Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-09-2007, 15:26   #41 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Torrent-ul de pe fmro imi zice ca e incomplet, torrentul de pe sigames imi merge cu 11k/sec, download-ul de pe sega imi vine cu 50k/sec (2 ore juma), super greu de luat demo-ul asta
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote
Old 30-09-2007, 15:34   #42 (permalink)
Registered User

real's Avatar

l-am luat fara probleme de pe torrentul fmro.ro si merge perfect. jocul pastreaza reteta football manager de pana acum si abia astept jocul full.
System config: AMD Athlon 64 X2 4000+ @2,1Ghz Dual-Core (Brisbane) // ASUS M2NPV-VM // 1536 MB DDR2 (2x512 Geil + 1x512 Apacer) // MSI RX3850 OC Edition @ 690/1660 // HDD Western Digital 160GB 7200RPM //

real is offline    Reply With Quote
Old 30-09-2007, 15:39   #43 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Subscriu. Inca il am la seed

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 30-09-2007, 15:44   #44 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

l-am luat de pe siteul sega/direct download cu 1.5 MB...un amic cu RDS imi zice ca il ia cu 120KB (ceea ce e super bine din cate zice el )

ah...urat skinul ala, nu suport culoarea ... sper sa scoata repede altul mai inchis la culoare

freeman21 is offline    Reply With Quote
Old 30-09-2007, 15:51   #45 (permalink)

C05T1N's Avatar

Mie imi place skin-ul.
Jocul pare mai ok decat "the previous". Nu am destula rabdare sa il joc in profunzime , astept sa apara cel complet ca sa iau Steaua.
Stie cineva unde si in ce format sunt noile imagini cu jucatorii (cei existenti, nu facegen)? Ca in folderul jocului nu sunt.

Old 30-09-2007, 16:45   #46 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
Mie imi place skin-ul.
Jocul pare mai ok decat "the previous". Nu am destula rabdare sa il joc in profunzime , astept sa apara cel complet ca sa iau Steaua.
Stie cineva unde si in ce format sunt noile imagini cu jucatorii (cei existenti, nu facegen)? Ca in folderul jocului nu sunt.
ciudat, am cautat si eu, si vad ca nu sunt....

l-am jucat vreo doua ore: in general e bun, insa au modificat lucruri marunte care pur si simplu te macina:

- nevoia sa dai 5-6 clickuri inainte de a intra intr-un meci (in loc de cele doua clickuri -continue si yes- necesare pana acum in fm 2007), inca 3-4 clickuri la pauza ca sa treci in repriza a doua.

- la istoria unui jucator meciurile de cupa sau cupe europene tot nu sunt luate in considerare (o mare porcarie imho - jijinho joaca 40+ meciuri intr-un sezon si la istorie apare cu 20-25 jucate )

-chiar nu simteam nevoia sa ma bage in tactics screen inainte de fiecare mecin

- voua nu vi se pare ca jucatorii in meci...sacadeaza ? adica daca aveti posibilitatea, jucati un meci in fm 2007 si apoi imediat in demoul de fm 2008. In fm 2007 jocul "curge" pe cand in 2008...nush cum sa explic, pur si simplu se misca prost :|

si mai sunt si altele care nu imi vin in minte acum...revin mai tarziu.

Partea buna este ca jocul pare intr-adevar mai rapid (salvari & continue) + new features.. pe care cred ca le stie toata lumea si fara sa le mai enumar

Old 30-09-2007, 16:52   #47 (permalink)

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by freeman21 View Post
- la istoria unui jucator meciurile de cupa sau cupe europene tot nu sunt luate in considerare (o mare porcarie imho - jijinho joaca 40+ meciuri intr-un sezon si la istorie apare cu 20-25 jucate )
Asa a fost intotdeauna. Daca dai click pe anul respectiv, vei vedea toate meciurile jucate, nu doar league games.

Old 30-09-2007, 18:27   #48 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

nu a fost asa mereu. la fm 2005 si seria CM se luau in considerare toate meciurile . Au schimbat la fm 2006 sau 2007 (nu mai stiu exact). Sigur, nu e un capat de tara asta... dar nu inteleg de ce nu lasa asa cum era...nu e nicio munca in plus si mai mult, sunt o gramada de oameni si pe forumul lor care s-au plans de asta de-a lungul timpului.

Old 02-10-2007, 01:06   #49 (permalink)
Registered User

pancone19's Avatar

reply plz

Quote:
nu a fost asa mereu. la fm 2005 si seria CM se luau in considerare toate meciurile . Au schimbat la fm 2006 sau 2007 (nu mai stiu exact). Sigur, nu e un capat de tara asta... dar nu inteleg de ce nu lasa asa cum era...nu e nicio munca in plus si mai mult, sunt o gramada de oameni si pe forumul lor care s-au plans de asta de-a lungul timpului.

nu va mai faceti probleme fratilor... jocul e ok si anul acesta ... abia astept sa apara si versiunea full sa vad ce calitatzi mai au rapidistii mei ... da stie cineva in ce zi si in c luna a aparut fm 2007 full?

pancone19 is offline    Reply With Quote
Old 02-10-2007, 01:43   #50 (permalink)

C05T1N's Avatar

Cauta pe google dupa "FM2007 release date". E parola magica
Si nu mai scrie cu rosu, ma zgarie pe retina.

Old 02-10-2007, 14:16   #51 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Mda, l-am jucat astazi mai in detaliu si pot spune cu siguranta ca e cel mai slab FM din ultimul timp

O gramada de lucruri enervanate; nu imi aduc aminte sa fi mai vazut atatea pareri negative in vreo 3 ani de cand mai imi arunc ochii pe forumul SI (aproape toate threadurile sunt cu pareri negative sau threaduri neutre...gen "cu ce echipa ati jucat in demo?"). Chiar nu aveam chef ca FM sa ajunga FIFA, adica un data update cu noii jucatori si transferuri, 2-3 optiuni noi bune, si alte cateva optiuni noi pe care nu le foloseste nimeni.

Ba mai mult, se pare ca au decis sa schimbe acea "usurinta" cu care partea grafica se putea edita de catre orice user cu minim cunostinte PC. Au decis ei ca nu e bine sa isi bage oricine nasul acolo, asa ca:

Please don't try to edit these files as it will most likely cause your game to either crash or not function.

There will be a tool released for you to unpack the data in these to allow you to make your own skins etc, but it's not quite ready yet.

Tool care isn't quite ready to be released yet. There are still a few tweaks that are needed and it's relatively untested and has no documentation.
bv SI kutgw

Old 02-10-2007, 14:50   #52 (permalink)
Registered User

real's Avatar

Nu te lasa influentat de ce zic aia pe forums. Mie mi se pare un joc bun si abia astept sa-l joc in varianta full. Sa ne gandim ca nici FM2007 n-a fost prea diferit fata de 2006 si nici 2006 fata de 2005.
System config: AMD Athlon 64 X2 4000+ @2,1Ghz Dual-Core (Brisbane) // ASUS M2NPV-VM // 1536 MB DDR2 (2x512 Geil + 1x512 Apacer) // MSI RX3850 OC Edition @ 690/1660 // HDD Western Digital 160GB 7200RPM //

real is offline    Reply With Quote
Old 02-10-2007, 15:24   #53 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Quote:
Originally Posted by real View Post
Nu te lasa influentat de ce zic aia pe forums. Mie mi se pare un joc bun si abia astept sa-l joc in varianta full. Sa ne gandim ca nici FM2007 n-a fost prea diferit fata de 2006 si nici 2006 fata de 2005.
Eu un singur lucru nu inteleg: cum tu, o companie care produce un joc de succes, sa schimbi exact acele optiuni care faceau jocul popular si indragit de lume. Ok, inteleg, nu ai avut idei de noi feature-uri, sau ai implementat prost noile idei, shit happens, dar cine draq te pune sa sa schimbi fix punctele forte ale unui joc ? si aici nu ma refer la chestii minore precum skinul sau player history...

Old 02-10-2007, 15:27   #54 (permalink)
Registered User

va fi o asteptare lunga dar sper sa merite din plin!!!!

ady_grecu is offline    Reply With Quote
Old 02-10-2007, 16:34   #55 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

Quote:
Eu un singur lucru nu inteleg: cum tu, o companie care produce un joc de succes, sa schimbi exact acele optiuni care faceau jocul popular si indragit de lume. Ok, inteleg, nu ai avut idei de noi feature-uri, sau ai implementat prost noile idei, shit happens, dar cine draq te pune sa sa schimbi fix punctele forte ale unui joc ? si aici nu ma refer la chestii minore precum skinul sau player history...

la ce te referi?

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 02-10-2007, 17:30   #56 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Quote:
Originally Posted by osc1or View Post
la ce te referi?
- nu va mai fi asa de usor sa schimbam logo-urile, pozele jucatorilor, culorile echipelor, culorile in care sunt evidentiate skilurile jucatorile (care apropo arata ca naiba in noul sistem), skinurile, background pictures, etc etc etc, prin simplul fapt ca ei au decis ca acest lucru sa poata fi facut decat printr-un tool care nu va fi gata prea curand..

- match engine ciudat: bugul la pressing (jucatorii se arunca precum nebunii chiar daca sunt la closing down low) - au recunoscut ca e de cacao faza si cica se va rezolva in patch. Apoi jucatorii se misca incet...greoi, dupa cum spuneam mai devreme, trebuie decat sa te uiti la un meci in FM 07 si apoi la unul il FM 08 si diferenta se vede.

- faptul ca te baga in tactics screen fortat, inainte de fiecare meci, desi mai toata lumea prefera sa isi faca echipa pe selection screen iar apoi, daca e nevoie sa schimbi tactica, faceai click frumos pe tactics screen. Acum te baga in mizeria asta: Click image for larger version

Name:	ScreenShot119.jpg
Views:	157
Size:	751.9 KB
ID:	264294

daca faci click pe pozitia din stinga a unui jucator (sub optiunea "pkd"), automat se duce in sus si totodata nici nu mai este vizibil cate rezerve ai voie sa bagi intr-un meci. Nu e mare branza, dar devine enervant ca aininte de fiecare meci sa faci click pe squad screen. Era asa de greu macar sa faca o mica optiune pt a mentine sistemul clasic ?

Apoi la pauza, desi am bifat optiunea ca asistentul sa se ocupe de team-talks, tot sunt bagat fortat in screenul de team-talks si trebuie sa le spun ceva, in caz contrar neputind continua meciul.

si in ultimul rand asta, nu-i mare branza nici de implementat, dar nu e nici un capat de tara daca ramane asa cum e acum.

Toate cele spuse mai sus sunt chestii pe care daca le lasau asa cum au fost in FM 2007 (sau in cazul histiry screen-ului, cum era in FM 2005), nimeni nu s-ar fi plans, ba chiar lumea era bucuroasa... dar nu.. vorba aia, cand ceva merge bine, cineva trebuie sa se bage si sa strice tot

P.S: sa nu se inteleaga faptul ca eu spun ca FM 08 e o mare porcarie si ca nu o sa il joc, insa in mod sigur are bube mai mari decat a avut 07 la data aparitiei lui.

Old 03-10-2007, 12:24   #57 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

eu nu prea am tragere de inima sa il joc momentan..
astept versiunea full

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2007, 14:55   #58 (permalink)
Registered User

icub4ucm's Avatar

Preview FM 2008 - Romania - noutati, imagini - nu ratati: FM 2008 - Preview Romania by FMRo

icub4ucm is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2007, 16:38   #59 (permalink)
Registered User

pancone19's Avatar

Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
Cauta pe google dupa "FM2007 release date". E parola magica
Si nu mai scrie cu rosu, ma zgarie pe retina.

nici vorba de rosu ... era culoarea visinie aia ... dar mai folosesc si yo din cand in cand ca-s rapidist ... oricum merci mult costin pt "parola"

pancone19 is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2007, 17:08   #60 (permalink)
Nick anterior: alexnestian

Bobby's Avatar

cand trebuie sa apara varianta full ?

Bobby is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules