![]() |
| | #682 (permalink) | ||
|
Primul meu meci in europa, Dinamo - Glagow Rangers 5-2, cea mai mare rasturnare de situatie de pana acum la mine. Din pacate achizitiile cele mai reusite au venit dupa ce am dat lotul pt Uefa si nu i pot folosi, dar in meciul de fata veteranul Galca a intors partida cand a intrat la pauza , mai ales ca aveam accidentati pe Cristea si pe Stefan Radu
__________________ Something smart here -> | |||
|
| | #686 (permalink) | ||
| Quote:
am reusit sa il aduc pe pedretti in romania pt 13 mil de euro | |||
|
| | #688 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
deci imi dau pumni in cap dupa ce am castigat sezonu 2 akum in cel deal treileai in primele 4 etape am doar 2 egaluri si 2 infrangeri...cu dinamo si vaslui egaluri miam furato de la farul si uta...sper sa revina echipa ca daka nu sunt eject )
| ||
|
| | #689 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Mai pun inca o data intrebarea asta..pentru ca ultima oara nu mi`a raspuns nimeni si pe net nu gasesc nicio solutie. Tocmai ce m`am apucat de jucat FM08 si am o mica problema. Comentariul o ia razna in comparatie cu ce se intampla pe teren...si invers. De exemplu..apare ca echipa x a marcat nu stiu ce gol..si cand colo e gol pentru cealalta echipa sau nu e nimic. Are cineva idee de ce se intampla povestea asta ? In rest jocul merge perfect..de`aia ma gandesc daca e un simplu bug sau altceva..si ce ar trebui sa fac. Pentru asta mi`am facut si cont aici..gandindu`ma ca voi trebuie sa stiti motivele. Multumesc | ||
|
| | #690 (permalink) | ||
| Quote:
In salvarea mea, nu stiu ce s-a intamplat dupa ce am 7 puncte din 3 meciuri in UCL, pierd in campionat impotriva la echipe gen UTA,Gaz Metan si FC Brasov.
__________________ Life is a big RPG. | |||
|
| | #691 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
SSinuyasha eu nush ce vrei sa zici despre declaratii...deci nush sa raspund... ![]() chiar asa in minutu 55 se accidenteaza radu marginean il bag pe dorel stoica,iar in minutu 57 dorel al meu isi da autogol )cemi place jocu asta
Last edited by Xanis; 03-01-2008 at 20:14.. | ||
|
| | #692 (permalink) | ||
|
eu, personal nu stiu, poate e din cauza ca nu ai versiunea originala... ia alta de prin alte parti, poate merge mai bine... @ costin.. felicitari costin, tactica ta 4-4-2 diamond e chiar buna... ca orice tactica de atac gandita bine... nu poti juca impotriva echipelor mari defensiv, pentru ca iei gol, nu ai fundasi cu concentration 20 sa marcheze pe rooney sau tevez, si daca dau ei gol, tre sa dai si tu... deci, pana acum a mers foarte bine asta, si o tactica de-a mea 4-3-3 normal, cu modificari facute la team si player instructions. cu 4-3-3 am obtinut 12 victorii consecutiv in campionat si am batut sporting acasa la mine cu 1-0, iar cu 4-4-2 diamond am facut 4-4 cu sporting la ei acasa. pun si un screen cu meciul ala, e chiar tare. | |||
|
| | #697 (permalink) | ||
|
maestre nu ma asteptam la asa ceva din partea ta ...faci cumva greva ca nu ti-a dat Jiji bani ? La mine nu-si prea gaseste loc Bicfalvi in echipa.. deh.. el vrea sa plece.. eu nu-l las.. el nu joaca.. eu nu-l mai bag in echipa.. Sa vedem daca pana la urma da cineva cat nu face pe el.. i-am cam ratat cariera
| |||
|
| | #700 (permalink) | ||
|
cam ai dreptate.. eu l-am dat pe Goian in pauza primului sezon... l-am luat pe Stancu si pe Tadic ca extrema stanga... Acum in sezonul 4, dupa un tur dezastruos am revenit in fortza si sunt pe locul 2 la 5 puncte de Poli. Partea proasta este Poli nu face nici un pas gresit, iar ai mei nush cat mai pot sa tina pasul... vedem... Un bilant al activitatii mele.. 1 campionat si 3 cupe in 4 sezoane. Cam slabutz dar inca suntem in perioada de "descoperire" a jocului. edit: ultimul meci pur si simplu m-a uimit.. am eliminat rapidul din semifinala cupei cu 5-0. "Finlandezul minune" luat initial pt Steaua II a reusit 2 goluri senzationale din lovituri libere.. primul de la 35 m, iar cel de al 2lea de la 40 m. =)) De mentionat ca la Rapid a fost eliminat Herea, dar era deja 3-0 Last edited by Bang!; 04-01-2008 at 02:30.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |