![]() |
| | #963 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Ia uite ce zice asta aici Quote:
Quote:
PS: e un bug, la un caracter (a cu accent) se termina postul, de aceea l-am editat de 5 ori. | ||
|
| | #965 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #966 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Something smart here -> | |||
|
| | #969 (permalink) | ||
|
Am inaugurat noul echipament aniversar al Stelei, cu ocazia castigarii Cupei UEFA (si a implinirii a 65 de ani de la infiintarea clubului). Sunt mandru si de extinderea stadionului cu 13 500 locuri!
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #971 (permalink) | ||
|
Stai jos, nota doi. Gica, Marius, Helmuth... unde il vezi pe idiotul ala de berbecali???
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #972 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
SALUT! VA ROG SA-MI SPUNETI SI MIE CE JUCATORI SA CUMPAR SI CE TACTICA SA ADOPT LA REAL MADRID IN AL DOILEA AN. JOC CU UN PRIETEN, EL CU BARCA EU CU REAL, CASTIGA CAMPIONATUL FARA PROBLEME. jOC 4-2(dmc)-3 AMC-1 ST. CE MA SFATUITI? MERCI -------------------- Editare ulterioară -------------------- SALUT! VA ROG SA-MI SPUNETI SI MIE CE JUCATORI SA CUMPAR SI CE TACTICA SA ADOPT LA REAL MADRID IN AL DOILEA AN. JOC CU UN PRIETEN, EL CU BARCA EU CU REAL, CASTIGA CAMPIONATUL FARA PROBLEME. jOC 4-2(dmc)-3 AMC-1 ST. CE MA SFATUITI? MERCI -------------------- Editare ulterioară -------------------- echipa e: marcelo-canavaro-pepe -sergio ramos gado-xavi robinho-riquelme-sneijder owen sau van nistelroy CE AS PUTEA IMBUNATATI? Last edited by danielradu; 15-01-2008 at 21:07.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #973 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #975 (permalink) | ||
|
Cauta in paginile anterioare, am scris cate ceva de diamond-ul pe care il folosesc eu, despre set pieces, etc... Timp sa ai
|
| | #977 (permalink) | ||
|
Long live tacticile ofensive... dupa 0-1 la pauza (cu 1000 de ratari din partea alor mei) si team talks motivatoare, a venit si 0-2-ul inevitabil. Dupa schimbarea tacticii in 4-3-3, vedeti si voi ce au facut ai mei ![]() LE: @vanPersie - Gotta stop smoking crack, dude... vad ca devin irascibil
|
| | #978 (permalink) | ||
|
cum ai schimbat echipamentu? pt tactici va recomand cu caldura pt meciurile de acasa tactica lui costin ,in campionat primu sezon am terminat la 14 pct diferenta si pt deplasare un defensiv 4-5-1...e foarte bun...la mine au dat rezultate foarte bune....ms costin pt tactica de acasa :*
| |||
|
| | #979 (permalink) | ||
|
Am "pescuit" un fundas de sapte stele... la varsta lui are niste atribute de invidiat - cred ca tocmai l-am usurat pe Alexandru Iacob de corvoada de a castiga 1 300 000 E/sezon si il vand daca se descurca pustiul in retur ![]() Echipamentul se inlocuieste efectiv in folder-ul kits din graphics. Design-ul e 100% opera mea, realizarea in sine ii apartine lui Semaan9 de pe forumul FMGLive.
|
| | #980 (permalink) | ||
|
sa va recomand cativa jucatori destul de buni....alanzinho l-am luat cu 700k de la stabek norvegia,il folosesc AML ,f bun pasator....villanueva nu mai are rost de prezentari 6 goluri in 6 meciuri sezonu 2,a costat 2 mil de euro....lusting are deja oferte de la echipe mari,da il tin pe banca deocamdata,l-am luat cu 170k.....marko marin deabia l-am luat cu 1,3 mil euro...cand era la glandbach zicea taunted as new franz beckenbauer :P .... si ian black e un dmc foarte solid,consistent in evolutii bune,l-am luat cu 425 k.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |