![]() |
| | #1062 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ imi plac multe lucruri | |||
|
| | #1063 (permalink) | ||
|
mai bine inveti sa scrii... ![]() eu nu stiu ce sa fac. daca sa incep in anglia in conference sau sa continuu in romania, acolo unde sportul, desi are cea mai buna echipa din liga2, nu poate sa promoveze nici de-a naiba ![]() ce sa zic... mai am multe de invatat la fm200x
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1064 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
mda deci jocul este de tot c***... in ucl ultima etapa imi trebuia un egal cu marseille ca sa termin grupa pe locul 3 sa contiinui in uefa. am avut 1 gol anulat si 2 penalty neacordate, iar golul de 1-2 l-am primit in min 95, desi au fost 3 minute de prelungire. jucatorii sunt cu moralul pe low din cauza ca a fost transferat radu stefan ( peste vointa mea ), niculescu si catalin munteanu nu suporta un pusti de 19 ani Sandy Palliot si a trebuit sa il transfer, desi era de perspectiva, calitati super bune pt. 19 ani, inlocuitorul perfect pt. radu stefan. pulhac si cristea au plecat si ei la intiativa domnului nicolae badea. am inceput sa pierd in campionat, sunt la 10 puncte de primul loc gloria bistrita. rapid in sezonul 2 se lupta pentru evitarea retrogradarii, deci asa ceva mi se pare incredibil, desi au jucatori precum boya, cesinha, laslo sepsi, copil, stancu etc. in cupa romaniei in primul tur am jucat cu steaua, turul urmator cu rapid, pentru a juca apoi in turul 3 cu poli 1921, locul 2 in primul sezon dupa mine. echipa sa dus de rapa, si cred ca voi fi dat afara. deci nervi la greu iti face jocul asta. zicu are mereu moralul poor, desi la personal info imi scrie ca e happy to stay at club, happy with fitness coach, happy to play along burzanovic. chiar si dupa victorii in fata stelei si a rapidului, cei mai mari rivali, in care el a avut rating 8 si 9, tot moral poor are. nu inteleg dc. si inca o nelamurire, am cumparat vreo 6 pusti la 17, 18 si 19 ani de perspectiva, si i-am trimis la echipa 2a sa joace, insa nu sunt folositi. sunt preferati jucatori cu attributes 7, 8 in medie. un singur lucru este realist la fm 2008, la dinamo nu se vrea performata )))
Last edited by pana; 21-01-2008 at 09:56.. | ||
|
| | #1065 (permalink) | ||
|
Jucatorii U19 trebuie sa joace la echipa U19, nu la echipa de rezerve.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1066 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: state of mind |
Asta nu inseamna ca jocul este de vina, draga pana. Faptul ca nu reusesti sa iti faci echipa sa mearga detona altceva. In alta ordine de idei, desi plin de buguri la inceput, FM 08 cred ca se poate spune ca este cel mai reusit de pana acum daca tinem cont de faptul ca este cel mai greu si cel mai complex de pana acum. | ||
|
| | #1067 (permalink) | ||
|
Sau chiar deNOTA, nu?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1069 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
poate chiar ar trebui sa mai citesti o carte, iti recomand manualul de lb. romana, clasa 4a. "Faptul ca nu reusesti sa iti faci echipa sa mearga detona altceva." cum sa iti faci echipa daca chairman-ul iti vinde toti jucatorii buni, pana acum cristea, pulhac, radu stefan si eduardo (un brazilian DM 18 ani, l-am folosit meci de meci titular si in anul 2 am refuzat oferte de la roma, real madrid, barcelona). mi se pare un bug faptul ca ti se vinde echipa aiurea asa, ca bani erau destui la club, 3 mil margaritescu, 7 mil lobont la fenerbahce, bugetul crescuse, nu inteleg de ce ar fi o oferta de 3.6 mil pentru eduardo asa de nerefuzat. | ||
|
| | #1070 (permalink) | ||
|
Baieti, trezirea. @The Genius, tu iti raspunzi tie?
|
| | #1071 (permalink) | ||
Nu Costin, tie ti-am raspuns, era o tentativa de a mai colora atmosfera. Pana, hai sa nu incepem cu cine e mai bun la limba romana, ca nici tu nu esti un gramatic. On topic: Tu ii vezi in realitate pe Borcea sau pe Turcu sa refuze 7 milioane pe Lobont sau 3.6 pentru Margaritescu? Incearca sa joci in alt campionat, unul mai bine cotat, poate o sa iti placa mai mult jocul. | ||
|
| | #1072 (permalink) | ||
|
Don't push your luck. Iti recomand sa recitesti posturile de mai sus si vei vedea ca, practic, ti-ai raspuns singur. On-topic: Subscriu, cred ca se duc si in patru labe pentru sumele alea.
|
| | #1074 (permalink) | ||
|
hai sa ma laud si eu ca nu am mai facuto de mult ![]() eu joc cu Poli 1921 Stiintza Timisoara http://i205.photobucket.com/albums/b...ey/tactica.jpg http://i205.photobucket.com/albums/b...dinistorie.jpg http://i205.photobucket.com/albums/b...y/palmares.jpg http://i205.photobucket.com/albums/b...BiggestWin.jpg 3 sezoane terminate ==> 3 campionate luate cu avans de peste 10 puncte ... nu am probleme in Romania ... problemele apar in UCL unde sezon de sezon locu 3 in grupa este al meu ... sez asta sper sa iau locu 2 pentru ca am sanse ... astept pareri sau intrebari
| |||
|
| | #1076 (permalink) | ||
Eu am reusit sa iau UCL in sezonul 4 cu Lazio, in timp ce in serie A am avut un parcurs nefericit , terminand pe 6. Sunt foarte fericit deoarece este primul UCL pe care il castig in FM 08, asta dupa 11 sezoane petrecute la Salernitana in alta salvare si 2 la Man U. In liga Hamburger nu mai joc deoarece te plafonezi repejor. | ||
|
| | #1078 (permalink) | ||
Ochoa are potential mare in editia asta a jocului si da, pot spune ca asta ar cam fi singura parte enervanta a jocului. Pentru a-l face mai greu, echipa antrenata rateaza intr-o veselie, altfel ar aparea scoruri precum la 01/02 or worse. Altfel eu nu pot sa imi explic de ce atacanti cu 18-20 la Finishing si Composure, rateaza la fel de mult in fata unui portar cu 12 la reflexe si agilitate, precum rateaza niste atacanti cu 14-16 la finishing si composure in fata portarilor cu 8-12 la reflexe sau agility.
| ||
|
| | #1080 (permalink) | ||
| usor, cu doar 1,7 mil de la le havre...faza e ca nu prinde primu 11, yohan pele e cel mai bun portar pe care l-am antrenat, si vrea sa plece ... la fel ca si curva de bogdan stancu care vrea bigger club si asta numai din cauza ca se intereseaza de el 100 de echipe da nici una nu da 30 mil pe el, ca joc cu patch 801 si aici numai vinzi jucatori pe sume mari . acum facut instructie in ucl 3-0,2-0 cu rangers, si un 2-0 cu ifk goteborg > daca vreti tactica am atasat-o paginile anterioare. 4-5-1 ^ ^LE: si inca nu am pierdut | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |