![]() |
| | #921 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #922 (permalink) | ||
|
e foarte simplu. Este un folder in My Documents special pentru asta, odata ce instalezi fm 2008. Dai acolo si cauti sectiunea de graphice. Ai trebui sa ai instructiunile pentru el, astfel incat sa nu ai probleme. Daca ai ceva probleme, cauta-ma pe id de mess.(il gasesti in profil).
| |||
|
| | #923 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | uite aici gasesti o galeata de skinuri )http://community.sortitoutsi.net/index.php?showforum=10skinul se numeste xenon | ||
|
| | #925 (permalink) | ||
|
Dupa ce am inceput promitator sezonul cu Derby, cu 7 puncte din 4 meciuri echipa s-a impotmolit, acum am 4 infrangeri consecutive, doar 13 puncte pe locul 17, la 3 puncte de zona retrogradabila. Cine poate sa imi dea niste sfaturi pt ca am marcat 1 gol in 6 meciuri si am luat vo 12. Deocamdata joc 4-4-2 diamond dar nu prea fac mare lucru, chiar si impotriva echipelor mici. De cele mari numai zic, 1-3 cu Chelsea a fost un succes pt mine comparat cu 0-5 ul cu ManU.
__________________ Something smart here -> | |||
|
| | #926 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Echipa cu care am lulat eventul
coman bozovic maftei constantin herrera(din costa rica il iei cu 200k si intr-un sezon costa cel putin 2mil) driwer(l-am luat de la herts cu 2.5mil dar merita si mai mult) herea thiago(gomes l-am luat de la amadora) Witsel(cred ca este cel mai bun mijlocas dreapta care vine in romania, joaca la nationala U21 Belgia l-am dat in al doilea sezon cu 20mil la Arsenal) mazilu Lafferty(joaca in nationala irlandei de nord il iei ieftin cu 1.5 mil) -------------------- Editare ulterioară -------------------- am luat campionat, cupa, liga campionilor, in primul sezon in al doilea sezon nu mai mergea nimic in atac i-am luat pe Lupoli si pe Quagliera si au dat impreuna 42 de goluri doar in retur si am luat iar liga campionilor noroc mare ca in campionat am iesit pe 5 si in cupa ma scos Empoli Echipa cu care joc acum arata asa: Frey Kaladze Nesta Barzagli Oddo Quagliera Pirlo Gatusso Kaka Montolivo Lupoli Mai spuneti-mi si mie niste jucatori world class Last edited by Cicinho 99; 14-01-2008 at 10:16.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #928 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #930 (permalink) | ||
|
Voi ati mai avut asa meci? Deci ce greseli au facut astia. VAAAAI VAI. Stateau cu mingea... venea unu i-o lua ... pasa rapid in careu, sut-gol. Paseaza portaru la DC, DC-ul paseaza la DL (Sepsi), vine Ronaldo ii ia mingea dar asa rapid, centrare in careu, suteaza Rooney si goooooool.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #932 (permalink) | ||
| Watford e echipa buna pe langa Derby...acolo ai ~9 mil de transferuri, la Derby 4. Oricum ManU e de neoprit in primul sezon cu aproape orice echipa mica, la fel ca la tine ronaldo fura mingea de la wingeri, pasa la saha sau rooney gol. 5 boabe la mine, cu un murcia de rating 8, deci putea fi mult mai rau.
|
| | #933 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- *birningham (ceva de genu)
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } Last edited by PET; 14-01-2008 at 14:55.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #934 (permalink) | ||
|
sunt pe finalul sezonului 2 cu Gela (C2/C Italia initial) dupa ce am promovat in primul sezon, cu echipa bazata doar pe jucatori imprumutati + 2-3 achizitii, am intrat in sezonul 2 cu Media prediction 18 si nici o sansa de salvare. Am luat iar jucatori imprumut (vreo 10) de la Parent Cluburile mele (Regina, Catania si Palermo) si iata-ma in etapa 30 pe locul 3 in mare lupta pt calificarea la baraj pt promovare! Am mari sanse sa nu ma calific si daca as reusi as fii tinta sigura in Serie B, am doar 5-6 jucatori proprietate a clubului, printre care un mare star Diego Gigliotti care da minim 20 goluri pe sezon... Pe plan financiar stau extrem de prost terminand primul sezon cu -1.000.000, ceea ce e enorm pt C2/C (Divizia D Italia), dar acum am ajuns la aproximativ -200.000 pt ca am vandut toti jucatorii care erau slabi pe 50-60-70k FORZA GELA!! p.s. in curand in Champions League va aparea o noua forta!!
__________________ semnatura | |||
|
| | #937 (permalink) | ||
))eu in 2013 m-am certat cu jiji, i-am ars 2 in bot ca mi i-a dat pe fullaondo si senderos si-am plecat. pana in iarna in 2014 am avut vacanta, nu m-a vrut nimeni (desi am 20 la hands on approach, squad discipline si financial control plus vreo 6 titluri consecutive cu steaua si vreo 4 cupe); in iarna au venit baietii de la nationala Camerunului cu oferta... am zis da, echipa praf, doar vreo 4-5 jucatori buni, restu de divizia B spre A, Eto'o are 33 de ani si de abia se mai misca, si mergeam la cupa mondiala din 2014... ca sa vezi, am batut Olanda cu 2-0, Chile cu 2-1 ( si daca vedeti ce jucatori au, plangeti), si Danemarca cu 2-1 in grupe. dupa care in optimi am nimerit Mexic, aia si mai nesimtiti - Carlos Vela 36 de mil la Real, Dos Santos 44 de mil, barca, guardado 33 de mil, ochoa 22 de mil - cu toate astea am reusit sa nu iau gol pana in minutu 70 si am furat-o cu 1-0... mare performanta, toti camerunezii erau fericiti.. eu am un singur jucator de 10 mil, vreo 3 peste 1 mil, restu de 5-6 sute de mii. dupa campionat ghici cine ramane fara manager.... Marseille, depun eu aplicatie, si ca sa vezi ca ma accepta. acum aveti in fata noul manager de la Marseille. am inceput bine, cu o bataie crancena luata de la bordeaux (4-0) insa baietii nu erau obisnuiti cu tactica mea 4-3-3. incet-incet au inceput sa-si revina, urmatoru meci, 0-0 cu auxerre si apoi, surpriza, 3-1 in deplasare la Nice, care e !!! semifinalista a ligii campionilor, iar PSG a pierdut finala cu 1-0 in fata lui Milan. apoi lucrurile au inceput sa mearga, l-am adus pe favoritul meu Bogdan Stancu, ii aveam pe Cisse si Marica si acum am atac, titular bineinteles e stancu, 2 meciuri -3 goluri pana acum. abia astept sa inceapa UEFA, ca nu joc in Liga anul asta. :| -------------------- Editare ulterioară -------------------- aaa... am uitat sa va spun...animalul de Anton Putilo face 11 mil. ) si eu l-am dat acu 4 ani de la steaua pe 1,7 mil la rapid, apoi a plecat pe 2 la valenciennes si acu face 11 milioane
__________________ Δρομιχαίτης Last edited by dromychaetes; 14-01-2008 at 16:15.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #938 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]()
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #939 (permalink) | ||
| Quote:
PS: Merge greu treaba cu Derby, am avut o zvacnire, un 4-0 pe teren propriu cu West Ham (locul 5), insa in urmatorul meci mi-am luat 0-2 desi am ratat ca un nebun. Locul 18 cu 2 meciuri in minus, din pacate unul e cu Arsenal deci nu prea conteaza.
|
| | #940 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 | Quote:
Te cred si eu ca au dat 8 goluri... Pacat ca nu l-ai bagat pe Ochirosii, sigur ii inoda lui Neville sireturile | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |