![]() |
| | #723 (permalink) | ||
| dinamo sezon 1
uitati aici ce am vandut si ce am cumparat in primul sezon in mercato de iarna. cele mai incredibile si ma mir cum s-au putut realiza a fost Molinaro de la Juventus care e senzational bine a fost si f scump si Georginio de la feyenoord tanar de 18 ani de viitor super meseriash. toate transferurile reusite nu ciurucuri si ca rasplata in returul inceput cu toti astia in echipa am batut vasluiul cu 7-2 si l-a dat afara porumboiu pe dorinel ) ) )![]() ![]() ![]() ![]() portari am luat un francez si un olandez amandoi 19,20 de ani ,, olandezul e de viitor si chiar daca a fost mai ieftin e mai bun si e titular , apara jos palariia , e luat de la werder bremen. scuze imediat se adauga si pozele mai jos | |||
|
| | #726 (permalink) | ||
|
Big noob here ... Ropotan si Pulhac mi-au refuzat prelungirea de contract si acum pleaca amandoi la Anderlecht :| . Am inlocuitori bunisori dar e nasol ca am ratat atatia bani daca i vindeam. Am cumparat niste tinerei in iarna, printre care Samuel, capitanul u-19 al Spaniei si Esposito de la Juventus. PS: Team of the Week
__________________ Something smart here -> | |||
|
| | #728 (permalink) | ||
| Quote:
sa vedem in vara cum e la pregatiri ca poate-l opresc la echipa mare, lasse nilsson e cam batran deja, si trebuie inlocuitor... wijnaldum joaca titular la mine in echipa. va recomand zeefuik, nu are statusuri prea mari dar scoutu meu zice ca e cel putin la fel de bun ca stancu. cine incepe jocul acum, eisner loboa, 55k, ieftin rau... dar in 2012 e la lazio si face 17 mil. ![]() altul e juan manuel torres, sub 1 mil, in cativa ani ajunge la 10 mil si chiar are statusuri bune pentru un DM, agression si work rate la 20, team work anticipation pe la 19, doar la jocul aerian e deficitar. havard nordveidt, DC/DM de la arsenal, dar are 17-18 ani si vine la steaua... a fost imprumutat, acum e titular la echipa mare cu andronic, filipenko si-a cam luat-o in cap si il cumintesc pe la echipa a doua. era sa uit, am si eu o intrebare, dupa 4-5 ani, ce statusuri aveti al rating-ul de manager? eu am 19 la hands on approach, squad discipline si la partea financiara, tactical consistency am 13, domestic player bias am 1, club/player loyalty am 7 sau 8. asta in mai 2012 cand am luat deja al 5-lea campionat la rand cu 8 etape inainte de final, cred ca o sa iau a 3-a cupa si am si 2 super-cupe (parca) multe nu s-au jucat ca am facut eventu. momentan am meci cu Ajax in semifinalele UEFA, dar cred ca ma arde manucharyan ala, fmm lui si lu marco ruben. daca nu trec de ei, dau cu reload ca e cazul sa castig si eu ceva pe plan european dupa care m-oi muta, daca gasesc unde. | |||
|
| | #730 (permalink) | ||
|
Am inceput asa de fun in Anglia cu Watford. Echipa e ok asa pt nivelul ala doar ca imi trebe mijlocasi. L-am luat pe Ochiroshii cu 900.000, si mi-am adus aminte si de Torje, dracu, era deja cumparat de Wingan cu 400.000. Am probleme cu stafful si mai exact cu SCOUTI. Nu gasesc scouti buni care sa vina la mine. Si am cautat scouti care a aiba minim 13 la Judging stuff... pana mea.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #732 (permalink) | ||
| Quote:
macar spuneti-mi daca se poate face chestia asta...
| |||
|
| | #733 (permalink) | ||
|
Final apocaliptic de prim sezon: pentru a iesi pe 2 si a merge in CL, trebuia sa bat UTA acasa si sa piarda Rapidul la Craiova. Final: Craiova - Rapid 2-0, Steaua - UTA 1-1. Am iesit pe 4 dupa Dinamo (2 victorii cu ei), Rapid (victorie + egal) si Poli (2 victorii). M-au curatzat egalul cu UTA si un 0-0 cu Mioveni ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #734 (permalink) | ||
| Quote:
Sunt in 2010..abia am luat eventul cu Dinamo..iar Dinamo 2 a ajuns in semifinale. Mi-e ciuda de MOOOOOR ca n-au ajuns in finala cu mine..pt ca ar fi jucat in Cupa UEFA. Am avut multi accidentati la sfarsit..ca le trimiteam eu cativa de la echipa mare si se calificau. Incep 2010-2011..si sunt cotat cu prima sansa la titlu..ma dispera insa patronul..ca imi vinde jucatori aiurea..in primul sezon..mi i-a vandut fara sa vreau pe Torje Stancu Lobby One si Radu Stefan. Dupa 2 ani..numai salariul lui Radu Stefan la Sevilla era cat suma de transfer..idiotenie -------------------- Editare ulterioară -------------------- Tot citesc postarile voastre si ma mir cat de putini dintre voi cauta jucatori romani de calitate. Mie mi se pare f usor asa. Nu exista complicatii legate de meciurile europene...si jucatori ca Radu Stefan, Torje, Pantilimon, Hora, Daminuta, T Ghioane, Cordos , Bicfalvi, Ochirosii, Copil, Alexe, L Ganea ajung sa faca legea. In plus..ii iau pe 4-5 ani..dupa primul an..semnez iar pe 4-5 ani..si tot asa... bine..asta pana vine "the chairman" si mi-i vinde )
__________________ F.C.D. in ADN Last edited by cipin85; 05-01-2008 at 12:52.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #735 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Sal sunt la steaua si am nevoie de o tactica pt a face un egal cu MU.exista?? -------------------- Editare ulterioară -------------------- ei joaca GK-DR-DL-CB-CB-DL-DM-CM-CM-AMR-AML-CF Last edited by STEPPHANOS; 05-01-2008 at 14:00.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #739 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
nu merge cu nici o tactica dar este probabil sa fiu eu praf. daca joc defensiv imi iau 6 ofensiv 3 nu pot sa marchez mai mult de un gol.....lol -------------------- Editare ulterioară -------------------- gata long ball Last edited by STEPPHANOS; 05-01-2008 at 15:21.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #740 (permalink) | ||
| Quote:
Eu am probleme cu datul golurilor. Dar acum am facut niste modificari. Cel putin la corner. Atacantul care avea heading 6 statea la coltu scurt si tot ii venea mingea lui si o dadea ampulea
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |