Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-01-2008, 18:06   #661 (permalink)
Registered User

kalkan nush cum ai luat 2 cupe ch ca eu abia ajung sa trec de grupe...eu joc la craiova sezonu 2 si sunt in optimile ch..am picat cu sevilla si la mine acasa am facut 0-0..urmeaza deplasarea..primu sezon lam terminat pe locu 2 miam adus 2 jucatori de la transfer listed..si lam adus pe liviu ganea ,dorian andronic si mardare ..straini 3 jucatori stefan babovic ,luis ramirez,si alvaro cevallos...la obiectiv am setat in primu sezon ca termin in prima parte a clasamentului..si am avut buget de 5 milioane de $....pe mardare si liviu ganea iam adus in iarna cand lam dat pe tanasa cu 5 mil $ la cfr cluj si pe dina cu 1 mil $ la faru...akum in sezonu 2 lam adus pe ivan temnikov pe 5 mil si josip tadic...lam vandut pe liviu ganea cu 16 mil la rosenborg pe luis ramirez cu 4,5 mil la necaxa si cu 8 mil $ pe mardare la steaua...si asa miam facut un buget frumos...si nu joc cu load sezonu 2 sunt pe locu 1 momentan dinamo e la 3 pct de mine sper sa castig campionatu nush dc nu ma lasa sa atasez pozele ca va aratam transferurile etc...

Xanis is offline    Reply With Quote
Old 01-01-2008, 18:48   #662 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Xanis View Post
kalkan nush cum ai luat 2 cupe ch ca eu abia ajung sa trec de grupe...eu joc la craiova sezonu 2 si sunt in optimile ch..am picat cu sevilla si la mine acasa am facut 0-0..urmeaza deplasarea..primu sezon lam terminat pe locu 2 miam adus 2 jucatori de la transfer listed..si lam adus pe liviu ganea ,dorian andronic si mardare ..straini 3 jucatori stefan babovic ,luis ramirez,si alvaro cevallos...la obiectiv am setat in primu sezon ca termin in prima parte a clasamentului..si am avut buget de 5 milioane de $....pe mardare si liviu ganea iam adus in iarna cand lam dat pe tanasa cu 5 mil $ la cfr cluj si pe dina cu 1 mil $ la faru...akum in sezonu 2 lam adus pe ivan temnikov pe 5 mil si josip tadic...lam vandut pe liviu ganea cu 16 mil la rosenborg pe luis ramirez cu 4,5 mil la necaxa si cu 8 mil $ pe mardare la steaua...si asa miam facut un buget frumos...si nu joc cu load sezonu 2 sunt pe locu 1 momentan dinamo e la 3 pct de mine sper sa castig campionatu nush dc nu ma lasa sa atasez pozele ca va aratam transferurile etc...
daca vrei iti pot da salvarea sa te convigi singur ca inca o mai am ca le cam pastrez de obicei

kalkan is offline    Reply With Quote
Old 01-01-2008, 19:00   #663 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Stop it children. Sunt obositoare posturile voastre de doua pagini pline de "Nu va cred". Make love, not war

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 01-01-2008, 19:18   #664 (permalink)
Registered User

kalkan nu ziceam ca nai castigat champions league da ai castigato cu reload...si numi zi ca nui asa ...ca nare rost...eu asta ziceam ca ai folosit reload nu ca nu te-as crede...la multi ani la toti chiar asa

Xanis is offline    Reply With Quote
Old 01-01-2008, 19:53   #665 (permalink)
Registered User

Si totusi, ma ajuti Costin ? pls

skipples is offline    Reply With Quote
Old 01-01-2008, 20:49   #666 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Le pui in My Documents/Sports Interactive/Graphics/Pictures/Kits.

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 01-01-2008, 23:17   #667 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

kalkan, daca incarcam salvarea de la tine si nu castigam 3 meciuri legate in liga ce se intampla...? e imposibil, zic eu, sa castigi liga cu steaua in primii 4-5 ani... cu jucatori buni, cu tactica bine facuta... apare un obinna sau un crespo si iti da 3 boabe... nu poti aduce fundasi care sa fie de nivelul lui materazzi sau zapata de la udinese ca sa-i tina pe aia strans sa nu miste... obinna are 19 speed si 18 pace si e si foarte puternic... l-a calcat in picioare pe filipenko, jucator pe care il vrea sevilla, si am luat-o cu 3-1 de la ei pe stade vellodrome... deci daca de la marseille o iau asa, jucand o formula defensiva, 4-3-3 normal...

legat de jucatori... in varianta 8.0.0 am adus pe elmander, menez, valbuena, briand de cum am inceput primu sezon, si mergea echipa ca dracu... nigel de jong, alexander frei, van der vaart chiar vor sa vina, dar nu ai salariu sa le dai, 80k pe saptamana... mai bine te orientezi spre jucatori ca jean II makoun sau lorik cana... pe primu il ador, si chiar am avut ocazia sa-l aduc la steaua in 2010, dar a preferat bolton. (((
un DM bun pe care l-am luat free e modeste m'bami
deci... sper ca anu asta sa ajung macar in semifinalele UEFA ca in liga sunt in grupa cu sevilla si marseille care rupe tot cu obinna si marica in atac.

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 02-01-2008, 11:06   #668 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by dromychaetes View Post
kalkan, daca incarcam salvarea de la tine si nu castigam 3 meciuri legate in liga ce se intampla...? e imposibil, zic eu, sa castigi liga cu steaua in primii 4-5 ani... cu jucatori buni, cu tactica bine facuta... apare un obinna sau un crespo si iti da 3 boabe... nu poti aduce fundasi care sa fie de nivelul lui materazzi sau zapata de la udinese ca sa-i tina pe aia strans sa nu miste... obinna are 19 speed si 18 pace si e si foarte puternic... l-a calcat in picioare pe filipenko, jucator pe care il vrea sevilla, si am luat-o cu 3-1 de la ei pe stade vellodrome... deci daca de la marseille o iau asa, jucand o formula defensiva, 4-3-3 normal...

legat de jucatori... in varianta 8.0.0 am adus pe elmander, menez, valbuena, briand de cum am inceput primu sezon, si mergea echipa ca dracu... nigel de jong, alexander frei, van der vaart chiar vor sa vina, dar nu ai salariu sa le dai, 80k pe saptamana... mai bine te orientezi spre jucatori ca jean II makoun sau lorik cana... pe primu il ador, si chiar am avut ocazia sa-l aduc la steaua in 2010, dar a preferat bolton. (((
un DM bun pe care l-am luat free e modeste m'bami
deci... sper ca anu asta sa ajung macar in semifinalele UEFA ca in liga sunt in grupa cu sevilla si marseille care rupe tot cu obinna si marica in atac.
Nu neg asta....dar unele chair sunt umflate.Citeam zilele trecute niste forumuri pe afara si sa vedeti acolo ce se comenteaza.....nu ca aici ca l-am vandut pe ala cu nus cate milioane si cate si mai cate....Din cate am citit nu a zis nici unul dintre voi ca a descoperit anumite tactici, sau cum ar trebui sa joci impotriva unei echipe ca manchester spre exemplu air u sa joci cu Derby City. Sa vedeti pe forumurile pe afara ce zice lumea si unii dintre ei chair pun anumite probleme....cum ar fi ca daca vrei sa bati nsu ce echipa sa joci nus ce tactica si sigur o sa castigi....aia de acolo chair te invata anumite lucruri.....dar aici in schimb toata lumea nu stie cum sa se laude cu a vandut pe nus cate milioane nus de jucatori
Daca nu crede-ti intrati sa vede-ti si va invata si ce jucatori sa cumperi daca esti la o echipa spre exemplu steaua (fara reputatie ca asta conteaza in mom in care cumperi un jucator)

Old 02-01-2008, 12:05   #669 (permalink)
shr00m

Black_Elf's Avatar

Exista tactici sa bati o anumita echipa de fiecare data? Poate e bulit jocul la mine, dar s-a intamplat ca Manchester sa aiba tactici diferite de cateva ori, dar sunt sigur ca tacticile alea de care vorbesti sunt universale si poti sa bati DOAR echipa respectiva indiferenta de ce tactica foloeste ea.

Black_Elf is offline    Reply With Quote
Old 02-01-2008, 13:50   #670 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Black_Elf View Post
Exista tactici sa bati o anumita echipa de fiecare data? Poate e bulit jocul la mine, dar s-a intamplat ca Manchester sa aiba tactici diferite de cateva ori, dar sunt sigur ca tacticile alea de care vorbesti sunt universale si poti sa bati DOAR echipa respectiva indiferenta de ce tactica foloeste ea.
pai depinde si de echipa si de ce tactica joaca adversarul...in funcite de tactica lui poti juca o anumita tactica.spre exemplu daca vrei sa joci defensiv impotriva unei echipe care are un atac puternic trebuie sa joci un 4-4-2 diamond si DMC-ului ii daia numite instructiuni, AMC-ului la fel.....si multe chestii din astea care sunt foarte utile pt o echipa mica

Old 02-01-2008, 14:57   #671 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

da-ne si noua link-uri...
incep eu cu unul, unde sunt prezentati niste jucatori, cativa ieftini si care cred ca vin la steaua si alte echipe de top din romania. daca joci cu UTA sau altele, recomand, Jan Tigorev, Belarus, l-am dus la wolsburg si era mai bun decat tot ce era acolo in materie de full back.

http://www.neoseeker.com/forums/3753...-players/1.htm

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 02-01-2008, 19:05   #672 (permalink)
Registered User

Andy_ACS's Avatar

Se pot investi bani pentru a mari capacitatea stadionului sau a imbunatati baza de antrenament?
Ce se poate face pentru ca presedintele sa imi dea voie sa mai aduc 1-2 antrenori in plus?

Andy_ACS is offline    Reply With Quote
Old 02-01-2008, 19:12   #673 (permalink)
Registered User

alex_reluarea's Avatar

Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi niste pointeri? Am inceput cu Dinamo pana acum am 3 victorii cu 2-1 si o infragnere 0-3. Ce jucatori sa vand, pe care sa i pastrez, ceva tips pls .

Last edited by alex_reluarea; 02-01-2008 at 19:52..

alex_reluarea is offline    Reply With Quote
Old 02-01-2008, 21:40   #674 (permalink)
Registered User

marcel09's Avatar

salutare

am luat si eu niste facepackuri si logouri cu echipele din romania de pe situl siterouise sau cum io spune si nu stiu unde sa le deazarhivez ca sa pot sa le am in fm 2008,in ce folder ?

marcel09 is offline    Reply With Quote
Old 02-01-2008, 22:19   #675 (permalink)
Registered User

DiegoULTRAS's Avatar

pt marcel...in My Documents/Sports Intractive/FM2008 creezi folderul graphics ...in graphics creezi subfolderele kitts,logo si ce mai vrei tu si dezarhivezi aici...apoi intri in joc te duci la preferences,Display&Sound si debifezi Load Skin Cache..iesi din joc intri din nou si gata...

DiegoULTRAS is offline    Reply With Quote
Old 02-01-2008, 23:05   #676 (permalink)
Registered User

marcel09's Avatar

exact,mersi mult diegoULTRAS acuma pot sa il injur pe dorel stoica pentru autogol privindul barbateste in ochi

marcel09 is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2008, 10:56   #677 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Catzi nervi, catzi nervi ... bat pe Benfica 1-0 in deplasare sa ies pe 3 in grupa CL, dupa care mi-o trage Farul ... asta e, joc corect, dupa 19 etape sunt pe 4, la 8 puncte de Rapid (pe care i-am batut in Giulesti, whatever). Echipa insa promite, am luat 2 fundasi tineri de la Lyon (Paillot si Abenzoar), pe olandezul Zeefuik (17 ani, striker), evident Ljubinkovic si Stancu, iar la 1 iulie 2008 vine marea bomba ... AR-MEN-TE-ROS

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2008, 12:19   #678 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

armenteros?? la mine era pilaf.. eu am incercat sa il iau pe Belluschi dar nu s-a putut in ruptul capului pana la urma semnand cu Galatasaray

LE: incep si eu un nou save cu Steaua acum. tot citesc pe forum si mi s-a facut pofta
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
am inceput jocul... versiune 8.0.1
prima ciudatenie : 0 transfer founds (si nici nu pot sa cer! e fade Make extra transfer founds availible) ... la versiunea 8.0.0 ceream si primeam ~ 7 mil la inceput...

Last edited by osc1or; 03-01-2008 at 12:19.. Reason: Automerged Doublepost

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2008, 12:21   #679 (permalink)
Registered User

DiegoULTRAS's Avatar

eu am jucat 31 de etape cu southend pana acum...sunt pe primul loc cu 68 de pct (21 de victorii 5 egaluri 5 infrangeri) la 1 pct distanta de doncaster...restul echipelor sunt la 13 pct in spatele meu deci lupta se da cam in doi...am ajuns pana in runda a 4-a din FA Cup eliminat fiind de bolton (4-2)...sunt in finala la Johnstone's Paint Trophy in schimb...

DiegoULTRAS is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2008, 12:59   #680 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Vreau sa vad ce stie, din stats-uri nu pare atat de rau, plus ca am nevoie de 2 oameni pe post (AML Armenteros si Ochirosii, AMR Aaritalo si Copil).

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules