![]() |
| | #701 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
in champions league dupa dupa 1 egal cu psv(acasa la mine) si 2 infrangeri la leverkusen respectiv portsmouth a urmat etapa a 4 cu portsmouth acasa un meci senzational am avut 3-0 si am fost egal dar am batut cu 4-3 vreau sa zic ca portsmouth a castigat chmapions league sezonu trecut )formula care o joc e 3-2-3-2 iau gol in fiecare meci dar si dau...cand nu dau pierd sau fac un 0-0 | ||
|
| | #702 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #703 (permalink) | ||
|
Uff, dupa o serie de 4 victorii fara gol primit, 1-1 acasa cu Ceahlaul Din fericire, am batut in Groapa cu 1-0, aia un eliminat, eu doi. Inca un 2-0 la Vaslui si mai sunt 7 etape, Rapid inca e pe 1, 6 puncte in fatza. Din pacate, astia nu se prea incurca, asa ca obiectivul primului sezon e locul 2 si grupele CL.Echipa e cam asa: Zapata - Emeghara, Troest, Paillot (Siragusa, 17 ani, italian), Abenzoar (Golanski) - Petre - Aaritalo, Ljubinkovic, Copil - Fenin (atacant ceh) Stancu (Zeefuik). Se pregatesc sa paraseasca sandramaua V. Iacob, Badea, Baciu, Nesu. O sa apara Ochirosii, Al. Iacob si AR-MEN-TE-ROS
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #705 (permalink) | ||
| Ma tot pisa la cap Scout-ul cu el.. mi-a pus cateva dvd-uri cu el si am zis sa-l iau (aveam 30 mil pt transferuri si nu vroia nici un NUME mai de doamne ajuta sa vina), sa frece banca pe la Steaua II ca si acolo e concurenta mare cu tinere talente... dar dupa 10 aparitii... pot afirma ca e o "minune"
| |||
|
| | #706 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
salgado88 eu lam vandut pe fenin cu 15 mil $ in mana ) in sezonu 2 si mi lam adus pe josip tadic care lam vandut dupa 6 luni cu 14 mil $ lam adus cu 1,5 mil $ iar akum il am pe kaimar saag si pe eugene shakhov iar rezerva care o mai bag e vladislav gussev
| ||
|
| | #709 (permalink) | ||
|
wow.. super misto vreau si eu Ultima etapa.... cu Timisoara pe Gencea... 1-0 la pauza pe posesia timisoarei.. schimb Torje cu Kolsi si Bicfalvi cu Ov Petre... aveau galben.. umblu putin la tactica.. ceva mai defensiv. Dau play, lovitura libera, Kolsi trage de la 35 m .... GOLLL!!! se pare ca executiile acestui jucator mi-au adus campionatul. E bine sa ai un executant de lovituri libere f bun... iti decide multe meciuri. ![]() edit: pana am terminat eu de scris aici a dat si Poli un gol prin Mansor... 2-1 final | |||
|
| | #714 (permalink) | ||
|
google it.. il gasesti si pe www.sigames.com asa faci si acasa cand iti e foame? "nu stiu ce e in frigider.. lasa ca o astept pe mama sa se uite ea"
__________________ semnatura | |||
|
| | #717 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ - Denver Nuggets fan - "There's only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self."—Aldous Huxley | |||
|
| | #719 (permalink) | ||
| Quote:
acceleration 8, bleah... mie imi plac jucatorii rapizi. ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- cat ai dat pe antunes? eu am dat 14,5 mil in iunie 2010, si il am si in 2012 dar numa unhappy este, si de-al dracu daca-l dau, astept sa treaca 2 luni dupa perioada de transferuri, il bag titular 3-4 meciuri la rand si ii dau oferta de prelungire si-l pacalesc. e o tactica buna pentru orice jucator, foarte rar care e incapatanat chiar rau.... 2 ani il duci de nas usor in felul asta. sosnin e bunicel, l-am avut si eu, dar nu a prins echipa, nu avea loc de dessena si cigarini, iar acuma ii am (inca) pe bicfalvi, si pe wijnaldum, care e mortal. ![]() in atac, valter birsa si bogdan stancu, sau gilberto. hora si lasse nilsson sunt inca 2 care pot juca bine ca atacanti, dar acum joc 4-3-3 cu birsa (sau valbuena) pe dreapta, hora (Lasse nilsson) pe stanga, bogdan stancu in centru. cand joc 4-4-2 diamond, intra toata cavaleria si rupe poarta... majoritatea au acc si pace de la 16 in sus. valbuena si hora au acc 14, dar pace 16, stancu are 17 la amandoua, birsa 18; pentru mine e important ca joc wide, pe flancuri, si target man "run onto ball" deci rapid, direct si pe poarta Last edited by dromychaetes; 04-01-2008 at 21:17.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #720 (permalink) | ||
|
Sa accept o oferta de 5 mil pentru Lobont? Daca da ce inlocuitor imi sugerati ? Am iesit din CL dupa ce am batut in ultimul meci AcMilan, conduc liga 1 si caut ca nebunu jucaturi u-19 pentru echipa a doua. De un portar tanar de perspectiva duc lipsa :|
__________________ Something smart here -> | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |