![]() |
| | #545 (permalink) | ||
|
Pai e mediocru omul. Decisions, Composure,Determination,Work Rate,Teamwork sunt la pamant. Ca sa nu mai vorbim de Physical Attributes. Parerea mea e ca ala va fi un portar bun in 6-7 ani.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #550 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #555 (permalink) | ||
| Same here. Doar daca sunt transfer-listed vor sa vina.
|
| | #556 (permalink) | ||
|
cine stie cum pot impaca 2 jucatori? nu stiu din ce motiv zarate dislikes dica si cand joaca impreuna in primul 11 au ambii note de 6.
__________________ - Denver Nuggets fan - "There's only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self."—Aldous Huxley | |||
|
| | #557 (permalink) | ||
|
Vinzi unul dintre ei. Nu am avut vreun caz in care sa treaca fara sa arunc vreunul.
|
| | #559 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 | Quote:
Mai ai calculator?! ![]() Am pierdut cu Valencia in turul II, 1-0 si 1-1. Am facut 3 egaluri fara gol dat, urmeaza semifinala de cupa cu rapidul, mai am un meci cu rapidul cu care sunt la egalitate de puncte. Habar n-am ce sa mai fac sa dea si ei un amarat de gol. Parca vad ca mi-o iau cu 3-0 de la rapid. | ||
|
| | #560 (permalink) | ||
| Si bugul care e?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |