria. vine la steaua pe 9,5-10 mil. e mai bun decat radoi de 2-3 ori. chiar si leon andreassen de la werder ar fi vrut sa vina, dar deja luasem niste jucatori. acum am 45 de mil, ca am adus pe gary bocaly si gekas liberi de contract. si am dat din brigada suedeza pe care o aveam. o sa fac niste print screen-uri acasa sa le pun. nu luati pe menez, gouffran si alte petarde din franta. dati 20 de mil pe ele cand incepe jocul si apoi de abia mai fac 5-6 mil. nu dau randament, cel putin in salvarea mea. monaco a retrogradat in 2009. ))deci o sa incep si eu sa postez tactici si alte chestii de acasa. pentru stuff, incarcati si alte campionate si veti gasi antrenori si assistant manager foarte buni, eu am assistant manager un spaniol, karmona, iar inainte am avut un englez (beardsley). antrenori buni sunt in Serbia. | |||
|
| | #530 (permalink) | ||
|
Closing down-ul avea bug pe 8.0.0
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #531 (permalink) | ||
|
nici pe 8.0.1 nu e cine stie ce. in liga mi-a mers cu 4-5-1, cu mijlocasii in line, am batut in deplasare pe porto cu 1-0 si pe man u cu 2-1, da am luat-o de la sevilla acasa cu 4-1, in formula magica 4-4-2 attacking. cred ca o sa joc numai 4-5-1 in liga si acasa si in deplasare.
| |||
|
| | #532 (permalink) | ||
|
co5tin sa stii ca schimba ceva patch-ul chiar si daca ai inceput salvarea cu 8.0.0. m-am intors la vechea salvare si la 801 meciurile europene se joaca toate miercuri,si asa se joaca si la mine dupa ce am bagat patch. o sa pun acum niste post-uri cu ce jucatori am, si sa imi zice-ti si mie dc nu iau ucl? | |||
|
| | #535 (permalink) | ||
|
si multi altii la fel de buni. Si imi cer scuze intrebarea e pusa prost ,nu "de ce nu castig ucl?" ci de ce ma chinui sa trec de grupe,sa castig campionatu la doar cateva pct distanta cand echipele din romania au niste jucatori f slabi. daca are cineva vreo tactica magica... | |||
|
| | #537 (permalink) | ||
|
mihai_tudose, tu erai ala care folosea modifierul? Cat ai editat la ei pana au ajuns asa?
|
| | #539 (permalink) | ||
|
si eu am avut la steaua jucatori gen ai tai mihai.. si intradevar nu puteam sa fac nimic cu ei in europa.. iar in romania abia abia luam titlul, celelalte echipe jucand numai cu expirati imi tineau piept acum joc in Italia si totul este ok.. sezon de sezon este lupta in 7 la titlu si asta imi place cel mai mult Recomand
__________________ semnatura | |||
|
| | #540 (permalink) | ||
|
dupa ce am vazut jucatorii lui mihai am dubii referitoare la antrenorii mei =)) in alta ordine de idei... mi-a ajuns fitele de vedeta ale lui Luis Jimenes si m-am hotarat sa-l dau la schimb cu un argentinian de acelasi profil, dar un pic de tot mai slabut ca el + 11.5 mil (3 +8.5 mil in 24 luni) + 20% dintr-un viitor transfer. Un minus ar fi varsta argentinianului... 29 de ani | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |