![]() |
| | #562 (permalink) | ||
|
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #564 (permalink) | ||
|
Esti pe aratura. Doar pentru ca ai primit 3 goluri in 9 minute nu inseamna ca este un bug. Remember Dinamo - Foresta? Rapid - FC National?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #565 (permalink) | ||
| Quote:
Bugul la care se refera el l-am sesizat si eu.Cand sunt condus nici nu apuc sa mai fac ceva in prelungiri,in schimb cand conduc si joc cu o echipa tare(de obice in CL)desi se arata 3 min de prelungiri,nush kum se intampla dar primesc gol in min. 94:08(vorbesc din experienta).Ceea ce e destul de frustrant deoarece "parca erau 3", si io intrasem in al 5-lea min. | |||
|
| | #566 (permalink) | ||
|
Aoleu, ce oameni ... Chiar si in realitate, alea 3 minute pot fi 4 sau 5 ... daca se produce o schimbare, daca se trage de timp, daca se acorda cartonase, etc. Costin, n-ai dreptate integral, Foresta n-a dat 5 goluri in 9 minute. Sincer vorbin, 3 goluri in intervalul 86-94 e putzin cam dramatic si relativ irealist, tzinand cont ca joci in sferturile unei competitzii europene. Ok, Steaua a luat 3 de la Boro, dar in 45 de minute, nu in 10 si nu pe teren propriu. E putzin cam fortzat.
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #567 (permalink) | ||
|
Tine in mare parte de atributele mentale ale jucatorilor si de tactica adoptata. Daca am luat avans 3 goluri intr-un asemenea meci, prefer sa retrag echipa si sa joc cu pase mai scurte, time wasting mare, pentru a evita astfel de momente.
|
| | #568 (permalink) | ||
| Quote:
apoi daca il rejoc si conduc tot cu 1-0 iau iar o petarda de gol... sunt unele meciuri pe care nu trebuie sa le castigi. | |||
|
| | #569 (permalink) | ||
|
nu cred ca sunt unele meciuri pe care nu trebuie sa le castigi... singurul exemplu care imi vine acum in cap este Milan Liverpool in finala UCL in 2005parca. Avea Milan 3-0 la pauza si totul parea jucat dar... Liverpool a egalat in 9 minute 3-3 Alt exemplu ar fii celebra finala Manchester - Bayern 0-1 min 90, dar pana la urma castigand Manchester 2-1 gol in min 90 si 92... si daca Bayern nu sunt profesionisti... atunci cine?
__________________ semnatura | |||
|
| | #570 (permalink) | ||
|
nu se poate ma sa iei 3 goluri in 7 minute si acasa. nici un meci din astea:dinamo foresta,rapid-national,bayern-manchester,milan-liverpool(au dat 3 goluri in 11 minute,da nu erau ultimile minute ) nu se aseamana cu asta. imi pare rau ca ma contrazic cu voi ,dar ceva mai irealistic in jocu asta nu cred ca exista.
| |||
|
| | #571 (permalink) | ||
|
Nu exista cuvantul IREALISTIC in romana. Mi se pare ca iti ascunzi incompetenta de a antrena echipa si de a accepta ca e doar un joc in spatele unor presupuse bug-uri. Who's with me?
|
| | #572 (permalink) | ||
|
da cand conduceam cu 3-0 si eram in semifinale eram incompetent nu? ca i-am scos pe athletico madrid si HSV in fazele anterioare e incompetenta nu? cand o sa ii scoti tu pe ath madrid mai vorbim. eu zic ca nu are rost sa tot te contrazici cu mine,ca tu parca mare antrenor esti,si eu sunt un incompetent.
| |||
|
| | #574 (permalink) | ||
|
deci bayern-man utd= doar 2 goluri, nu conduceau aia cu 3-0,le mai trebuia doar 1 gol sa egaleze deci aveau alt moral,jucau pe teren neutru milan-liverpool=3-0, au dat 3 goluri, in 11 minute din cate stiu, dar nu erau pe final. adica nici milan nu tragea de timp,inca m-ai atacau. e alta cand e 3-0 in min 50,cand s-a facut 3-1 aveau alt moral liverpool,simteau ca pot sa egaleze,pe cand la mine ce moral puteau sa aiba besiktas in min 86 cu 3-0?,si jucau si pe teren neutru ai dreptate e si ghinion, da' totusi... | |||
|
| | #575 (permalink) | ||
| Quote:
Nu ma dadeam mare antrenor, dar ma seaca oamenii care nu stiu sa recunoasca cand e vina lor si o arunca pe bug-uri, arbitri, vant, stele and stuff. Glumeam, oricum.
|
| | #577 (permalink) | ||
|
pe mine ma enerveaza tarfele astea de jucatori, deja jumatate de echipa are unhappy pt ca nu vreau sa le dau drumul la "echipe mai mari". la unii am reusit sa le fac contracte care sa-i multumeasca dar benaglio,bicfalvi,fabio felicio,golanski,bocundji ca si acosta nu mai vor sa ramana. am sanse sa castig ceva intr-un sezon cu o echipa de jucatori unhappy?
__________________ - Denver Nuggets fan - "There's only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self."—Aldous Huxley | |||
|
| | #579 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
0-1 cu rapid acasa, 0-2 in deplasare \O/ Luat campionat si cupa, luat Affelay cu Ninis + 10meleoane, dat Eme luat Navarro. Nu gasesc niciun atacant bun, Zarate vrea sa-i dea drumul. Imi fac probleme pt. la anul, ma gandeam la sferturi de CL dar se pare ca nu o sa trec de grupe cu doar 2 atacanti (Zarate+Stancu). Apararea e beton (Rybka - Golanski, Filipenko, Svensson, Radoi, Ghionea, Navarro, incerc sa iau doi pusti de la Otelul pe stanga Calin Cristea si unu Sucu parca), mijlocul e super bun (Affelay, Tuncay, Bicfalvi, Jimenez, Carvalho, Barazite, Kislyak cred ca iar pleaca cu imprumut), dar rezerve in atac sunt Neaga si Iacob ![]() Calin Cristea ala incepe sa ma cam enerveze totusi, am ajuns sa dau 6meleoane pe el. faza e ca nici nu am pe cine altcineva sa iau. Taiwo nu vrea, am mai gasit un pusti italian la Siena dar e co-proprietate Juventus si nu pot sa fac o oferta pt. el. Cica ii expira contractul in iarna, poate reusesc sa-l iau atunci. Ah, era sa uit, oierul nu accepta oferte de 15meleoane peste capul meu Toti jucatorii pot pleca din partea mea cu 38meleoane fiecare (Radoi 19 ). Pana acum nu a oferit nimeni peste 17, oierul nu a acceptat nicio oferta.
| ||
|
| | #580 (permalink) | ||
|
pentru prima oara cand iau si eu gheata de aur:X
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |