![]() |
| | #582 (permalink) | ||
|
eu am terminat pe locu 3 grupa,(09-10) si acu tre sa joc cu tottenham in uefa. cred ca o sa ma arda. in liga am batut rau schalke in primu meci si apoi 4 infrangeri ca dracu. in ultimul meci, acasa cu man u, ca de astia dau mai mereu, am dat drumu la meci, nu am facut nicio modificare si am plecat de la calc si la pauza era 1-1. dau team talk pleased, si plec iar. se termina meciul. steaua - man u, 3-1. gilberto man of the match cu 2 goluri si gekas 1 gol. cheia meciului..? nush, si eu si man u am jucat 4-4-2 cu sageti scurte la mr/l. m-am uitat la datele meciului... la dueluri aeriene si tackling-uri i-am rupt. bicfalvi si manuel torres la mijloc au rupt pe ronaldo si pe tevez... ![]() acum astept sa vad ce bataie imi da tottenham ca aia nu fac floricele pe teren, rup picioare. vreau sa dau majoritatea echipei. am dat pe plestan pe 9,5 mil, pe marvin angulo pe 13 mil, pe lamey cu 9,5 mil si am acum 52 de mil pentru transferuri si as vrea sa aduc numai pusti romani, dar cand vad cate un jean makoun nu ma pot abtine sa nu fac oferta. era cineva care vroia atacanti. pai, sa-ti zic: in februarie 2010 raul rusescu e la torino in italia si scoutul meu (care e englez si are statusuri pe la 18-20) imi spune ca e la fel de bun ca stancu, care in primu campionat a marcat 41 de goluri in total; urmeaza gilberto de la horsens, are speed 18, long shots 15, finishing, first touch si dribling 16, si mai baga si mingea in poarta des, un brazilian pe care l-am cumparat in 2008 dar era imprumutat pana in ian 2010 si abia acu a venit pe 450k de la fluminense parca, Soares. Assistantul meu imi spune ca e cel mai bun din echipa, desi ii mai am si pe gekas, stancu si lasse nilson. ceravolo e super tare, dar nu l-am luat, vantagiatto, frei de la dortmund vrea sa vina si o gramada de francezi, gen savidan, quercia, grandin si slovacul birsa care e bun rau. aaa... si sa nu uit de matt moussillou, o sa-l aduc la vara ca imi place cum joaca in realitate. | |||
|
| | #583 (permalink) | ||
|
bv. deobicei daca echipa aia e calificata deja, poti sa ii bati,asa i-am batut si eu pe barcelona. eu m-am lasat de fm 2008,am inceput fm 2006. \ / ala joc!!!! pai la fm2008 indiferent ce faci in europa,ce jucatori aduci, reputatia nu creste deloc, DAR cand e sa vinzi un jucator cu reputatie buna, scade dramatic. am ajuns sa am 5600,si cu super jucatori,si la inceput am avut 7000. daia vor toti jucatorii sa plece. asa la fm2006 chiar daca nu vin jucatori din tarile dezvoltate(italia,anglia,turcia...) macar creste reuputatia aia. | |||
|
| | #584 (permalink) | ||
|
@ mihai, am pus sistemul tau de antrenament. pustii de la echipa U19 si rezerve cresc bine la toate, ca acum am top training facilities si am si niste regeni mai bunicei. ma uimeste muzac, care mai are putin si-l ajunge pe ov. petre, dar are si 22 de ani in 2010. stancu si astia ca el inca nu au inceput sa creasca, dar nu am pus ts-ul decat de o luna. inca sper sa creasca mari si sa fie zmei. sper sa am timp si sa incep cu o echipa slaba sa pot sa pun in aplicare 4-5-1 cu 5 mijlocasi in linie, sau un 4-5-1 cu 2 dm. | |||
|
| | #589 (permalink) | ||
|
Am reusit sa castig cupa UEFA intr-un mod destul de usor (dupa meciuri cu Feyenoord, Ajax, Porto, Everton, Lazio). Mi-am prelungit contractul pentru inca 2 ani si i-am vandut pe Canella, Dica si Aaritalo, coborand media de varsta cu inca un an (la 21). Setul 1 de poze:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #590 (permalink) | ||
|
Setul 2 de poze:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #591 (permalink) | ||
|
Setul 3 de poze:
|
| | #593 (permalink) | ||
|
Nu il instalez pentru ca nu ma deranjeaza nici un "bug" al jocului. Meanwhile... Bicfalvi (care e, mai nou, world-class player) m-a ingropat in supercupa
|
| | #595 (permalink) | ||
|
Multumesc. Anul asta cred ca atac tot la UEFA, ca am picat in grupa UCL cu Inter, Sporting si Panathinaikos (si am o echipa prea tanara pentru fazele superioare). Am acceptat si oferta federatiei Australiene sa preiau nationala (in paralel) - sa vedem daca ma descurc si cu jucatori mai slabi.
|
| | #600 (permalink) | ||
|
Cum fac sa iau si eu ultimele up-date-uri pt manager 2008 si unde trebuie s le copiez dupa aia.Sa stiti k am si eu ceva performante cu Rapid.Am ajuns in sferturile cupei UEFA unde am fost eliminat de Tottenham 2-2 (0-1), si ei au castigat in acel an cupa uefa.Sper sa puteti sa ma ajutati si pe mine.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |