Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-01-2008, 17:30   #941 (permalink)
Nick anterior: Dj_B

Ciuby's Avatar

eu am inceput o salvare cu Sportul, da' inca ma chinui sa-mi gasesc tactica

merg din egal in victorie si invers, da' tot e bine ca nu pierd...

ca transferuri, l-am adus pe Esmir Sabic, Goga de la U Cluj si cam atat. Din anul 2 o sa mai vine Marinescu de la rapid ca portar si inca un fundas stanga - chiar, care e faza ca desi i-am cumparat nu vin imediat la club, ci dupa un an?

PS: jocul e addictive, chiar daca nu mi se parea cine stie ce inainte
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Ciuby is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 18:13   #942 (permalink)
Registered User

billy_loc_dog's Avatar

am salvare la poli timisoara echipa bunicica de tineri campionatul il domin dar in cl nu fac nimik nush ce jucatori sa iau ca din afara campionatului romanesc nu vin de cat juactori mediocrii singurii straini buni filipenko si atat am gasit un brazilian chico pe dreapta dar nu vine ..

billy_loc_dog is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 18:20   #943 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

mda... si ca sa vezi, am 2 atacanti de super-clasa, stancu si marica si nu baga unu mingea in poarta mai nou...
meci in deplasare cu lyon, primul test adevarat... penalty min 8, mendy (asta il dau cu prima ocazie, e al doilea meci la care ai nota 5), min 18 iar gol Fred...2-0 la pauza... scot pe stancu si bag pe cisse... et, voila:
[img=http://img98.imageshack.us/img98/2118/22or5.th.png]

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 18:58   #944 (permalink)
Nick anterior: errea

rithmu's Avatar

Am inceput o salvare cu Nantes(Liga 2).Primul sezon am jucat 442.Am luat f multi tineri,ex: Rafinha,Cardenas,Alex,Marko Marin,Gosling,Murcia,Filipenko,Kjaer,Dor Mul,Sarghi.Am luat si cativa de pe lista de transferuri f ieftini dar buni + Jula care a dat peste 20 goluri.Am terminat pe primul loc,la un punct distanta de Dijon.In sez 2(Liga 1) in primele 5 meciuri am schimbat de 4-5 ori tactica.Cu 4-4-2 mi-o luam urat.Si am ajuns la acesta : 4-2-3-1.Am in jur de 12 egaluri,12 victorii si vreo 9 infrangeri momentan.Am imprumutat cativa tineri din cei de mai sus si am luat jucatori adevarati.Daniel Carvalho,Zarate,Nazarith,Hornos(liber de contract,dar acum valoreaza cam 10 mil,da goluri),Elmander,Makoun,Piatii(are super calitati si joaca titulari).La orice oferta mai maricica patronul accepta si ma enerveaza.Acum sunt aproape de sez 2 si in vara imi vin cativa fundasi f. buni liberi de contract.Bani mai am doar 3 mil. l-am pierdut si pe torje din cauza asta.E bine ca imi cresc tinerii,au super calitati.Sper la un loc in top3 in sezonul 3 pentru a intra in liga.

LE: Am uitat cativa dintre cei tineri.Buonanotte,Wijnaldum,Sosnin,Zola,Gavish,Kumer,Rusescu.Imi place in Franta ca sunt considerati extracomunitari doar cei din America de Sud.

Last edited by rithmu; 14-01-2008 at 19:10..

rithmu is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 19:10   #945 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

dupa ce castig UCL cu marseille o sa incep o salvare cu o echipa de liga a 4-a ca osc1or...mi se pare foarte interesant. in fm07 incepusem cu baia mare, si am promovat dupa primu an desi aveam obiectiv locu 10 parca, insa in anul urmator nu a mai mers 4-5-1 spaniol cu care rupeam divizia B, am inceput cu 4-1-4-1 sau 4-3-3 defensiv, si in iarna sezonului 2 am primit oferta de la Dinamo, am refuzat, insa NU am primit 1 leu de transferuri in 2 sezoane, a fost jenant, normal ca am retrogradat, de pe locul 15, dar tot am retrogradat... cel mai scump jucator facea 15.000. )))

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 19:12   #946 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by rithmu View Post
Imi place in Franta ca sunt considerati extracomunitari doar cei din America de Sud.
... si Croatia, Serbia, Turcia, Rusia, Ucraina, America de Nord, America Centrala, Asia, Australia si Oceania...

Ce vrei tu sa spui este ca nord africanii nu sunt extracomunitari.

Ce imi place la Franta sunt cele 7 rezerve (parca 7 erau, nu?!). In Anglia ca rezerve ajung doar jucatorii polivalenti (AM RLC, WB RL, AM/F C, etc.)

low_level_superhero is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 19:25   #947 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

Inevitabilul s-a produs: SUPER GELA A PROMOVAT IN SERIE B!! (in numai 2 ani)
dupa parerea mea, la ce echipa am si ce buget.. am 95% sanse sa retrogradez de pe ultimul loc
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	6.JPG
Views:	127
Size:	157.5 KB
ID:	297938  

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 19:27   #948 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Deci poti sa speri doar la mai bine... buna treaba, o sa incerc si eu LLM asta... (lower league management)

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 14-01-2008, 19:31   #949 (permalink)
Nick anterior: Dj_B

Ciuby's Avatar

personal, niciodata n-am luat o echipa buna sa fac nush ce performante cu ea

am preferat sa ma joc si eu cu o echipa slaba dintr-o liga inferioara si sa ma chinui cred ca o sa mai stau la sportul pana ma mai obisnuiesc cu jocul si incep in anglia in conference
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Ciuby is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 19:39   #950 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

si mie imi place mult mai mult LLM decat sa joc cu Barcelona de exemplu
cel mai bun exemplu pt LLM e Steaua )

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 19:41   #951 (permalink)

C05T1N's Avatar

De doua ori?

Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

Old 14-01-2008, 19:44   #952 (permalink)

rithmu's Avatar

Quote:
Originally Posted by low_level_superhero View Post
... si Croatia, Serbia, Turcia, Rusia, Ucraina, America de Nord, America Centrala, Asia, Australia si Oceania...

Ce vrei tu sa spui este ca nord africanii nu sunt extracomunitari.

Ce imi place la Franta sunt cele 7 rezerve (parca 7 erau, nu?!). In Anglia ca rezerve ajung doar jucatorii polivalenti (AM RLC, WB RL, AM/F C, etc.)
Cei din Rusia,Belarus si Israel nu sunt considerati extracomunitari.Celelalte da,dar nu sunt sigur la toate.Ii am pe Filipenko,Dor Malul si Sosnin din aceste tari si nu sunt extracomunitari.La Nantes am voie doar cu 4 extracomunitari.
Atasez si 2 poze cu transferurile.

LE: Mi se pare stupid felul cum arata Cupa Uefa.In Sferturi erau echipe precum : Chelsea,AT.Madrid,Roma,Lazio,Juventus,HSV, si tot asa,m-au disperat.Cu Steaua am tot incercat sa iau Cupa Uefa si in 3 ani la rand am terminat pe 3 in liga,am ajuns in primavara si am dat peste Man.Utd,Chelsea si Juventus.Si cand am iesit pe 2 in liga am ajuns pana in semifinale dand peste echipe mai slabe ca Ajax sau Werder.
Attached Thumbnails

Name:	trans 2007-2008j.JPG
Views:	100
Size:	166.1 KB
ID:	297940   Click image for larger version

Name:	trans 2008-2009j.JPG
Views:	51
Size:	146.6 KB
ID:	297941  

Old 14-01-2008, 19:47   #953 (permalink)
Banned

Teoretic, nu au cum sa nu fie extracomunitari, pentru ca sunt. Nord africanii au by default cetatenie frantuzeasca sau ceva de genul asta. Esti sigur ca rusii, bielorusii si israelienii nu sunt inscrisi la echipa a doua sau ceva de genul asta? Pentru ca altfel este un bug.

Old 14-01-2008, 19:48   #954 (permalink)

C05T1N's Avatar

Quote:
Teoretic, nu au cum sa nu fie extracomunitari, pentru ca sunt. Nord africanii au by default cetatenie frantuzeasca sau ceva de genul asta. Esti sigur ca rusii, bielorusii si israelienii nu sunt inscrisi la echipa a doua sau ceva de genul asta? Pentru ca altfel este un bug.
Pai si daca ar avea cetatenie franceza ar mai fi extracomunitari IN ORICARE ALTA TARA?

Old 14-01-2008, 19:57   #955 (permalink)

rithmu's Avatar

Quote:
Aceiasi jucatori i-am avut la Steaua si erau extracomunitari normal.Dar aici nu stiu,pur si simplu nu sunt.Cei din Serbia,Croatia sunt pentru ca am incercat sa-i iau.Si nu sunt inscrisi la echipa a 2-a.Apropo in Liga a 2-a sunt permise numai 5 rezerve,in prima liga 7.

Old 14-01-2008, 20:02   #956 (permalink)
Banned

Costin, da-mi voie sa citez din clasici: "... sau ceva de genul asta" Nu m-a interesat niciodata cum functioneaza, dar Charles de Gaulle a decis la un moment dat ca toti cetatenii fostelor colonii au pe teritoriul Frantei aceleasi drepturi pe care le au si cetatenii francezi.

Am verificat statutul (http://www.fff.fr/common/ressources//227529.pdf) si nu exista restrictii pentru jucatori din spatiul economic european (adica UE + Norvegia, Islanda si Lichtenstein). Nu exista nicio alta clasificare, deci in mod normal rusii, bielorusii si israelienii ar trebui sa fie extracomunitari. Poate e un "feature"

Old 14-01-2008, 20:11   #957 (permalink)

rithmu's Avatar

Poze cu intreaga echipa.Posibil sa fie un bug chestia cu jucatorii din acele tari.
Attached Thumbnails

Name:	lo1.JPG
Views:	93
Size:	161.3 KB
ID:	297952   Click image for larger version

Name:	lot.JPG
Views:	61
Size:	156.2 KB
ID:	297953  

Old 14-01-2008, 20:13   #958 (permalink)
Banned

Ce meci urmeaza? Vad ca ai 5 jucatori cu Foreign... deja este peste 4. Si Filipenko nu este Fgn Nu stiu, habar n-am ce s-a intamplat acolo.

Old 14-01-2008, 20:17   #959 (permalink)
Registered User

Bang!'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Cicinho 99 View Post
coman bozovic maftei constantin herrera(din costa rica il iei cu 200k si intr-un sezon costa cel putin 2mil) driwer(l-am luat de la herts cu 2.5mil dar merita si mai mult) herea thiago(gomes l-am luat de la amadora) Witsel(cred ca este cel mai bun mijlocas dreapta care vine in romania, joaca la nationala U21 Belgia l-am dat in al doilea sezon cu 20mil la Arsenal) mazilu Lafferty(joaca in nationala irlandei de nord il iei ieftin cu 1.5 mil)
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
am luat campionat, cupa, liga campionilor, in primul sezon in al doilea sezon nu mai mergea nimic in atac i-am luat pe Lupoli si pe Quagliera si au dat impreuna 42 de goluri doar in retur si am luat iar liga campionilor noroc mare ca in campionat am iesit pe 5 si in cupa ma scos Empoli
Echipa cu care joc acum arata asa: Frey Kaladze Nesta Barzagli Oddo Quagliera Pirlo Gatusso Kaka Montolivo Lupoli
Mai spuneti-mi si mie niste jucatori world class

Liga Campionilor?? primul sezon?... Rapid... ? Buna dimineata! =)))

Bang! is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 20:17   #960 (permalink)

rithmu's Avatar

Acum am cu Strasbourg in cupa.Aveam 4 fgn cand l-am luat pe Carvalho.Si atunci mi-a zis ca 1 va ramane neinscris,dar l-am imprumutat pe Alex.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules