Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-01-2008, 22:08   #721 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

Quote:
Originally Posted by alex_reluarea View Post
Sa accept o oferta de 5 mil pentru Lobont? Daca da ce inlocuitor imi sugerati ? Am iesit din CL dupa ce am batut in ultimul meci AcMilan, conduc liga 1 si caut ca nebunu jucaturi u-19 pentru echipa a doua. De un portar tanar de perspectiva duc lipsa :|
NU, mai tine-l. adrian murcia, benaglio, si vezi ca mai sunt si altii... am postat eu un link si vezi acolo jucatori care merita cumparati.

dromychaetes is online now    Reply With Quote
Old 04-01-2008, 22:48   #722 (permalink)
Registered User

Bang!'s Avatar

A plecat Zapata la Murcia... lucru care m-a determinat sa-l iau pe Pantilimon, e bun baiatu, a avut cateva interventii excelente.

Bang! is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2008, 22:56   #723 (permalink)
Registered User

otrava's Avatar

dinamo sezon 1

uitati aici ce am vandut si ce am cumparat in primul sezon in mercato de iarna. cele mai incredibile si ma mir cum s-au putut realiza a fost Molinaro de la Juventus care e senzational bine a fost si f scump si Georginio de la feyenoord tanar de 18 ani de viitor super meseriash.
toate transferurile reusite nu ciurucuri si ca rasplata in returul inceput cu toti astia in echipa am batut vasluiul cu 7-2 si l-a dat afara porumboiu pe dorinel)))

portari am luat un francez si un olandez amandoi 19,20 de ani ,, olandezul e de viitor si chiar daca a fost mai ieftin e mai bun si e titular , apara jos palariia , e luat de la werder bremen.

scuze imediat se adauga si pozele mai jos

otrava is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2008, 23:00   #724 (permalink)
Registered User

otrava's Avatar

hi

iete si pozele

transferuri bomba : tiago gomes - E.Amadora 1,6 mil
molinaro - Juventus - 6 mil
georginio feyenoord - 1,8 mil
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	tariceanu.JPG
Views:	139
Size:	168.5 KB
ID:	294392  

otrava is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2008, 23:05   #725 (permalink)
Registered User

rise's Avatar

Question

am si eu o intrebare...cum fac sa schimb de acolo unde iti arata clubul favorit al managerului..de ex dak e Unirea Urziceni sa schimb si sa pun Gloria B de exemplu..dak se poate schimba din joc dak nu edit sau cumva oricum..

rise is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2008, 23:14   #726 (permalink)
Registered User

alex_reluarea's Avatar

Big noob here ... Ropotan si Pulhac mi-au refuzat prelungirea de contract si acum pleaca amandoi la Anderlecht :| . Am inlocuitori bunisori dar e nasol ca am ratat atatia bani daca i vindeam. Am cumparat niste tinerei in iarna, printre care Samuel, capitanul u-19 al Spaniei si Esposito de la Juventus.

PS: Team of the Week
Attached Thumbnails

Name:	esposito.JPG
Views:	96
Size:	129.0 KB
ID:	294399   Click image for larger version

Name:	samuel.JPG
Views:	82
Size:	124.4 KB
ID:	294400   Click image for larger version

Name:	oqning.JPG
Views:	97
Size:	126.1 KB
ID:	294401  

alex_reluarea is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2008, 00:03   #727 (permalink)
Registered User

puteai sa iei mai mult pe lobont

skipples is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2008, 00:32   #728 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

Quote:
Originally Posted by alex_reluarea View Post
Big noob here ... Ropotan si Pulhac mi-au refuzat prelungirea de contract si acum pleaca amandoi la Anderlecht :| . Am inlocuitori bunisori dar e nasol ca am ratat atatia bani daca i vindeam. Am cumparat niste tinerei in iarna, printre care Samuel, capitanul u-19 al Spaniei si Esposito de la Juventus.

PS: Team of the Week
mda...esposito e si acum in lotul meu, 2012 fiind anul, si tot la sheriff imprumutat este, nu e mai bun ca ochirosii care e imprumutat in anglia pe undeva si chiar am avut oferte pentru el...
sa vedem in vara cum e la pregatiri ca poate-l opresc la echipa mare, lasse nilsson e cam batran deja, si trebuie inlocuitor... wijnaldum joaca titular la mine in echipa. va recomand zeefuik, nu are statusuri prea mari dar scoutu meu zice ca e cel putin la fel de bun ca stancu. cine incepe jocul acum, eisner loboa, 55k, ieftin rau... dar in 2012 e la lazio si face 17 mil.
altul e juan manuel torres, sub 1 mil, in cativa ani ajunge la 10 mil si chiar are statusuri bune pentru un DM, agression si work rate la 20, team work anticipation pe la 19, doar la jocul aerian e deficitar.
havard nordveidt, DC/DM de la arsenal, dar are 17-18 ani si vine la steaua... a fost imprumutat, acum e titular la echipa mare cu andronic, filipenko si-a cam luat-o in cap si il cumintesc pe la echipa a doua.

era sa uit, am si eu o intrebare, dupa 4-5 ani, ce statusuri aveti al rating-ul de manager?
eu am 19 la hands on approach, squad discipline si la partea financiara, tactical consistency am 13, domestic player bias am 1, club/player loyalty am 7 sau 8. asta in mai 2012 cand am luat deja al 5-lea campionat la rand cu 8 etape inainte de final, cred ca o sa iau a 3-a cupa si am si 2 super-cupe (parca) multe nu s-au jucat ca am facut eventu. momentan am meci cu Ajax in semifinalele UEFA, dar cred ca ma arde manucharyan ala, fmm lui si lu marco ruben.

daca nu trec de ei, dau cu reload ca e cazul sa castig si eu ceva pe plan european dupa care m-oi muta, daca gasesc unde.

dromychaetes is online now    Reply With Quote
Old 05-01-2008, 02:37   #729 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

pe antunes am dat 1.4 mil in sezonul 2. acum am oferte de 7 mil pt el si ma gandesc serios sa il vand ca nu mai vrea contract nou..

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2008, 02:54   #730 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Am inceput asa de fun in Anglia cu Watford. Echipa e ok asa pt nivelul ala doar ca imi trebe mijlocasi. L-am luat pe Ochiroshii cu 900.000, si mi-am adus aminte si de Torje, dracu, era deja cumparat de Wingan cu 400.000. Am probleme cu stafful si mai exact cu SCOUTI. Nu gasesc scouti buni care sa vina la mine. Si am cautat scouti care a aiba minim 13 la Judging stuff... pana mea.

PET is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2008, 12:24   #731 (permalink)
Registered User

DiegoULTRAS's Avatar

pff watford are super echipa...te-ai cam grabit zic eu cu ochirosii,in sensu k ai dat prea mult ...ce buget ai?

DiegoULTRAS is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2008, 12:29   #732 (permalink)
Registered User

rise's Avatar

Arrow

Quote:
Originally Posted by rise View Post
am si eu o intrebare...cum fac sa schimb de acolo unde iti arata clubul favorit al managerului..de ex dak e Unirea Urziceni sa schimb si sa pun Gloria B de exemplu..dak se poate schimba din joc dak nu edit sau cumva oricum..
nimeni? macar spuneti-mi daca se poate face chestia asta...

rise is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2008, 12:30   #733 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Final apocaliptic de prim sezon: pentru a iesi pe 2 si a merge in CL, trebuia sa bat UTA acasa si sa piarda Rapidul la Craiova. Final: Craiova - Rapid 2-0, Steaua - UTA 1-1. Am iesit pe 4 dupa Dinamo (2 victorii cu ei), Rapid (victorie + egal) si Poli (2 victorii). M-au curatzat egalul cu UTA si un 0-0 cu Mioveni ...

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2008, 12:52   #734 (permalink)
Registered User

cipin85's Avatar

Quote:
Originally Posted by otrava View Post
iete si pozele

transferuri bomba : tiago gomes - E.Amadora 1,6 mil
molinaro - Juventus - 6 mil
georginio feyenoord - 1,8 mil
Ai vandut slab. Eu pe Zicu al luat asa: 6 mil + 1,2 la 10 goluri...pe care le-a dat, plus 1 mil la 20 meciuri + 50% transfer...de fapt..orice jcator vand am clauza de 40-50% din urm transfer..

Sunt in 2010..abia am luat eventul cu Dinamo..iar Dinamo 2 a ajuns in semifinale. Mi-e ciuda de MOOOOOR ca n-au ajuns in finala cu mine..pt ca ar fi jucat in Cupa UEFA. Am avut multi accidentati la sfarsit..ca le trimiteam eu cativa de la echipa mare si se calificau. Incep 2010-2011..si sunt cotat cu prima sansa la titlu..ma dispera insa patronul..ca imi vinde jucatori aiurea..in primul sezon..mi i-a vandut fara sa vreau pe Torje Stancu Lobby One si Radu Stefan. Dupa 2 ani..numai salariul lui Radu Stefan la Sevilla era cat suma de transfer..idiotenie
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Tot citesc postarile voastre si ma mir cat de putini dintre voi cauta jucatori romani de calitate. Mie mi se pare f usor asa. Nu exista complicatii legate de meciurile europene...si jucatori ca Radu Stefan, Torje, Pantilimon, Hora, Daminuta, T Ghioane, Cordos , Bicfalvi, Ochirosii, Copil, Alexe, L Ganea ajung sa faca legea. In plus..ii iau pe 4-5 ani..dupa primul an..semnez iar pe 4-5 ani..si tot asa...
bine..asta pana vine "the chairman" si mi-i vinde )

Last edited by cipin85; 05-01-2008 at 12:52.. Reason: Automerged Doublepost

cipin85 is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2008, 14:00   #735 (permalink)
Registered User

Sal sunt la steaua si am nevoie de o tactica pt a face un egal cu MU.exista??
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
ei joaca GK-DR-DL-CB-CB-DL-DM-CM-CM-AMR-AML-CF

Last edited by STEPPHANOS; 05-01-2008 at 14:00.. Reason: Automerged Doublepost

STEPPHANOS is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2008, 14:22   #736 (permalink)
Registered User

Bang!'s Avatar

cu tot cu arbitru ? n-ai sanse...

de curiozitate... arbitru pe ce post o sa joace?
ei joaca GK-DR-DL-CB-CB-DL-DM-CM-CM-AMR-AML-CF

Meci cu cantec.. |
Attached Thumbnails

Name:	cupa.JPG
Views:	129
Size:	100.0 KB
ID:	294565  

Old 05-01-2008, 14:34   #737 (permalink)
Registered User

cred ca ST?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
tu ce crezi?

Last edited by STEPPHANOS; 05-01-2008 at 14:34.. Reason: Automerged Doublepost

Old 05-01-2008, 14:38   #738 (permalink)
Registered User

Bang!'s Avatar

cred ca DL
dar mai bine il bagi la tine :P

eu as merge pe un 4-4-2 cu 2DM... acum depinde si de jucatorii care ii ai la dispozitie

Old 05-01-2008, 15:21   #739 (permalink)
Registered User

nu merge cu nici o tactica dar este probabil sa fiu eu praf.
daca joc defensiv imi iau 6
ofensiv 3
nu pot sa marchez mai mult de un gol.....lol
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
gata long ball

Last edited by STEPPHANOS; 05-01-2008 at 15:21.. Reason: Automerged Doublepost

Old 05-01-2008, 15:56   #740 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Quote:
Originally Posted by DiegoULTRAS View Post
pff watford are super echipa...te-ai cam grabit zic eu cu ochirosii,in sensu k ai dat prea mult ...ce buget ai?
16 milioane. Faza e ca nu vrea NIMENI sa vina la mine. Dar nimeeeeni.

Eu am probleme cu datul golurilor. Dar acum am facut niste modificari. Cel putin la corner. Atacantul care avea heading 6 statea la coltu scurt si tot ii venea mingea lui si o dadea ampulea

PET is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules