Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-12-2007, 22:18   #601 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by mihai_tudose View Post
costtin te rog posteaza si niste jucatori din primu 11, ca nu imi vine sa cred ca ai reusit sa castigi :P jucatorii sunt suparati, vor la cluburi mai mari? dupa ce ai castigat esti continental la reputatie?
Nu sunt momentan acasa, deci nu am acces la joc pentru a face screenshot-uri.

Primul 11 ar fi: Hugo Lloris - Michael Madl, Dor Malul (re-trainuit in DL), Omar Benzerga, Alexandru Iacob - Gabriel Torje, Sherman Cardenas, Per Cilan Skjelbred - Emilio Nsue (sau Ricardo Vaz Te), Ronnie Schwartz

Am 4-5 care sunt unhappy ca am refuzat cateva oferte, dar le-am zis ca nu pleaca nicaieri (si, dupa ce am castigat cupa UEFA, s-au mai calmat). Am noroc ca nu le expira contractele prea curand.

Din pacate, cupa UEFA e considerata Minor European Cup, deci reputatia clubului e in continuare National

Quote:
Originally Posted by Salgado88 View Post
Criza de nervi Cum fac sa dau reset la numerele de pe tricou si sa ii dau fiecarui jucator ce numar vreau eu?
N-ai cum. Doar la inceputul sezonului.

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 24-12-2007, 11:56   #602 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

legat de tottenham: HUOO!!! si pe mine m-au scos marlanii din sferturile uefa...nu inteleg cum de joaca asa bine... mai bine ca ajax sau manchester .
cea mai mare teapa pe care mi-am luat-o: Benoit Costil. 24 de mil in 2010 si nu face cat o ceapa degerata. am pierdut 2 meciuri de liga din cauza lui. tot zapata e baza.

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2007, 12:38   #603 (permalink)

C05T1N's Avatar

Pe Costil l-am tinut rezerva 2 ani si l-am dat pe 9 milioane. Am zis saru'mana

Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

Old 24-12-2007, 12:59   #604 (permalink)
Registered User

alyen_101's Avatar

Nu ma ajuta nimeni si pe mine cu up-date-urile alea.Cum sa le iau pe cele noi?Si unde sa le instal in joc???

alyen_101 is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2007, 13:10   #605 (permalink)
Nick anterior: errea

rithmu's Avatar

Ca portari,Murcia si De Gea vor creste foarte mult.In atac am 4 favoriti: Nazarith,Foti,Zarate,Ventaggiato.

rithmu is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2007, 14:18   #606 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

mda.. pe murcia il am de 4 sezoane, dar nu a crescut cum ma asteptam, si l-am tinut imprumutat pe la echipe de A si B unde era titular. de gea nu l-am luat. mai bun ca zapata sub 20 de mil nu prea gasesti. doar pelizzoli vrea sa vina, dar imi cer leverkusen pe el 25 de mil.
am luat neste tinerei si ii imprumut pe la sheriff tiraspol si valcea. andronic imi place cum a crescut. pe la 16-17 statusurile importante la 21 de ani, mai bun ca tuia si alte petarde pe care trebuia sa dau 10 mil minim.

Old 24-12-2007, 15:38   #607 (permalink)
Registered User

petre[ALS]_'s Avatar

cine poate sa ma ajute...cum se facea sa apara notele de peste 15 la jucatori cu roshu si nu cu albastru acela deschis ?!?!

multumesc!

petre[ALS]_ is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2007, 16:32   #608 (permalink)
Registered User

Salut...Am inceput si eu o salvare cu Dinamo...si am ajuns in optimile cupei UEFA si joc cu Blackburn... cam astea ar fi transferurile facute de mine..
Nikola Sijakovic, Salif Nogo, Dorian Andronic, Jonathan Werpajoski(IL RECOMAND), Felipe Cabanillas, Birkir Bjarnason,Bogdan Stancu, Ze Carlos...si mai am buget 4 mil... Poate mai imi recomandati si mie inca un atacant sau un fundas bun plz
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
A...si mai e si Arthur Sorin si asta imi place cum joaca...

Last edited by alecs16; 24-12-2007 at 16:32.. Reason: Automerged Doublepost

alecs16 is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2007, 19:11   #609 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

torje misca atacant

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2007, 19:52   #610 (permalink)

C05T1N's Avatar

Nu prea.

Old 24-12-2007, 22:51   #611 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by alecs16 View Post
Poate mai imi recomandati si mie [...] un fundas bun plz
Goian, Radoi, Ghionea, Rada, Alexandru Iacob

Serios vb: ieftin Filipenko, scump Svensson.

Acum am vazut ca Ronnie Schwartz a jucat 2 ani la Dinamo, nici nu l-am observat, l-au vandut la Copenhaga cu 3.8mil. Ah, si nu mai stiu in ce salvare au dat pe Barcauan 10mil cand omul avea 30 de ani...

low_level_superhero is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2007, 00:13   #612 (permalink)
Registered User

voi cum a`ti inceput reconstructia ? a`ti luat jucatorii tineri si i`ati imprumutat ? sau i`ati tinut de la 18-19 ani si a`ti sacrificat 2-3 sezoane ?

skipples is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2007, 00:15   #613 (permalink)
Registered User

Bang!'s Avatar

La mine s-a rupt Stancu si in locul lui l-am bagat pe... Simion! spre surprinderea mea s-a miscat bine si l-a suplinit cu brio pe mai talentatul lui coleg...

De cand la dat Jiji pe Jimenez echipa nu mai joaca nimic am terminat pe 3 sezonul 09-10. Imi trebuie neaparat un coordonator si inca un atacant care sa joace langa Stancu, bani sunt... dar nu vor sa vina

Sa vedem in seara asta ce ne aduce Moshu.. poate o "bomba" ceva ))

Bang! is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2007, 01:23   #614 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by skipples View Post
voi cum a`ti inceput reconstructia ? a`ti luat jucatorii tineri si i`ati imprumutat ? sau i`ati tinut de la 18-19 ani si a`ti sacrificat 2-3 sezoane ?
Pai i-am tinut 2-3 sezoane si am castigt campionatul, m-am calificat de pe primul loc din grupele CL. Jocul este usor irealist din pct. asta de vedere.

La Steaua la mine reconstructia incepe de la Kleberson, liber de contract cand incepi jocul si Bogdan Stancu. Restul sunt buni pe posturile lor.

low_level_superhero is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2007, 02:23   #615 (permalink)
Registered User

am cumparat o serie de pusti din ce am vazut si eu pe forum aici si aici ma refer la Murcia, Wijnaldum, Schwartz, Torje, Filipenko si momentan o duc bine, etapa 25 si am 5 puncte avans

Old 25-12-2007, 02:38   #616 (permalink)
Registered User

eu joc la craiova primu sezon sunt pe locu 9 dupa 11 etape la 8 pct de locu 1 ...miam adus 3 jucatori ...Luis Ramirez,Mardare si Stefan Babovic pe care il recomand joaca extraordinar...sper sa termin in primele 7 ptr primu sezon mai trebe sa vina 2 jucatori in decembrie Alvaro Cevallos si Jan Polak

Xanis is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2007, 13:28   #617 (permalink)

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by skipples View Post
am cumparat o serie de pusti din ce am vazut si eu pe forum aici si aici ma refer la Murcia, Wijnaldum, Schwartz, Torje, Filipenko si momentan o duc bine, etapa 25 si am 5 puncte avans
Ar fi fost o idee si mai buna sa ii cauti singur, nu sa te "inspiri" de aici. Ce zici?

Old 25-12-2007, 14:35   #618 (permalink)
Registered User

astia doi i`am cautat singur costin D

PS : Craciun Fericit tuturor
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	burzanovic.JPG
Views:	208
Size:	128.2 KB
ID:	291808   Click image for larger version

Name:	hartock.JPG
Views:	179
Size:	125.7 KB
ID:	291809  

Old 27-12-2007, 10:53   #619 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

eu am inceput '11-'12 cu steaua, am 4 campionate la rand, 2 cupe si sferturi de UEFA de 2 ori. cand am inceput am facut multe transferuri, am vandut aproape toata echipa si am adus jucatori bunicei, Nicholas Plestan (DC), bogdan stancu, normal, si un brazilian Gilberto, de la Horsens, foarte rapid si bun, recomand pe Valbuena de la marseille, e foarte bun pe partea dreapta, Hora pe stanga, in centru Bicfalvi si Danielle Dessena, pe post de semi conducator de joc, pentru ca eu joc pe flancuri si rapid, si nu am nevoie de un conducator de joc autentic, am nevoie de mijlocasi cu tackling si stamina sa faca pressing si jucatori rapizi si tehnici de banda, iar atacantii sa fie rapizi, pentru ca ii joc target man, run onto ball. deci joc rapid, pressing si contra-atac, ca e baza. am luat si jucatori tineri, filipenko, andronic, mardare, murcia si altii.
i-am tinut imprumutati pentru ca erau prea slabi la inceput, andronic a fost imprumutat 2 ani la AZ, filipenko la Valladolid si Siena, si am luat si 2 fundasi norvegieni prin 2008 parca, de 17 ani si au fost imprumutati prin Anglia si acu sunt bestiali, dar sunt regeni, unul din ei este DR/L si are tackling si positioning 20.
acu, am dat aproape tot si joc cu astia pe linia de fund, filipenko, andronic si norvegienii. la mijloc bicfavi, ca nu face fitze ca vrea sa plece, gilberto la fel, valbuena, hora, stancu, il tin cat mai pot ca a dat in fiecare an peste 25 de goluri.
as recomanda pe raul rusescu, alexandru avram care e la galati, liviu ganea care e la dinamo si e liber de transfer. am inceput ieri o alta salvare cu U Cluj si i-am adus pe el si pe stancu si am terminat pe locul 6 campionatul.

eu recomand sa incarcati toti jucatorii din Belarus, sunt multi la fel de buni ca filipenko, si vreo 2 atacanti cam ca stancu, si mai ieftini de 1 mil.

p.s. : eu intotdeauna caut singur jucatori, nu folosesc programele pentru asta. e mult mai placut.

Old 27-12-2007, 15:28   #620 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

mama... ai jucat un sezon cu cfr intr-o zi?
nu joci cu highlights key?

osc1or is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules