![]() |
| | #642 (permalink) | ||
|
salut baieti...m-am inscris si eu acum pe forum k vad k sunt destuii pasionati de FM aici...eu de la CM04 n-am mai lasat nici un joc din serie din mana...acum am inceput cu Southend,echipa aflata in Coca Cola League One(a treia din Anglia)cu un buget de 575k am reusit sa construiesc o echipa capabila sa se lupte pt promovare...am luat asa,Stancu 160 k,Rusescu 200k +20%din urmatoru transfer,Andronic 30k,Sepsi 23 K,Esmir Sabic gratis(recomand ;fundas central d exceptie,bosniac),Adrian Hora 120 k,Danny Simpson imprumutat de la Man. Utd.,Nabil El Zhar imprumut de la Liverpool,Danny Haynes imprumut de la Ipswitch...am si vandut un atacant pentru fabuloasa suma de 5k ![]() dupa primele patru etape am 8 puncte si sunt pe locul 7(celelalte echipe au un meci mai mult jucat)in cupa ligii era sa elimin pe Middlesbrough (1-1 dupa 90 d min ;2-1 pt ei in prelungiri ;precizez k nu am folosit toti titularii si atacantii mei au ratat extraordinar de mult) cred k sunt si lipsit de noroc la tragerile la sorti dat fiind faptul k in al doilea tur Jonhstone's Paint Trophy am picat cu Nottingham Forrest probabil cea mai buna echipa din serie si din acest turneu(mai joc si la ei acasa)in fine noi sa fim sanatosi...Multa bafta tuturor | |||
|
| | #645 (permalink) | ||
|
deci sa va spun ca am terminat pe 2 cu U Cluj, si dintre toti, doar andronic e singuru cu care nu ma inteleg. Filipenko si Jan Tigorev nu se grabesc sa plece, l-am adus pe prepelita si pe tanasa, ca nu mai am atacanti EU, doar uruguayeni si columbieni, ca sunt tineri si buni, dar nu pot sa-l tin pe bara pe filipenko sau pe tigorev ca sunt praf fara ei. am pierdut campionatu din cauza lui andronic si cordos, au facut vreo 5-6 penalty-uri aiurea in retur si am pierdut puncte pretioase. pe rusescu l-am dat dupa 6 luni cu 8 mil. )))acu sa vedem ce draci imi fac cu petardele astea in UCL, ca joc al dracu si direct in grupe. | |||
|
| | #646 (permalink) | ||
|
Salut! din screenshoturile de la voi vad ca unii aveti stemele de la echipe, si liba 1 burger. Cred ca e un patch pentru asta, nu? Puteti va rog sa imi indicati si mie un link de unde sa il downloadez si ceva instructiuni de instalare? Multumesc
__________________ "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost" - Nicolae Iorga | |||
|
| | #647 (permalink) | ||
| www.sortitoutsi.net - gasesti acolo tot ce vrei.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #648 (permalink) | ||
|
Multumesc pentru link. Mai am cateva nelamuriri, sper sa nu va enervez cu ele ![]() 1. cum pot determina un jucator sa vina la echipa mea? am bani pt el dar nu vrea sa vina 2. cum fac sa imi vand jucatorii de la echipa mea, vad ca voi vindeti pe multe milioane, iar eu nu pot vinde nimic, si primesc decat oferte de cateva zeci de mii de euro 3. cum sa fac sa nu imi mai apara fereasta in care scrie ce fac alte echipe, rezultate de la meciuri amicale, pierd foarte mult timp, mai ales ca nu am un calc puternic. Nu vreau date decat despre echipa mea, fara rezultate la cupe europene, transferuri prin anglia etc. Multumesc
__________________ "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost" - Nicolae Iorga | |||
|
| | #650 (permalink) | ||
|
Meci de campionat la Craiova, 3-0 pentru aia la pauza, 4-3 pentru mine la final Comentariu: "acest meci trebuie inregistrat si caseta aratata tuturor celor care nu cred ca fotbalul este cel mai frumos sport" Inutil sa mai spun ca urlam prin casa, golul 4 din corner in minutul 93 ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #651 (permalink) | ||
|
Ai mei zici ca au vazut lupu' .... de 4 (patru) etape numai 0 - 0. Inutil sa mai zic ca m-a scos FC Sion din primul tur in Uefa.. Cred ca pt partea a 2 a campionatului o sa bag Under 19 in teren + cativa de la echipa a 2a... Singura speranta a ramas Cupa. Daca ratez si cupa... plec! Asta daca nu ma da Jiji afara inainte =))) | |||
|
| | #652 (permalink) | ||
|
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #653 (permalink) | ||
|
Am si eu inca o intrebare prosteasca: In joc practic ce trebuie sa faci : - antrenamente (pui pentru fiecare tip cativa antrenori) - alegerea tacticii de joc (asezare in teren, executanti lovituri, sfaturi in ceea ce priveste marcajul, etc) - alegerea primului 11 (titulari) + rezerve - transferuri, imprumuturi, etc Eu cam asta fac, mai e ceva ascuns de care nu stiu, ca am preluat Unirea Urziceni si la jumatatea campionatului am fost pe ultimul loc si m-au dat afara ![]() P.s. - exista o metoda de a imbunatati baza de antrenament? Eu am jucat mai demult TCM, nu sunt chiar pe dinafara total, dar de FM acum m-am apucat serios si cred ca sunt antitalent ![]() Bafta!
|
| | #655 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Va salut pe toti, Poate o sa faceti comentarii proaste al ceea ce o sa va spun eu acum....dar sincer sa fiu am stat si am citit toate comentariile de pe acest forum (chiar am avut curiozitatea sa citesc si mi-am alocat timpul nesesar, desi puteam sa fac altceva) si am tras niste concluzii, bune rele acum nus ce sa zic nici eu: 1. In legatura cu sumele alea de trasferuri colosale (nici la barcelona, manchester sau alte echipe nu gasesti asa ceva), parerea mea dupa ca am jucat cam 5-6 sezoane in fiecare campionat puternic este ca nu exista asa ceva pana nu vad cu ochii mei (si sunt convins ca nu exista).....una singura mi s-a intamplat si mie....doar cand l-am vandut pe 50 de mil pe Henry Saivet la Chelsea....dar in rest refuz sa cred ca exista. Pt cei care au postat aceste lucruri i-am ruga sa-mi trimita si mie savarile lor.....pt ca sunt foarte curios. 2. Am vazut numeroase pareri in legutra cu anumiti jucatori.....va spun eu ca nu aveti cum sa ii aduceti la Steaua, chiar daca castigati Liga Campionilor (va dau un exemplu simplu: am castigat-o 2 sezoane la rand), nu or sa vina jucatori valorosi.....cum am mai vazut Nigel de Young....si ca vrea sa-l ia pe Frey: pt acest lucru ma argumentez cu salvarea jocului pe care o am cu Steaua si sunt prin 2016....Parerea mea este ca nu exista asa ceva......poate numai cu anumite crackuri sau chestii de genul asta.....in rest nu exista asa ceva......cu parere de rau o spun 3.In legaura cu Bogdan Stancu (daca jucati la steaua) fara 1,8 mil nu il poti lua in primul sezon.GARANTAT pt ca am incercat de foarte multe ori......cu alta echipa din Romanai nu am jucat sa va pot spune cum este...dar la steaua asa se intampla. 4.Poate ca ar mai fi si alte lucruri de zis dar pt moment ma abin de la alte comentarii....si nu mai inteleg un lucru : d c nu puteti sa fi-ti sinceri si sa spuneti exact asa cum s-au intampalt lucrurile? Oricum sunt si multe pareri sincere....si care nu sutn umflate...cum fac altii si nu stiu d c .Din cate am obs exista si persoane care intr-adevar au jucat si joaca pe bune.....aceia sunt adevaratii jucatori.....nu pers care pun comentarii de genul: l-am vandut pe X cu 50 de mil la echipa Y. V-am spus, dar ma repet....asa ceva nu se intampla la echipele mari (ia incercati sa jucati cu OL in franta sa vedeti ce probleme aveti cu transferurile..pt ca nu aveti bani). Oricum sunt foarte putini dintre cei care joaca si spun exact ce se intampla....si mai ales in Romania????D c nu se inmpla lucrurile astea in alt campionat??? Are cineva vreo explicatie ceva????Cum sa fie posibil ca Mancheste City (care are faorte putini bani de transferuri in primul sezon) ca il cumpere de la Steaua pe Bicfalvi cu 30 de mil???cand poate sa cumpere un alt jucator mult mai bun decat Bicfalvi???este bun nu neg asta....dar totusi sunt multe semne de intrebare???Nu crede-ti??? Poate din cei ce au postat pe acest forum si au facut referinte la tot felul de sume fabuloase as dori daca vor si daca pot sa-mi da si mie salvarile lor ca sa ma convong si eu de aceste lucruri??? Oricum FM 2008 pare destul de reusit si daca sti cum sa-ti antrenezi jucatorii si ce jucatori sa-ti cumperi o sa faci o treaba frumushica chair si cu o echipa mica. | ||
|
| | #656 (permalink) | ||
|
jucatori pot fii vanduti pe sume fabuloase doar pe varianta 8.0.0....daca bagi patch-ul numai merge...ma intreb cum ai castigat tu alea 2 ucl? esti tu cumva "adevarat jucator" si altii nu? sau doar ca joci cu reload eu am vandut un regen cu 43 de milioane de la steaua la arsenal deci se poate | |||
|
| | #657 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
pai zi-mi si mie care mai este farmecul sa joci cu tot felul de path-uri....jucati pe bune.....daca este sa joci.....pt ca acolo o sa vezi adevarata valoare......ti-am zis exista si exceptii...pt ca si eu am reusit un singur jucator sa vand pe asa o suma | ||
|
| | #660 (permalink) | ||
|
Intr-o salvare cu Steaua(am luat Cupa Uefa de 2 ori in 5 ani si 1 Semifinala CL) am reusit sa-i iau prin sez. 3 sau 4 pe : Rosina,Jeremy Menez,D`Agostino.In nici o alta salvare cu Steaua nu am mai reusit sa-i iau pe acestia.In cea mai recenta salvare cu Steaua nu mai am nici un jcuator peste 23 de ani in echipa si am ajuns in semifinalele ligii.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |