Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-01-2008, 18:43   #921 (permalink)
Nick anterior: Dj_B

Ciuby's Avatar

Quote:
Originally Posted by alex_reluarea View Post
1.Cine poate sa imi explice cum sa pun siglele cluburilor si echipamentele in joc. Ce pack-uri sa iau, unde instalez/copiez etc. Daca s-a mai explicat va rog sa imi dati linkul
acelasi lucru l-as dori si eu
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Ciuby is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2008, 19:46   #922 (permalink)
Registered User

mariuskl's Avatar

e foarte simplu. Este un folder in My Documents special pentru asta, odata ce instalezi fm 2008. Dai acolo si cauti sectiunea de graphice. Ai trebui sa ai instructiunile pentru el, astfel incat sa nu ai probleme. Daca ai ceva probleme, cauta-ma pe id de mess.(il gasesti in profil).

mariuskl is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2008, 19:57   #923 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by alexchenko View Post
xanis poti sa imi zici si mie ce skin ai
plssss
uite aici gasesti o galeata de skinuri)http://community.sortitoutsi.net/index.php?showforum=10
skinul se numeste xenon

Xanis is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2008, 22:53   #924 (permalink)
Registered User

joc cu un prieten, el cu Barca, eu cu real si dupa primul an m-a rupt. Ce jucatori sa cumpar si ce tactica sa adopt? Joc 4-2(DMC)-3 AMC-1 ST

danielradu is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2008, 23:06   #925 (permalink)
Registered User

alex_reluarea's Avatar

Dupa ce am inceput promitator sezonul cu Derby, cu 7 puncte din 4 meciuri echipa s-a impotmolit, acum am 4 infrangeri consecutive, doar 13 puncte pe locul 17, la 3 puncte de zona retrogradabila. Cine poate sa imi dea niste sfaturi pt ca am marcat 1 gol in 6 meciuri si am luat vo 12. Deocamdata joc 4-4-2 diamond dar nu prea fac mare lucru, chiar si impotriva echipelor mici. De cele mari numai zic, 1-3 cu Chelsea a fost un succes pt mine comparat cu 0-5 ul cu ManU.

alex_reluarea is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 10:16   #926 (permalink)
Registered User

Echipa cu care am lulat eventul

coman bozovic maftei constantin herrera(din costa rica il iei cu 200k si intr-un sezon costa cel putin 2mil) driwer(l-am luat de la herts cu 2.5mil dar merita si mai mult) herea thiago(gomes l-am luat de la amadora) Witsel(cred ca este cel mai bun mijlocas dreapta care vine in romania, joaca la nationala U21 Belgia l-am dat in al doilea sezon cu 20mil la Arsenal) mazilu Lafferty(joaca in nationala irlandei de nord il iei ieftin cu 1.5 mil)
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
am luat campionat, cupa, liga campionilor, in primul sezon in al doilea sezon nu mai mergea nimic in atac i-am luat pe Lupoli si pe Quagliera si au dat impreuna 42 de goluri doar in retur si am luat iar liga campionilor noroc mare ca in campionat am iesit pe 5 si in cupa ma scos Empoli
Echipa cu care joc acum arata asa: Frey Kaladze Nesta Barzagli Oddo Quagliera Pirlo Gatusso Kaka Montolivo Lupoli
Mai spuneti-mi si mie niste jucatori world class

Last edited by Cicinho 99; 14-01-2008 at 10:16.. Reason: Automerged Doublepost

Cicinho 99 is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 11:11   #927 (permalink)
Registered User

icub4ucm's Avatar

Daca iei packurile grafice de pe site de la fmro, se instaleaza singure unde trebuie cu 2 conditii:
a) sa fie jocul instalat pe c
b) in preferences sa ai setat User data files pe default.

icub4ucm is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 11:35   #928 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by icub4ucm View Post
Daca iei packurile grafice de pe site de la fmro, se instaleaza singure unde trebuie cu 2 conditii:
a) sa fie jocul instalat pe c
b) in preferences sa ai setat User data files pe default.
Eu il am instalat pe alt drive si tot merg

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 14-01-2008, 13:45   #929 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
Eu il am instalat pe alt drive si tot merg
Exact. Nu vad ce legatura are patchu cu locu unde e instalat FM-ul de vreme ce My Documents oricum e pe C.

PET is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 14:08   #930 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Voi ati mai avut asa meci?

Deci ce greseli au facut astia. VAAAAI VAI. Stateau cu mingea... venea unu i-o lua ... pasa rapid in careu, sut-gol.

Paseaza portaru la DC, DC-ul paseaza la DL (Sepsi), vine Ronaldo ii ia mingea dar asa rapid, centrare in careu, suteaza Rooney si goooooool.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	capture_14012008_140707.jpg
Views:	115
Size:	109.4 KB
ID:	297858   Click image for larger version

Name:	capture_14012008_140710.jpg
Views:	115
Size:	101.8 KB
ID:	297859  

Old 14-01-2008, 14:16   #931 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

La 1-0 aveai sperantze?

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 14:41   #932 (permalink)
Registered User

alex_reluarea's Avatar

Quote:
Originally Posted by PET View Post
Watford e echipa buna pe langa Derby...acolo ai ~9 mil de transferuri, la Derby 4. Oricum ManU e de neoprit in primul sezon cu aproape orice echipa mica, la fel ca la tine ronaldo fura mingea de la wingeri, pasa la saha sau rooney gol. 5 boabe la mine, cu un murcia de rating 8, deci putea fi mult mai rau.

Old 14-01-2008, 14:55   #933 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Quote:
Originally Posted by alex_reluarea View Post
Watford e echipa buna pe langa Derby...acolo ai ~9 mil de transferuri, la Derby 4. Oricum ManU e de neoprit in primul sezon cu aproape orice echipa mica, la fel ca la tine ronaldo fura mingea de la wingeri, pasa la saha sau rooney gol. 5 boabe la mine, cu un murcia de rating 8, deci putea fi mult mai rau.
Eu am avut 15 milioane... aprox in primul sezon. In al 2-lea sezon am avut 0. Nu vrea sa vina nimeni... e foarte greu sa fac rost de jucatori si faza e ca Fulham, Reading si Bringham (sau cum ii zice) cam domina clasamentul, fix ele au si retrogradat din Premier. Eu acum sunt pe 4, nu prea am sanse la locul 2 ca s apromovez direct, si daca ajung iarasi la braje, nu stiu ce o sa fac daca pic cu Bringham.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
*birningham (ceva de genu)

Last edited by PET; 14-01-2008 at 14:55.. Reason: Automerged Doublepost

Old 14-01-2008, 15:49   #934 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

sunt pe finalul sezonului 2 cu Gela (C2/C Italia initial)
dupa ce am promovat in primul sezon, cu echipa bazata doar pe jucatori imprumutati + 2-3 achizitii, am intrat in sezonul 2 cu Media prediction 18 si nici o sansa de salvare.
Am luat iar jucatori imprumut (vreo 10) de la Parent Cluburile mele (Regina, Catania si Palermo) si iata-ma in etapa 30 pe locul 3 in mare lupta pt calificarea la baraj pt promovare!
Am mari sanse sa nu ma calific si daca as reusi as fii tinta sigura in Serie B, am doar 5-6 jucatori proprietate a clubului, printre care un mare star Diego Gigliotti care da minim 20 goluri pe sezon...
Pe plan financiar stau extrem de prost terminand primul sezon cu -1.000.000, ceea ce e enorm pt C2/C (Divizia D Italia), dar acum am ajuns la aproximativ -200.000 pt ca am vandut toti jucatorii care erau slabi pe 50-60-70k

FORZA GELA!!

p.s. in curand in Champions League va aparea o noua forta!!

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 15:53   #935 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Screenshots or it didn't exist :P

Old 14-01-2008, 16:10   #936 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

Gela's Superstars:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.JPG
Views:	128
Size:	181.2 KB
ID:	297882   Click image for larger version

Name:	2.JPG
Views:	78
Size:	179.1 KB
ID:	297883   Click image for larger version

Name:	3.JPG
Views:	62
Size:	184.2 KB
ID:	297884   Click image for larger version

Name:	4.JPG
Views:	53
Size:	179.3 KB
ID:	297885   Click image for larger version

Name:	5.JPG
Views:	59
Size:	180.2 KB
ID:	297886  

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 16:15   #937 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

))
eu in 2013 m-am certat cu jiji, i-am ars 2 in bot ca mi i-a dat pe fullaondo si senderos si-am plecat. pana in iarna in 2014 am avut vacanta, nu m-a vrut nimeni (desi am 20 la hands on approach, squad discipline si financial control plus vreo 6 titluri consecutive cu steaua si vreo 4 cupe); in iarna au venit baietii de la nationala Camerunului cu oferta... am zis da, echipa praf, doar vreo 4-5 jucatori buni, restu de divizia B spre A, Eto'o are 33 de ani si de abia se mai misca, si mergeam la cupa mondiala din 2014... ca sa vezi, am batut Olanda cu 2-0, Chile cu 2-1 ( si daca vedeti ce jucatori au, plangeti), si Danemarca cu 2-1 in grupe. dupa care in optimi am nimerit Mexic, aia si mai nesimtiti - Carlos Vela 36 de mil la Real, Dos Santos 44 de mil, barca, guardado 33 de mil, ochoa 22 de mil - cu toate astea am reusit sa nu iau gol pana in minutu 70 si am furat-o cu 1-0... mare performanta, toti camerunezii erau fericiti.. eu am un singur jucator de 10 mil, vreo 3 peste 1 mil, restu de 5-6 sute de mii.
dupa campionat ghici cine ramane fara manager.... Marseille, depun eu aplicatie, si ca sa vezi ca ma accepta. acum aveti in fata noul manager de la Marseille. am inceput bine, cu o bataie crancena luata de la bordeaux (4-0) insa baietii nu erau obisnuiti cu tactica mea 4-3-3. incet-incet au inceput sa-si revina, urmatoru meci, 0-0 cu auxerre si apoi, surpriza, 3-1 in deplasare la Nice, care e !!! semifinalista a ligii campionilor, iar PSG a pierdut finala cu 1-0 in fata lui Milan. apoi lucrurile au inceput sa mearga, l-am adus pe favoritul meu Bogdan Stancu, ii aveam pe Cisse si Marica si acum am atac, titular bineinteles e stancu, 2 meciuri -3 goluri pana acum. abia astept sa inceapa UEFA, ca nu joc in Liga anul asta. :|
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
aaa... am uitat sa va spun...animalul de Anton Putilo face 11 mil. )
si eu l-am dat acu 4 ani de la steaua pe 1,7 mil la rapid, apoi a plecat pe 2 la valenciennes si acu face 11 milioane

Last edited by dromychaetes; 14-01-2008 at 16:15.. Reason: Automerged Doublepost

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 16:38   #938 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Quote:

Deci ce greseli au facut astia. VAAAAI VAI. Stateau cu mingea... venea unu i-o lua ... pasa rapid in careu, sut-gol.

Paseaza portaru la DC, DC-ul paseaza la DL (Sepsi), vine Ronaldo ii ia mingea dar asa rapid, centrare in careu, suteaza Rooney si goooooool.
Vezi ce se intampla cand ii calci pe nervi? Cine te-a pus sa dai gol primul?

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 14-01-2008, 17:19   #939 (permalink)
Registered User

alex_reluarea's Avatar

Quote:
Eu am avut 15 milioane... aprox in primul sezon. In al 2-lea sezon am avut 0. Nu vrea sa vina nimeni... e foarte greu sa fac rost de jucatori si faza e ca Fulham, Reading si Bringham (sau cum ii zice) cam domina clasamentul, fix ele au si retrogradat din Premier. Eu acum sunt pe 4, nu prea am sanse la locul 2 ca s apromovez direct, si daca ajung iarasi la braje, nu stiu ce o sa fac daca pic cu Bringham.
Birmingham te referi. Si eu am o salvare cu Watford, bugetul e bun dar ai dreptate nu prea vine nimeni. Samuel a venit, Alexe si Ochirosi in rest mai nimic. Filipenko si inca un sarb au acceptat dar nu au primit viza :| . Nu prea ai ce face cu banii de la watford decat sa oferi jucatorilor care logic nu merita salarii uriase sau sa cumperi din PML CH si ligile inferioare, dar sunt f scumpi juc englezi.

PS: Merge greu treaba cu Derby, am avut o zvacnire, un 4-0 pe teren propriu cu West Ham (locul 5), insa in urmatorul meci mi-am luat 0-2 desi am ratat ca un nebun. Locul 18 cu 2 meciuri in minus, din pacate unul e cu Arsenal deci nu prea conteaza.

Old 14-01-2008, 17:19   #940 (permalink)
Banned

Quote:

45/32 de suturi?! Te cred si eu ca au dat 8 goluri... Pacat ca nu l-ai bagat pe Ochirosii, sigur ii inoda lui Neville sireturile

low_level_superhero is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules