![]() |
| | #1022 (permalink) | ||
|
mi-a mancat sufletu bogdan stancu in play offuri...cel mai prost jucator a fost, nota 5, ia rosu din prima, tul in gura ....da tot am promovat de pe locu 6... sa vad ce buget imi dau sarmanii astia de la leicester, cand m-au luat umployed au zis ca nu e nevoie sa imi dea bani de transferuri desi dadusem allow transfer buget in fisrt window,,,,niste screen-uri LE: apropo ce reguli de kkt in anglia....le-am dat 2-0 acasa lu watford.... pe urma era 2-1 la ei eram calm imi da 3-1 tot calm, cand am vazut prelungiri am zis ca sparg monitoru... la astia de ce nu se aplica regula golului in deplasare? au ciunga in par? | |||
|
| | #1024 (permalink) | ||
|
Sunt in al 5lea sezon. Am inceput cu Inter-ul, m-au dat afara in la mijlocul sezonului 2 dupa ce am pierdut cu Milanu acasa. Terminasem primul sezon pe 3 dupa Milan si Fiorentina. Am preluat pe Lazio la inceputul sezonului 3, am terminat pe 2 in spatele Milanului iar si am castigat Cupa UEFA. Mi-am dat deimisa, am zis ca mai mult de atit e prea greu de obtinut cu ei. L-am avut pe Martins in froma nemaipomenita la Lazio, el si Ben Arfa au facut show! Am preluat apoi nationala Braziliei la inceputul sezonului 4. Am jucat 2 meciuri, 2-1 cu Arabia Saudita si 1-2 cu Portugalia, mi-am dat demisia de plictiseala. La jumatatea sezonului 4 am preluat pe Atletico Madrid, erau pe 11. Am terminat pe 5 si am jucat finala cupei in Spania. Nu zic ca am preluat echipa dupa ce vandusera tot, Forlan la Valencia, Mista tot prin Spania, Aguerro plecat gratis la Arsenal, Reyes tot la Arsenal, aveau un singur atacant in lot! ![]() Acum sunt in sezonul 5 tot cu Atletico, mi-am facut cit de cit echipa. Am inceput prost, am pierdut tot acasa dar am rupt in deplasare. Vedem..
__________________ FORZA INTER! VINCI PER NOI! | |||
|
| | #1029 (permalink) | ||
|
La mine Danny Haynes mai are 1 an de contract. Eu am dat cam 4.000.000 euro pe el, si acum valoreaza 7.500.000 euro, faza e ca nu vrea sa-i dau contract nou. Zice chestia aia tampita ca vrea sa fie "open". Am patit asa si pe cel mai bun fundas, ala a semnat cu 1 luna inainte, faza e ca pe Hayness fac pariu ca o sa sara echipele mari. Nu stiu daca sa-l vand acuma cat mai pot sau sa-l tin ca sa vad daca ma promoveaza.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #1031 (permalink) | ||
|
Benzerga (DM care invata in ~3 luni sa fie DC, super solid) Alexandru Iacob
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1034 (permalink) | ||
|
Citeste cu atentie ce s-a scris in ultimele 10 pagini. -------------------- Editare ulterioară -------------------- What the HELL? Am facut cunostinta si eu cu bugurile jocului (alea nasoale) - stadion extins in ian 2013, in aprilie 2013 stadionul are tot (???) 27 000 locuri Am cerut marirea stadionului, berbecali a zis iar OK.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) Last edited by C05T1N; 18-01-2008 at 23:07.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1036 (permalink) | ||
| Scoate link-urile alea din semnatura, sa nu isi dea seama nimeni ca n-ai citit regulamentul!
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1037 (permalink) | ||
|
Grea "viata" la Gubbio... decembrie 2007 , sunt pe locul 11... dabea astept data de 2.01.2008 sa-mi vina colonia de romani Imi vin vre-o 5-6 romanasi, cam anonimi (deh.. ce poti sa iei cu 22 000 $) dar oricum sunt mai buni decat astia italieni pe care ii am in echipa... printre ei il pot aminti pe Vlad Rusu atacantul mult asteptat ![]() voi cum ati fi jucat impotriva acestui 4-2-4 ? la final s-a terminat 2-1 | |||
|
| | #1038 (permalink) | ||
|
Vlad Rusu e prea tare! L-am dat afara dintr-o greseala (am selectat mai multi, release on free transfer, pe urma mi-am dat seama ca era si el printre ei... undo nu aveam )Acum a schimbat 5-6 cluburi, la toate a jucat foarte bine (CFR, Craiova, Otelul, etc...)
|
| | #1040 (permalink) | ||
|
Va juca, nu "v-a".
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |