![]() |
| | #941 (permalink) | ||
|
eu am inceput o salvare cu Sportul, da' inca ma chinui sa-mi gasesc tactica ![]() merg din egal in victorie si invers, da' tot e bine ca nu pierd... ca transferuri, l-am adus pe Esmir Sabic, Goga de la U Cluj si cam atat. Din anul 2 o sa mai vine Marinescu de la rapid ca portar si inca un fundas stanga - chiar, care e faza ca desi i-am cumparat nu vin imediat la club, ci dupa un an? ![]() PS: jocul e addictive, chiar daca nu mi se parea cine stie ce inainte
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #942 (permalink) | ||
|
am salvare la poli timisoara echipa bunicica de tineri campionatul il domin dar in cl nu fac nimik nush ce jucatori sa iau ca din afara campionatului romanesc nu vin de cat juactori mediocrii singurii straini buni filipenko si atat am gasit un brazilian chico pe dreapta dar nu vine ..
__________________ id de contact : billy_loc_dog | |||
|
| | #943 (permalink) | ||
|
mda... si ca sa vezi, am 2 atacanti de super-clasa, stancu si marica si nu baga unu mingea in poarta mai nou... meci in deplasare cu lyon, primul test adevarat... penalty min 8, mendy (asta il dau cu prima ocazie, e al doilea meci la care ai nota 5), min 18 iar gol Fred...2-0 la pauza... scot pe stancu si bag pe cisse... et, voila: [img=http://img98.imageshack.us/img98/2118/22or5.th.png]
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #944 (permalink) | ||
|
Am inceput o salvare cu Nantes(Liga 2).Primul sezon am jucat 442.Am luat f multi tineri,ex: Rafinha,Cardenas,Alex,Marko Marin,Gosling,Murcia,Filipenko,Kjaer,Dor Mul,Sarghi.Am luat si cativa de pe lista de transferuri f ieftini dar buni + Jula care a dat peste 20 goluri.Am terminat pe primul loc,la un punct distanta de Dijon.In sez 2(Liga 1) in primele 5 meciuri am schimbat de 4-5 ori tactica.Cu 4-4-2 mi-o luam urat.Si am ajuns la acesta : 4-2-3-1.Am in jur de 12 egaluri,12 victorii si vreo 9 infrangeri momentan.Am imprumutat cativa tineri din cei de mai sus si am luat jucatori adevarati.Daniel Carvalho,Zarate,Nazarith,Hornos(liber de contract,dar acum valoreaza cam 10 mil,da goluri),Elmander,Makoun,Piatii(are super calitati si joaca titulari).La orice oferta mai maricica patronul accepta si ma enerveaza.Acum sunt aproape de sez 2 si in vara imi vin cativa fundasi f. buni liberi de contract.Bani mai am doar 3 mil. l-am pierdut si pe torje din cauza asta.E bine ca imi cresc tinerii,au super calitati.Sper la un loc in top3 in sezonul 3 pentru a intra in liga. LE: Am uitat cativa dintre cei tineri.Buonanotte,Wijnaldum,Sosnin,Zola,Gavish,Kumer,Rusescu.Imi place in Franta ca sunt considerati extracomunitari doar cei din America de Sud. Last edited by rithmu; 14-01-2008 at 19:10.. | |||
|
| | #945 (permalink) | ||
|
dupa ce castig UCL cu marseille o sa incep o salvare cu o echipa de liga a 4-a ca osc1or...mi se pare foarte interesant. in fm07 incepusem cu baia mare, si am promovat dupa primu an desi aveam obiectiv locu 10 parca, insa in anul urmator nu a mai mers 4-5-1 spaniol cu care rupeam divizia B, am inceput cu 4-1-4-1 sau 4-3-3 defensiv, si in iarna sezonului 2 am primit oferta de la Dinamo, am refuzat, insa NU am primit 1 leu de transferuri in 2 sezoane, a fost jenant, normal ca am retrogradat, de pe locul 15, dar tot am retrogradat... cel mai scump jucator facea 15.000. )))
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #946 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 | Quote:
Ce vrei tu sa spui este ca nord africanii nu sunt extracomunitari. Ce imi place la Franta sunt cele 7 rezerve (parca 7 erau, nu?!). In Anglia ca rezerve ajung doar jucatorii polivalenti (AM RLC, WB RL, AM/F C, etc.) | ||
|
| | #948 (permalink) | ||
|
Deci poti sa speri doar la mai bine... buna treaba, o sa incerc si eu LLM asta... (lower league management)
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #949 (permalink) | ||
|
personal, niciodata n-am luat o echipa buna sa fac nush ce performante cu ea am preferat sa ma joc si eu cu o echipa slaba dintr-o liga inferioara si sa ma chinui cred ca o sa mai stau la sportul pana ma mai obisnuiesc cu jocul si incep in anglia in conference
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #951 (permalink) | ||
|
De doua ori?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #952 (permalink) | ||
| Quote:
Atasez si 2 poze cu transferurile. LE: Mi se pare stupid felul cum arata Cupa Uefa.In Sferturi erau echipe precum : Chelsea,AT.Madrid,Roma,Lazio,Juventus,HSV, si tot asa,m-au disperat.Cu Steaua am tot incercat sa iau Cupa Uefa si in 3 ani la rand am terminat pe 3 in liga,am ajuns in primavara si am dat peste Man.Utd,Chelsea si Juventus.Si cand am iesit pe 2 in liga am ajuns pana in semifinale dand peste echipe mai slabe ca Ajax sau Werder. | |||
|
| | #953 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Teoretic, nu au cum sa nu fie extracomunitari, pentru ca sunt. Nord africanii au by default cetatenie frantuzeasca sau ceva de genul asta. Esti sigur ca rusii, bielorusii si israelienii nu sunt inscrisi la echipa a doua sau ceva de genul asta? Pentru ca altfel este un bug.
| ||
|
| | #954 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #955 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #956 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Costin, da-mi voie sa citez din clasici: "... sau ceva de genul asta" Nu m-a interesat niciodata cum functioneaza, dar Charles de Gaulle a decis la un moment dat ca toti cetatenii fostelor colonii au pe teritoriul Frantei aceleasi drepturi pe care le au si cetatenii francezi.Am verificat statutul (http://www.fff.fr/common/ressources//227529.pdf) si nu exista restrictii pentru jucatori din spatiul economic european (adica UE + Norvegia, Islanda si Lichtenstein). Nu exista nicio alta clasificare, deci in mod normal rusii, bielorusii si israelienii ar trebui sa fie extracomunitari. Poate e un "feature" | ||
|
| | #959 (permalink) | ||
| Quote:
Liga Campionilor?? primul sezon?... Rapid... ? Buna dimineata! =))) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |