Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 22-01-2008, 19:27   #1101 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

Quote:
Originally Posted by icub4ucm View Post
Daca vrei sa vezi cum vor arata "strainezii" ce vor veni in Romania in 8.0.2, astia de la fmro te ajuta: Strainii in Romania - 8.0.2
foarte tare
vad ca din cei care vin la steaua Armenteros arata cel mai bine (si nici macar nu cred ca vine la Steaua), dar si dayro Moreno arata vis..

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2008, 19:59   #1102 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

asta e primul rezultat de care sunt chiar mandru de cand am luat pe marseille. 2-0 cu inter in UCL cu 2 goluri date de stancu, dupa ce, in tur fusese 2-2 pe San Siro cand am avut un eliminat la scorul de 1-0 pentru ei si tot Stancu a dat 2 goluri, acum, acasa la mine am reusit sa le-o dau, destul de lejer.

http://img242.imageshack.us/img242/9066/20yy6.png

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2008, 20:24   #1103 (permalink)
Registered User

MC-ul ceritabil pe care l-ai descris tu acolo este un DM veritabil, daca vrei parerea mea. Tackling, stamina, work rate, strenght si jumping sunt fix atributele unui inchizator. Uite, hai sa luam doua echipe care folosesc un mijlocas normal cu tenta de playmaker si un inchizator.

Cazul 1: Milan
MC - Pirlo. Pasa lui isi atinge tinta mai tot timpul, are viziune in joc, se misca bine pe teren candnu are mingea => Off the ball (positioning este pentru fundasi mai mult, ca sa ii poti juca la off-side trap) are creativitate si tehnica.
DM - Rino . Forta bruta, marcaj perfect, deposedari superbe, stamina peste limita si work rate demn de invidiat pentru orice jucator. Isi da si sufletul pe teren. Nu are detenta, recunosc, dar restul jocului de inchizator este perfect.
Amandoi sunt mijlocasi centrali dar putem observa ca sunt foarte iferiti unul de celalalt.

Cazul 2 Man U
DM Owen. La fel ca la Gattuso, omul se pricepe perfect la distrus jocul adversarului. Strenght sdinvoiosie, stamina la fel, jumping foarte bun, majoritatea duelurilor aeriene le castiga, deposedare foarte buna si mai si paseaza bine.
MC Scholes. Viziune extrem de buna, pase smechere, sut puternic si plasat, miscare pe teren foarte buna, stie sa profite de spatiile lasate de adversar.

In ambele cazuri vedem deci ca sunt doua lucruri diferite cerute de-obicei de la un inchizator si un mijlocas creativ. Nu trebuie sa fie neaparat playmaker, nici nu am spus acest lucru. Am zis doar ca eu ii numesc astfel.

The Genius is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2008, 20:40   #1104 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

Quote:
Originally Posted by The Genius View Post
MC-ul ceritabil pe care l-ai descris tu acolo este un DM veritabil, daca vrei parerea mea. Tackling, stamina, work rate, strenght si jumping sunt fix atributele unui inchizator. Uite, hai sa luam doua echipe care folosesc un mijlocas normal cu tenta de playmaker si un inchizator.

Cazul 1: Milan
MC - Pirlo. Pasa lui isi atinge tinta mai tot timpul, are viziune in joc, se misca bine pe teren candnu are mingea => Off the ball (positioning este pentru fundasi mai mult, ca sa ii poti juca la off-side trap) are creativitate si tehnica.
DM - Rino . Forta bruta, marcaj perfect, deposedari superbe, stamina peste limita si work rate demn de invidiat pentru orice jucator. Isi da si sufletul pe teren. Nu are detenta, recunosc, dar restul jocului de inchizator este perfect.
Amandoi sunt mijlocasi centrali dar putem observa ca sunt foarte iferiti unul de celalalt.

Cazul 2 Man U
DM Owen. La fel ca la Gattuso, omul se pricepe perfect la distrus jocul adversarului. Strenght sdinvoiosie, stamina la fel, jumping foarte bun, majoritatea duelurilor aeriene le castiga, deposedare foarte buna si mai si paseaza bine.
MC Scholes. Viziune extrem de buna, pase smechere, sut puternic si plasat, miscare pe teren foarte buna, stie sa profite de spatiile lasate de adversar.

In ambele cazuri vedem deci ca sunt doua lucruri diferite cerute de-obicei de la un inchizator si un mijlocas creativ. Nu trebuie sa fie neaparat playmaker, nici nu am spus acest lucru. Am zis doar ca eu ii numesc astfel.
vezi, aici gresesti, exact la pirlo ma refeream cand am spus ca un DM poate fi un playmaker foarte bun... pirlo este mijlocas defensiv, la fel si ambrosini si gatuso, cat despre positioning, e important la un mijlocas sa stie sa stea in teren, sa citeasca jocul si sa nu lase spatii. daca vrei in joc, luca cigarini e un MC fenomenal, detenta si strength nu are foarte mari, dar travaliu, passing si partea de creativitate deosebita, plus ca era primul la tackling-uri /meci cand era la steaua...
in realitate, daca as avea o echipa unde sa joc 4-4-2 (eu prefer 4-3-3), si as putea aduce orice mijlocasi, as prefera pe diarra de la real ca inchizator (e fenomenal) sau pe jean makoun de la lille, in curand o sa ajunga la o mare echipa... e un inchizator cu reale valente ofensive. iar ca mijlocas central veritabil as prefera pe van bommel de la bayern, e agresiv, puternic, si destul de bun pasator... asta daca nu as putea sa-i aduc pe gerard de la liverpool sau fabregas de la arsenal.
cu siguranta sunt si altii foarte buni, ca essien, sissoko, zokora etc.

Old 22-01-2008, 20:59   #1105 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

in utlimele 4 meciuri am avut 3 goluri date din offside, ca sa nu mai zic ca am luat goluri in minutul 93. Am dat cometariu rau si FA e siltent ofer my criticism dar cand comentez aiurea imi dau WARN.

PET is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2008, 21:02   #1106 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

si ca sa fabulam, ca niste copii, ca nu prea putem sa facem altceva decat sa visam, propun sa incepem un joculet unde fiecare sa-si puna echipa visurilor lui, si o sa incep eu, evident, cu jucatori actuali, nu idoli din copilaria mea ca jurgen klinsmann sau rui costa.
deci, daca as avea o echipa unde sa aduc orice jucator din lume, as juca 4-3-3 wide si ofensiv cu:
1. Buffon (Victor Valdez)
2. Zambrotta (Zanetti) -3. Walter Samuel (Lucio) -4. Nesta (Materazzi) -5. Dani Alves (Chivu)
6. Gatuso (J. Makoun)
7. S. Gerrard (Fabregas) 8. Pirlo (Van Bommel)

9. Quaresma (Govou) 10. Ribery (Mancini)
11. Pauleta (T. Henry) (L. Toni)

pirlo MC sa poata fi mai ofensiv iar Pauleta titular inca 1 an.. pana se retrage. e cel mai bun striker din lume, inca, la 33 de ani... nu vad altul mai bun ca el. de cotofene ca peter crouch nici sa n-aud. doar Luca Toni si Henry sunt atacanti buni... restu sa se uite la filme cu jurgen klinsmann si Toto Schillachi si sa invete.

Old 23-01-2008, 06:41   #1107 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

nu mi se pare foarte buna echipa ta
acum vreau sa intreb.. cu cei mai buni jucatori din realitate? sau din joc?
am sa fac o lista cu cei mai buni in realitate(dupa mine evident)
GK
DL DC DC DR
MC MC
AML AMC AMR
ST
Buffon (Frei)
Evra-Nesta-Puyol-Ramos (Cole-Ferdinand-Mexes-Alves)
De Rossi - Xavi(Essien.Gerrard Lampard, Pirlo)
Cr Ronaldo Kaka Messi (Ronladinho Totti Quaresma)
Ibrahimovic (Rooney/Eto'o)

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2008, 09:35   #1108 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

dap, in realitate, aia sunt preferatii mei. ar fi chiar tare sa vezi un meci intre echipele alea, exceptand pe nesta, buffon si alves care coincid.

Old 23-01-2008, 10:56   #1109 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Am tras de Cigarini ala, din pacate n-a vrut sa vina. La fel cum am tras de Bottone, de doua sezoane ma chinui sa-l iau si nu vrea sa vina.
Am inceput 2010-2011, 6 etape, 6 victorii (inclusiv deplasari la Dinamo si Rapid). Au inceput in sfarsit sa joace, au venit si bani buni din transferuri, e ok. In CL ... Lyon, Valencia si Olympiakos ... greu.

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2008, 14:21   #1110 (permalink)
Registered User

Pirlo in joc este DM, eu ma refeream in realitate unde rar face rolul de inchizator. Corect, nu are un rol foarte ofensiv, tocmai de aceea este un MC pur sange.

PS. Voi nu v-ati saturat bai nene sa jucati in Liga I?

Old 23-01-2008, 14:31   #1111 (permalink)
Registered User

Quote:
Pirlo in joc este DM, eu ma refeream in realitate unde rar face rolul de inchizator. Corect, nu are un rol foarte ofensiv, tocmai de aceea este un MC pur sange.

Asta ziceam si eu ) the genius da add la id meu: the_new_henry sau dami u id tau

the_new_henry is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2008, 14:35   #1112 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Quote:

Inca nu, si nici nu vreau sa incep o alta salvare in paralel. As vrea sa am si niste performantze externe sau macar sa fiu multzumit de cum joaca echipa (nu sa tremur pana in ultima etapa, ca pana acum).

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2008, 14:54   #1113 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Quote:

Dupa ce iau UCL cu Steaua ma linistesc si incep un joc nou in afara Ligii 1.

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 23-01-2008, 17:55   #1114 (permalink)
Registered User

mihai_tudose's Avatar

nu ai cum sa castigi ucl....e faza de reputatie....pai acum ma scos zaragoza un sec 3-0 si am avut aceleasi ocazii ...la ei issakson 9 la mine pele 6 :| nu ai cum ....reputatia nu creste deloc pentru echipele romanesti. da eu ma multumesc si cu cupa si campionatu cand o sa castige cupa uefa sau ucl cineva fara reload in romania, sa imi arate si mie echipa... l-am luat pe manuel da costa cu 14 mil

mihai_tudose is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2008, 18:14   #1115 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

e aproape imposibil sa castigi UEFA sau UCL fara reload... cu steaua am fost de 2 ori in semifinale in UEFA in 6 ani cat am fost antrenor acolo, si apoi cu marseille in primu an in UEFA, iar am luat-o, si in al doilea an m-a blocat Juve in semifinalele UCL cu gol marcat in deplasare. :|
e greu cand ai jucatori buni, chiar cum am eu la marseille de 12-15 mil, insa ei au jucatori de 30-40 de mil, ca valoare reala, nu ca pret de transfer. tactica nu face 2 bani daca iti iei gol aiurea... in meciul retur din sferturi cu liverpool, dupa ce am batut cu 2-0 acasa, au avut aia 2 penalty-uri, insa mandanda, care greseste flagrant la iesi pe centrari sau da pase la adversar apara in medie 7 penalty-uri din 10. e fenomenal la capitolu asta, insa eu am nevoie de un portar constant, fara greseli si fluctuatii in evolutie. greu si la marseille, e echipa de pluton in franta, nu am bani multi de transferuri, iar lotul e mai slab cu mult decat la PSG, bordeaux, stade rennais, ca sa nu mai vb de lyon.
cred ca o sa incep o noua salvare cu UTA sau alta echipa slaba din Romania.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
cei care au jocul inceput de curand incercati sa-l luati pe jonathan cristaldo de la velez. face vreo 6000 de dolari, scoutu nu da 2 lei pe el, insa, eu il am la marseille in 2016 si face 14 mil, valoare reala, dupa 2 ani de la transfer (am platit 90 de mii pe el). deci i-a crescut imens valoarea si joaca bine. secundu meu il vede mai bun ca stancu... desi stancu iar mi-a dat peste 30 de goluri in campionat.

Last edited by dromychaetes; 23-01-2008 at 18:14.. Reason: Automerged Doublepost

Old 23-01-2008, 19:25   #1116 (permalink)
Registered User

mihai_tudose's Avatar

faza e ca in romania nu creste deloc reputatia , deoarece ma uit cu FMM sa vad, in fiecare an scade cu 100-200 indiferent de transferuri rezultate in europa.... valoarea jucatorilor e ffff mica...de exp la mine cel mia scump e luis jimenez 2,7 mil...daca il dau sa zicem la psv are pe putin 10 mil :| si am si eu o intrebare: ce atribute le trebuie la coach ca sa aiba multe stelute la set pieces?

Old 23-01-2008, 19:34   #1117 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by mihai_tudose View Post
nu ai cum sa castigi ucl....e faza de reputatie....pai acum ma scos zaragoza un sec 3-0 si am avut aceleasi ocazii ...la ei issakson 9 la mine pele 6 :| nu ai cum ....reputatia nu creste deloc pentru echipele romanesti. da eu ma multumesc si cu cupa si campionatu cand o sa castige cupa uefa sau ucl cineva fara reload in romania, sa imi arate si mie echipa... l-am luat pe manuel da costa cu 14 mil
Am jucat de 3 ori semifinala (m-au scos Real Madrid de 2 ori si Barcelona o data). E realizabil.

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 23-01-2008, 19:54   #1118 (permalink)
Registered User

mihai_tudose's Avatar

in ce an? posteaza si tu cei mai buni 5 jucatori ai tai sa vad si eu cam ce tre sa am.

Old 23-01-2008, 21:35   #1119 (permalink)
Registered User

Imi place sa cred ca am jucat destul jocul asta ca sa imi vina greu a crede ca se poate castiga UCL sau Uefa cu orice echipa din liga burger. Chiar si semifinalele mi se par un lucru feeric pentru oricare dintre echipe. As fi spus ca trebuie bulan maxim la tragere ca sa poti scapa de 8imi si sferturi dar mi-am amintit ca trebuie sa termini grupa pe primul loc ca sa poti avea acel bulan la tragere asa ca sa ma scuzati daca nu gust ideile cu si despre echipele romanesti.

Old 23-01-2008, 21:42   #1120 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

hai ca in UEFA se poate sa bati 1,2 tururi eliminatorii, dar in UCL, corect, e aproape imposibil sa treci de primul tur eliminatoriu pentru ca iti vine o castigatoare de grupa. Repet, cu Marseille de abia am ajuns in semifinale, si am jucatori care nu ar veni niciodata in Romania, gen Renato Augusto, Missiroli, Faty sau Taiwo. si se vede o mare diferenta in joc. spre exemplu, Esposito la steaua era mediocru, la marseille e mare vedeta. acelasi jucator, alta echipa, iar statusurile echipei nu cresc, daca te uiti in editor, steaua si dupa 6-7 ani are aceleasi statusuri penibile la marking, pressing si offside trap (adica 10-11). in comparatie U Cluj le are pe la 12. eu cred ca ai aceleasi sanse cu U Cluj sau Urziceni, dupa vreo 3-4 ani. poate modifica jocul, ca altfel nu ai sanse sa cresti o echipa mica niciodata.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules