![]() |
| | #1041 (permalink) | ||
|
locul 5 cu Wolfsburg in Germania cu obiectiv evitarea retrogradarii..in primul sezon de contract aveam parte numai de laude de la antrenori si in presa candidat pentru postul unor mari echipe...la sfarsitul primului sezon m-am enervat ca nu puteam transfera pe nimeni acolo din cauza ca nu puteam oferi un salariu decent si am dat Apply Job la Newcastle...mi-au zis ca sunt surprinsi de neloialitatea mea am plecat la sfarsitul sezonului pana la urma...chestia asta cu neloialitatea poate sa-mi afecteze imaginea de manager la joc sau e doar asa o reactie a staff-ului?
| |||
|
| | #1042 (permalink) | ||
|
azi am inceput cu Poli Timisioara,deci sunt in sezonu 1 . Mai am 2 saptamanai si incepe campionatu. Am cumparat ceva, dar mai am de luat . Era sa-l aduc pe Raul Bravo de la Olympiakos(a fost in trecut si la real) pentru 3M,dar cerea salar prea mare.
__________________ imi plac multe lucruri | |||
|
| | #1043 (permalink) | ||
|
La mine a fost scos Adrian Pit la vanzare de catre Roma.. nici mai mult nici mai putin de 85000 $ cerea pe el, desi valora 1.7 M. Am inaintat si eu o oferta de 12 000$ + 75 000 $ in 2 ani si a fost acceptata. Spre surprinderea mea jucatorul ar fi venit, dar cerea 4600$ p/w eu putand sa-i ofer doar 2600.. A fost bataie pe el... cel putin 30 de cluburi l-au ofertat.
| |||
|
| | #1045 (permalink) | ||
|
Gubbio.. Italia Seria C2/B. De aceea am si zis ca m-a surprins ca ar fi venit daca aveam bani sa-i dau salariu.Nu stiu ce sa ma fac cu astia... desi joc cu tackling - normal sau minim am 11 cartonase rosii in 25 de meciuri... aa.. si 45 galbene! Gata... acum ii ard la buzunar, pana acum nu ii penalizam pt cartonase dar nu mai tine. | |||
|
| | #1047 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
ajutati'ma si pe mine cu nijte patch'uri pt fetele jucatorilor si stemele echipelor:|....ca atata am cautat da nam gasit )!si cam pe unde ar trebui inst. patch'urile respective :-s. ms anticipat ^ ^
| ||
|
| | #1048 (permalink) | ||
|
si eu cand eram inca in C2C cu Super Gela era sa il iau pe Pit, dar s-a dus la Rimini (cred ca e prieten cu Paraschiv )Acum in Serie B, precum am prevazut, ma bat la retrogradare puternic... Un singur lucru ma incurajeaza, in 9 etape am marcat meci de meci cel putin 1 gol am 5 pct, 1 victorie si 2 egaluri pana acu Daca reusesc sa ma mentin fac super echipa la anu (sper)
__________________ semnatura | |||
|
| | #1049 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 | :|
mare bug la mine, am inceput 07-08 cu dinamo, iar in vara 08 , desi se calificasera la europene echipele de top, gen romania si olanda, la turneul final joaca numai echipe gen luxembourg, malta etc. la voi sa intamplat asa ceva?
| ||
|
| | #1050 (permalink) | ||
|
Osc1or presupun ca odata cu promovarea au venit si banii de la patron... Pune si u un print cu vedetele tale sa vad si eu ca se poate ))Cu ajustari de buget si datorii pe urmatorii 2 ani in vara lui 2008 vine Alexandru Iacob. Sezonul asta nici nu se pune problema de promovare, echipa e mult prea tanara pt asa ceva. Gubbio ! Gubbio ! Gubbio! | |||
|
| | #1051 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
voi ce salarii aveti la echipele din ro la staff? eu ma chinui sa angajez un scouter brazilian sau portughez, conducerea imi acorda decat 100.000 euro pe an pentru scouteri, nimeni nu vine pe banii astia . daca la jucatori am mai intins coarda cu salarii de 700k, la staff nu imi da mai mult de 100k . meci frumos in ucl anul 2 vs marseille, 2-2 min 80 ii bag pe bratu & semedo, min 89 semedo long pass to bratu, vole 3-2 . inceput frumos de ucl, sper sa termin pe 3 si sa contiinui in uefa ca sa imi fac coeficient bun pt. anii urmatori.
| ||
|
| | #1052 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
care doreste sa icepem un joc nou? Sau -------------------- Editare ulterioară -------------------- Scuze, sau sa ma primeasca in campionatul inceput de el. Pot sa spun ca ma descurc destul de bine. Last edited by dddaann2002; 20-01-2008 at 12:18.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1053 (permalink) | ||
| Ai jocul piratat. E un "bug" facut de producatori ca sa descurajeze pirateria.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1055 (permalink) | ||
|
Imi pare rau, azi e "relaxing time" cu familia ![]() Poate alta data ![]() ![]()
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1058 (permalink) | ||
|
amjucat primul meci in campionat contra lu Vaslui si mi-am luat-o rau la ei :4-1. Toata echipa a jucat prost. Apararea varza. Adevarul ca am schimbat apararea , am vanzdut pe mckain, canu etc, si am luat jucatori tineri. O sa fie un sezon destul de greu.Cu banii stau bine. Sper sa prind un loc de cupe europene. . totusi is nedumerit, doarece in meciurile amicale am batut tot la scoruri mari exmpl: aigaleo 1- 6 poli tm , FCM Resita 1-3 Poli tm etc
__________________ imi plac multe lucruri | |||
|
| | #1059 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Gigi Becali (europarlamentar): „Am un CV şi acolo se vede: Becali George – cinci milioane, Muntele Athos, trei sute de case, cutare-cutare, a făcut, a dres, are Crucea Sfîntului Andrei, are Crucea Episcopală de Alba, m-aţi înţeles?“ | |||
|
| | #1060 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
alecs, 3-1 cu resita nu este scor mare, ba chiar dimpotriva, ai luat si gol de la ei... Ma enerveaza sortitusi, trebuie sa descarci zeci de fisiere... Am atasat un torrent pt. un graphics pack complet (2GB). Am instalat si pack-ul fmro deoarece asta nu are Liga 2 din Ro. Enjoy! PS1: nu este protejat de copywright, asa ca nu prea sunt motive sa-mi iau vreu avertisment/ban... sper PS2: My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |