![]() |
| | #1001 (permalink) | ||
| Turnstyle 08 cu background propriu. Skinul il gasesti pe susie, iar background-ul aici: http://www.flickr.com/photo_zoom.gne...1135607&size=o
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1002 (permalink) | ||
|
am inceput un joc nou umployed...am luat mai multe ligi,frata,germania,italia,spania,anglia...m-au luat imediat leicester city...eu am pus acolo la past experience automatic...e bine? am ca obiectiv mijlocul clasamentului,pana acum dupa 14 etape sunt pe 12 la 4 pct de playoff. recomandati-mi si mie jucatori buni din anglia
| |||
|
| | #1005 (permalink) | ||
|
Am batut Wolves in Playoffs si joc cu Burningham in finala. Partea proasta e ca sa accidentat atacantul + winger-ul left. Hai ca wingerul left e inlocuibil dar ca si atacant trebe sa bag unu din Loan care nu e chiar asa in forma. Si o parte si mai proasta e ca cel mai bun fundas pleaca la nationala usa ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Mda. Am pierdut cu 3-1 promovarea. Echipele care au retrogradat, au promovat din nou. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Gata. Il vand pe Ochirosii. Deja imi "dislikes" 2 jucatori cheie. Portarul si fundasul care e si capitanul echipei. Ia mai da-oncolo de treaba da cine te crezi? OUT! SI asa nu duc lisa pde AML.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } Last edited by PET; 17-01-2008 at 03:15.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1006 (permalink) | ||
| Da-i niste amenzi pentru unprofessional behaviour, sa il vezi ce se potoleste.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1012 (permalink) | ||
|
@the_new_henry - Hehe... adica, in cuvinte normale, echipa cel mai bine plasata care a fost invitata la IT va participa efectiv. ![]() ![]() ![]() ![]() Greeeeu!
|
| | #1013 (permalink) | ||
|
Am amicale cu: Arsenal, Betis, Anderlecht, Panatinakos, Ajax Toate acasa. Pe arsenal i-am batut cu 2-1, goluri Haynes, si cu Betis 1-1 gol Adrian Hora. Mai noi ma joc FM cu tableta grafica ![]() Am reusit sa-l iau in TRIAL pe Anthony Gardner un fundas care a plecat de la Tottenham. Nu e rau de loc, ma mir totusi ca a venit in Trial un asa jucator. O sa-i dau contract ca si asa am lispa fundasi. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Apropo, ce m-am ivnatat eu minte. Fundasii centrali pus MINIM la Closing Down, si acum ii pun si pe fundasii laterali. Am patit ca fundasul lateral sa mearga la closign down si sa lase liber om care ... binenteles ca primeste pasa.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } Last edited by PET; 17-01-2008 at 16:25.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1014 (permalink) | ||
|
Eu joc cu tactica lu costin si merge foarte bine. Ideea e ca se mai intampla sa ai is meciuri rele, si in uneel meciuri trebe sa schimbi tactica... dar na, avand in vedere cat de potent esti tu, tu stii deja asta. Forumul este pentru discutii, prieteni, pareri, screenshoturi si nu sa ne demonstrezi cum ti-o iei tu la kk la jocul asta.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #1015 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
Patch pentru romania fifa manager 08 http://fmromania.blogspot.com/ | ||
|
| | #1016 (permalink) | ||
| Quote:
![]() daca ai fi un asa mare jucator de managere de fotbal ai avea ceva experienta si ai sti dinainte daca o tactica e buna sau nu, si daca se potriveste la real-ul tau.... n-am vrut sa te jignesc desi o meriti... zi-ne tu ce nu e bine la tactica aia si apoi putem discuta, pana atunci, hai pa!
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #1017 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Am inceput unul nou cu Cannes Divizia a 3-a, Franta. Din CFA nu ma lasa sa aleg vreo echipa. Sunt candidat la promovare, am 300k buget, nu ca as avea ce sa fac cu ei. PSG e noul parent club, oricum nu vine nimeni de la ei. Poate sezonul viitor daca promovez. Am semnat vreo 10 jucatori liberi de contract, degeaba, toti sunt part-time oricum. Primele 2 meciuri frumoase, 3-0 cu Laval (candidata la castigarea ligii) si 5-0 cu niste rupti in anus. Al treilea 1-2, un jucator semnat de mine face un fault stupid in careu in min. 92. Am stadion de 13k de locuri Medie de 2000 de spectatori la meci. Are potential de mijlocul clasamentului in prima divizie echipa.Cel mai mult imi place ca pot sa-mi pun teren destul de mare 114 cu.. 84 parca. Tactica (un fel de diamond) merge excelent, multe suturi, ocazii. | ||
|
| | #1018 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
O intrebare... Fifa Manager nu se opreste..adica nu joci numai 10 sezoane joci cate vrei..ca mam jucat si eu o perioada..da am revenit la mult iubitul FM 08 :X:X -------------------- Editare ulterioară -------------------- A da....dati-mi careva va rog mult de tot link de udne pot sa iau toate patchurile existente si am vazut la careva niste posturi cu theme Super ! plzzzzzzzzzzz Help ! Last edited by the_new_henry; 18-01-2008 at 13:49.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1019 (permalink) | ||
|
Am terminat primul sezon cu Derby, victorie acasa cu Bolton in ultima etapa si am suflat locul 15 de la Wigan . Evident ca nu am prins locul Euro Vase ( l-a luat Tottenham) si acum e cam aiurea. Am ales din nou obiectivul stay clear of relegation insa am de gand sa iau o cupa, pentru ca doar sa joc pt ultimele pozitii ma plictiseste . Am 23 de mil pentru transferuri si nu prea stiu ce sa fac cu ei. Am vrut sa il iau pe Aarialto (5m) si Ignacio Camacho (3,6) insa m-au refuzat. Cred totusi ca am nevoie de un fundas central de valoare, un fundas dreapta bun + fundas stanga care sa il tina pe Sepsi pe banda (e bun sepsi da e cam incet). Si niste ML si MR ...si un varf cu finishing si long shots mare. Cam multe imi trebuie la Derby ). Daca aveti niste sugestii de jucatori pentru acele posturi si in acel buget, let me know
__________________ Something smart here -> | |||
|
| | #1020 (permalink) | ||
| Quote:
![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Ronnie Schwartz sau Emilio Nsue.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) Last edited by C05T1N; 18-01-2008 at 14:17.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |