![]() |
| | #63 (permalink) | ||
|
Dupa cum spunea si PET pe 19 apare. De azi incepand se pot face precomenzi pe FMRo. Anuntul "oficial" cam in 15 minute ![]() O sa revin cu un link, acum compun "poezia" -------------------- Editare ulterioară -------------------- PRECOMENZI FM 2008
__________________ Se mai cauta researcheri pentru FM 2009 v.9.2.0 Last edited by icub4ucm; 04-10-2007 at 13:17.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
a aparut deja pe siteurile de specialitate ...
__________________ A person who is said to be proficient at the arts is like a fool. Because of his foolishness in concerning himself with just one thing, he thinks of nothing else and thus becomes proficient. He is a worthless person. | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Merge, mi se pare mai bun ca demo-ul. Poate mi se pare doar mie dar, in demo erau prea multe goluri anulate ptr offside sau fault in atac. Liga Romana pare facuta frumos. Ce imi place ca poti sa aduci jucatori de nationalitati bine vazute (gen italia/spania/franta) sa joaca la noi. L-am adus pe Flachi la Rapid, desi e suspendat 1 an si are drept de joc abea in 2008.
__________________ FORZA INTER! VINCI PER NOI! | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 | Quote:
Raman la parerea ca este exact acelasi joc, cu un update si cateva chestii insignifiante pe care oricum nu le voi folosi. | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Banuiesc ca nu intelegi prea bine notiunea de ironie . Da, si eu il am instalat. Sursa, din pacate, nu este prea de laudat. Deci poti sa dormi linistit ca nu doar "tovarash"-ul ala il are instalat. Bn vine de la "bine", nu? Sau ma depaseste pe mine limbajul asta elevat?
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
am constatat cu surprindere ca logo-packul romanesc de la FM 2007 a mers si pe fm 2008 (cu mici exceptii in cazul cluburilor nou-promovate in B) oricum, mai trebuie lucrat putin la el; logourile sunt putin in ceata de cand baietii au schimbat rezolutia pozelor in FM 08
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Wonderkids anyone? Sau niste jucatori tineri cu potential World Class?
__________________ System config: AMD Athlon 64 X2 4000+ @2,1Ghz Dual-Core (Brisbane) // ASUS M2NPV-VM // 1536 MB DDR2 (2x512 Geil + 1x512 Apacer) // MSI RX3850 OC Edition @ 690/1660 // HDD Western Digital 160GB 7200RPM // | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|