![]() |
| | #1082 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: state of mind |
Edit la drop-downul de scheduels, import training scheduels si dai load la alea pe care le-ai luat. PS, de ce nu incerci sa ti le faci tu, mai ales ca in 08 nu mai cresc nebuneste in 2 ani, jucatorii cu PA mare. Plus ca poate tie iti trebuie antrenamente pentru alt timp de tactica. Mai gandeste-te pana sa folosesti antrenamentele altora | ||
|
| | #1086 (permalink) | ||
|
da, 30 de victorii 4 egaluri ! ce crezi ca joc cu reload? niciodata !!!!! faza e ca am iesit repede din europa sezonu trecut, si nu erau aia asa obositi,sezonu asta se vede efectul ucl, 9 egaluri. ma scos milan din optimi :| de fiecare data cand ajung in optimi cad cu o echipa tare, desi am terminat grupa pe locu 1, si erau o gramada de echipe accesibile cu care puteam sa pic.
| |||
|
| | #1087 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
sunt in 2012 si nici mie nu`mi vine sa cred .... si acum il am pe cristocea sau neaga ... problema e ca echipa asta care o am e la primul sezon in formula asta, multi accidentati, si nu prea am rezultate .. in cl o duc binisor, m`am calificat dintr`o grupa cu liverpool, celtic si trabzonspor. in campionat nu sau deloc bine insa. sunt pe 3 dupa timisoara si rapid. imi puteti recomanda un atacant bun, care sa o bage in ate cand trebuie ? ![]() edit : meci cu schalke in cl | ||
|
| | #1089 (permalink) | ||
|
O veste proasta, Zarate e la Birmingham ![]() http://eurosport.yahoo.com/22012008/...arate-kid.html Zarate, whose move from Qatar's Al Sadd could be made permanent in the summer, follows the arrivals of David Murphy and James McFadden at St Andrews.
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #1093 (permalink) | ||
| Quote:
Bifeaza Autosave every month si Incremental Save.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1095 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: state of mind | Voi presupune ca te referi la MC. Aici avem de-obicei doua tipuri de MC-uri. Playmakers si midfield generals (eu ii selectez in felul acesta, in joc ei apar mai rar cu aceasta descriere). 1) Playmakers au nevoie de pase si ceativity mare, decisionmaking, teamworking, off the ball si un dribling decent. Cam astea consider eu ca sunt principalele atribute. Astfel, vom pune la antrenamente accent pe Attacking, Tactics si Ball control, restul pe medium daca e posibil. 2) Mid. general sunt cei care nu exceleaza la niciun capitol al mijlocului (Derossi de la Roma, Thiago de ja Juve, te prinzi tu). Acestia au nevoie de atribute mari la Stamina, Dribbling, Teamwork, Workrate, Passing, Off the ball si eventual un jumping decent dar nu este neaparat. Pentru acestea ne trebuie un antrenament axat pe Strenght, Tactics, Defending, si putin pe Attacking. Stiu ca suna a DM dar ala are nevoie si de Fitness. Daca mai ai ceva nelamuriri, poti sa ma cauti si pe PM dar tine cont si de echipa pe care o antrenezi (ma refer la natural fitnessul jucatorilor ) si de antrenorii pe care ii ai. | ||
|
| | #1098 (permalink) | ||
|
Daca vrei sa vezi cum vor arata "strainezii" ce vor veni in Romania in 8.0.2, astia de la fmro te ajuta: Strainii in Romania - 8.0.2 | |||
|
| | #1099 (permalink) | ||
| Quote:
o sa caut un screen shot cu un mijlocas central ce mi se pare aproape perfect. nick montgomery il cheama. si pentru carcotasi, un mijlocas ca asta, poate si un playmaker foarte bun, nu neaparat o ***** ca dica ce alearga cu mainile in buzunare la repliere... eu oricum nu joc cu playmaker, am un MC cu sarcini ofensive clare, dar nu e playmaker. nu mi se pare ca e nevoie... daca prinde o zi proasta...?
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |