![]() |
| | #981 (permalink) | ||
|
Iar ai luat-o de la zero? LE: Ultima mea gaselnita, sistemul de joc 4-1-2-2-1, in meciurile in care adversarul aglomereaza centrul terenului si un singur MC/AMC nu se descurca... folosesc doi jucatori cu acelasi profil (playmaker, tehnici amandoi, pasatori buni) in spatele unui varf autentic (Schwartz sau Nsue).
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #983 (permalink) | ||
| Quote:
ForzZa Gubbio !!! ![]() M-am suparat pe berbecali si.. am luat-o ca pe o provocare ceea ce ai facut u si m-am bagat si eu.. Italia C2/B damn.. cum sa ai 22 000 $ buget de transferuri.. transferuri? nu cred ca o sa am asa ceva.. app... ce se intampla daca am mai multi antrenori decat imi este recomandat ? | |||
|
| | #985 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
haha eu am inceput cu worcester sunt in blue square north...buget de transferuri 0 am adus 2 jucatori unu de 25 de ani si altu de 33 liberi de contract...pot da contract maxim 950 $ p/w blue square north este a 6-a divizie din anglia...am imprumutat cativa jucatori de la parent club birmingham si sunt pe locu 5 dupa 5 etape cu 3 victori si 2 egaluri incercati si voi sa vedeti atunci ce greu e...:|dar mie imi place vreau sa promovez in 5 ani in premier league | ||
|
| | #988 (permalink) | ||
| Quote:
in pare rau k te dezamagesc alin...dar in 5 ani in premier league e un vis prea frumos....eu joc cu southend si sunt in championship in al 2-lea sezon si nu prea fac fata...locul 7 dupa 14 etape : | |||
|
| | #990 (permalink) | ||
| Quote:
Eu le-am facut design-ul, iar "desenarea" in photoshop a fost facuta de Semaan9 de pe FMGLive.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #991 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Quote:
| ||
|
| | #992 (permalink) | ||
|
problema in blue square south/north e ca toti jucatorii sunt part-time, bani nu ai, antrenorii sunt varza... ![]() poate cu vreo 2-3(zeci ) parent-clubs sa faci vreo treaba
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #994 (permalink) | ||
|
va recomand un jucator brazilian, pe care l-am vazut si cand am inceput jocul... atunci facea vreo 800 de mii (asta era pretul de cumparare) si l-am gasit si la marseille cand am preluat echipa... din pacate, in campionat nu prea te poti pune cu lyon... marseille e cam praf... bani mai putini de transferuri, datorii din trecut pe care tre sa le acopar, performante slabe... sper sa termin pe locu 2 si sa iau cupa UEFA si din sezonu viitor mai vad eu cum ma descurc. [img=http://img412.imageshack.us/img412/167/eduardobu5.th.png]
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #996 (permalink) | ||
| Quote:
ms frumos pt lamurire... ma gandeam ca e posibil sa se ia antrenorii la cearta la antrenamente si sa nu-si mai faca treaba =))Momentan ca si Parent Club am doar Perugia... sa vedem daca vor sa-mi dea si mie ceva mai de doamne ajuta... | |||
|
| | #997 (permalink) | ||
|
Costin, ce skin ai?
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
| | #998 (permalink) | ||
|
De unde l-ai luat? Din pacate Stancu dezamageste la derby, 4 goluri in 25 de meciuri desi a jucat ~ 15 titular. Earnshaw e atacantul nr. 1 la mine, inscrie meci de meci. Nici un transfer facut nu a confirmat :| , Andronic si Abenzoar nu au valoare deocamdata de PL. Sunt la echipa a doua si nu prea fac mare lucru nici acolo. Zeefuik, Copil si Alexe joaca f bine la U-18, mai ales Copil. Sepsi e singurul care are loc ca titular si o face bine. E bine totusi ca a inceput echipa sa mai joace, sunt pe 14 cu sanse mari sa evit retrogradarea. 1-1 cu Liverpool si 2-1 cu Man City m-au scos din groapa :P
__________________ Something smart here -> | |||
|
| | #1000 (permalink) | ||
|
Ce se poate face contra echipelor care aglomereaza centrul careului? Tocmai am pierdut cu 1-0 contra "Colchester" sua ceva de genu... N-au facut mai nimic astia. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Mda. 3 meciuri pierdute consecutiv. 1-3 cu Preston 1-0 cu Colchester 2-0 cu Barsley -------------------- Editare ulterioară -------------------- Oricum e sigur ca prind loc de Playoffs..faza e ca scade moralu. Si nabia stie daca castig playoffs-urile. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Mda... cu Leichester am pierdut cu 2-0. Haynes a avut 8 suturi pe porta si 7 pe langa si nu a dat gol. Portarul lu Leicester a avut nota 9. M-am saturat.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } Last edited by PET; 16-01-2008 at 21:39.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |