![]() |
| | #861 (permalink) | ||
|
Am inceput unul cu Barca, patch-ul bagat. Primele 2 sezoane sunt floare la ureche, am castigat absolut tot. Al 3 -lea scartaie, ca s-au cam hodorogit bajetii (btw, Ogararu e mare monstru de jucator, face fata linistit la milan/barca/real) Ma distreaza ca in CL e ca in realitate cu romanii, adica ies pedale mereu .Inca ma enerveaza faptul ca se anuleaza multe goluri din corner. Nu mai stiu ce tactici sa aplic la corner. Pai da-o dracu' de treaba, in 2 campionate am dat fix 2 goluri din cornere. Pute treaba, poate stiti voi o manevra.
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #863 (permalink) | ||
|
Help needed pentru 8.0.2: - http://www.fmro.ro/2008/01/10/antrenori/ - http://www.fmro.ro/2008/01/10/jucatori/ | |||
|
| | #865 (permalink) | ||
|
Altul care mi-a furat jucatorii ![]() ![]() Fiti si voi mai originaaaaali!
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #872 (permalink) | ||
|
cam asta e echipa mea in februarie 2013 [img=http://img175.imageshack.us/img175/7788/433ok7.th.png] -------------------- Editare ulterioară -------------------- pai ma razbun pe ei... pe wiji il tin titular, poate-poate o ramane, ca raman fara AMC daca pleaca si el, dupa ce mi l-a dat ciobandante pe celalalt care era si mai bun. (
__________________ Δρομιχαίτης Last edited by dromychaetes; 10-01-2008 at 21:26.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #876 (permalink) | ||
|
Final apoteotic de sezon 2008-2009, cu titlul castigat in ultima etapa. marele meu noroc ... ultimele 3 meciuri au fost toate acasa (Gaz Metan, Urziceni, CFR Cluj). A fost groaznic, absolut groaznic ... cu 7-8 etape inainte de final, aveam 10 puncte avans fata de Dinamo, moment in care a inceput distractzia: 3-3 cu Farul, 0-0 cu Craiova, 0-0 cu U Cluj, 0-2 cu Vaslui, 3-4 cu Rapid. Stancu iar lovit, Fenin cu gandul la nush ce transfer. Fenin e chiar tzaran, a disparut de la antrenament, i-am dat amenda, dupa care mi-a cerut sa-l pun pe lista de transferuri ... am refuzat, dar tre' sa vad mai departe ce figuri face. Astept cascavalul, tre' sa primenesc lotul ![]() Btw, jocul m-a felicitat pentru ca am castigat cu o echipa care are media de varsta de 21 de ani
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #877 (permalink) | ||
|
1.vedeti ceva ciudat in primul screenshot? 2. Clasamentul 3. Echipa mea 4. Tibi Balan. AMC-ul meu. 5.am reusit sa-l vand pe asta cu 3.000.000 euro si 10% din urmatorul transfer. Bine ca am scapat de el. Are viteza ceea ce era super bine, depasea fundasii usor, dar ghici ce, ajungea la portar si suta in portar, sau pe langa poarta. Intr-un meci recent a avut 5 juturi pe langa poarta si 5 pe poarta.... si mia are tupeul sa imi zica ca "wants to move to a bigger club".
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #878 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
deci eu chiar vreau sa jucam pe net...adika live...fara reload si alte chestii atunci se vede valoarea de manager.. eu am jucat cam 2 saptamani cu 2 prieteni.. cred ca ar fi misto sa jucam...ar putea crea unu care are si pc tare si net bun(care sa poata da host )...eu nu pot...retea locala )))sa ne strangem macar 10 selectam liga 1 si cred ca ar fi foarte frumos astept si parerile voastre ...craiova e a mea | ||
|
| | #879 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
| ||
|
| | #880 (permalink) | ||
|
ar fi interesant... "aplic" si eu pt un post | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |