Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-01-2008, 23:31   #1141 (permalink)
Registered User

mihai_tudose's Avatar

dromychaetes rullz

a antrenat cineva pana cum nationala romaniei? prin ce an ma ia si pe mine la o nationala? ca am reputaion continental, da' pe piti nu il da afara chiar daca a terminat grupa de calificare pe 5 din 7 , alt lucru de kkt mi se pare nationala, pe radoi nu l-a mai luat deloc in 4 ani din care joc. Nici pe lazar nu il ia desi e titular si are av rating peste 7.

mihai_tudose is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2008, 00:27   #1142 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Quote:
Originally Posted by The Genius View Post
De ce nu te-ai oferit tu sa faci research pentru cluburile respective, atunci? Imi permit sa presupun ca nu ai nici macar jocul original asa ca imi voi permite iar pe aceeasi presupunere sa iti propun sa nu te iei de researcheri. Faptul ca Otelul merge mai bine sezonul asta nu tine de researcherul de la Otelul. Cat despre reputatia pretiosului tau club din super Liga 1 burger...zi-mi si mie ce au facut cluburile romanesti sezonul asta in europa si vei vedea de ce nu creste reputatia in joc.
Puteam sa JUR... deci am stiut de cand a comentat ARSY de echipa de researcheri ca o sa vina unu din researcheri si o sa "presupuna ca nici nu avem jocul original".

Baaai... researcherilor cu gura mare, apreciez munca facuta, o apreciati si voi, ca doar deaia faceti research de multa vreme, astia mari, sever nu stiu daca mai e, oricum.... dar ia nu mai sariti voi cu chiocu mare la lume ca vezi doamne "presupuneti ca nici nu avem jocul original".
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Oby Mikel de la chelsea refuza contract de 1 sezon. Nu mai are "value" nu mai are nimic. Chelsea ii da contract in continu, il refuza, iar ii da contract, iara refuza, si tot asa. La mine nu vrea sa vina ca sunt intr-o divizie inferioara, desta sper sa promovez. Oricum e mult mai naspa sezonul asta.

Locul 5 e la dinstanta de 10 puncte, locul 2 de vreo 12.

Last edited by PET; 25-01-2008 at 00:27.. Reason: Automerged Doublepost

PET is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2008, 01:10   #1143 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

mda... dortmund s-a dus in divizia a doua din pacate, n-am avut ce sa le fac. echipa se putea salva, insa orice sut pe poarta era gol, portarul titular fiind numai bun de pandurii targu jiu sau cetatea suceava... imi pare rau ca i-am adus liber de contract pe govou si carew. (
mai bine ii lasam dracu in pace, ca erau buni de rezerve la noua mea echipa, Udinese... sper ca am facut alegerea corecta, ca mai erau vreo 5 cluburi fara antrenor, inclusiv stuttgart, koln, stade rennais, parma. mai nou sunt si antrenor al echipei Poloniei, dar nu am decat amicale in urmatorii 2 ani, Polonia fiind gazda la europenele din 2012. ca un mic pont, pariati pe argentina la cupa mondiala din 2010, o castiga cu 3-2 in fata spaniei. ))
mi se pare mult mai incitant sa te aleaga echipele pe tine decat sa-ti alegi tu de la inceput... eu de la U cluj am ajuns la dortmund si de acolo la Udinese... si sper sa prin macar UEFA cu echipa ca e foarte tare. asamoah gyan e fenomenal, la fel si marek hamsik.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by mihai_tudose View Post
dromychaetes rullz

a antrenat cineva pana cum nationala romaniei? prin ce an ma ia si pe mine la o nationala? ca am reputaion continental, da' pe piti nu il da afara chiar daca a terminat grupa de calificare pe 5 din 7 , alt lucru de kkt mi se pare nationala, pe radoi nu l-a mai luat deloc in 4 ani din care joc. Nici pe lazar nu il ia desi e titular si are av rating peste 7.
he he, multam, ma faci sa rosesc. :P
mah, in salvarea cu steaua, unde nu mai sunt la steaua, sunt la marseille prin 2017 nu s-au mai calificat demult nicaieri, da Nea Piti tot acolo e, l-a adus si pe stancu prin 2015 la nationala, insa nu il da nimeni afara... tocmai am spus ca m-a ales Polonia sa o conduc in alta salvare unde sunt in 2010. nu cred ca il da nimeni afara pe Pitzi, ca mi-as fi dorit sa antrenez Romania, ca deja am reputation continental in salvarea asta, iar in cealalta, in 2017 sunt cu reputation world class, am vreo 20 de trofee castigate, sper sa iau UCL in 2018 cu marseille. duamne-ajuta, facem cruce. :P
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
obi mikel e un fenomen, in salvarea mea a ales fiorentina... am plans cu lacrimi de crocodil. era culmea sa vina la steaua.

Last edited by dromychaetes; 25-01-2008 at 01:10.. Reason: Automerged Doublepost

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2008, 01:19   #1144 (permalink)
Registered User

ARSY's Avatar

Mama, da' ce s-au inflamat spiritele! Intre timp "galacticii" de la Otelul au castigat si cupa, au batut Steaua cu 4-2. Si uite asa reuseste Otelul dubla in primul sezon! Tuturor ne plac surprizele dar sa aiba naibii un dram de realism in ele! In mod normal o echipa mediocra ca Otelul nu are nici o sansa la titlu in acest moment in Romania. Daca se intampla prin sezonul 3-4 poate nu era asa o surpriza fiindca pana atunci in general toate echipele tari din Romania isi vindeau toti jucatorii valorosi, cel putin asa a fost in FM 2007, dar chiar din primul sezon cand inca nu a plecat aproape nimeni e cam suspect. In fine, nu pot decat sa sper ca se vor recunoaste greselile si sa se faca ajustarile de rigoare cu ocazia patchului 8.0.2.
Toata povestea asta cu supraevaluarea Otelului imi aduce aminte de un "superatacant" islandez de asemenea inventat, pe numele lui Andri Sigporsson, din CM 99/00 (cred). Baiatul era o nulitate din toate punctele de vedere, dar cineva il "programase" sa aiba numai 20 la Acceleration, Pace, Technique si Dribbling. In rest era zero barat, dar astea 4 "skilluri" il transformasera in cel mai tare atacant din tot jocul. Tot ce trebuia sa faci era sa-l pui pe "Forward Runs" si "Run with ball" si dadea goluri in prostie!
Hmm, nu imi vine sa cred ca jucam jocul asta inca din vremea aia!

ARSY is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2008, 01:35   #1145 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

De ce crezi ca nu mai joc eu in Romania. To boring...

Cine stie de unde iau si eu steagurile din screenshotul lui osc1or?

http://forum.computergames.ro/attach...6&d=1201173879

Old 25-01-2008, 02:22   #1146 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Deci chair m-am saturat de meciuri de genu. Au si aia o ocazie fixa imi dau gol din corner, am eu o MULTIME de ocazii si nu dau astia gol.

3-4-3 am jucat.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	capture_25012008_022113.jpg
Views:	137
Size:	100.3 KB
ID:	301723   Click image for larger version

Name:	capture_25012008_022117.jpg
Views:	72
Size:	113.0 KB
ID:	301724  

Old 25-01-2008, 03:51   #1147 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

am pierdut 1-0 cu ultimul loc. Trecusem de pe 3-4-3 pe vechea tactica. N-au facut nimic astia... in schimb vad la news ca "my tactical nu stiu ce" ca am jucat 4-1-2-1-2 cica un-tested.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
4-1 cu Wolves. Danny Haynes din nou nouta 5. I-am dat amenda pe 2 saptamani pentru POOR performance, binenteles ca a zis ca e UNFAIR. Cred ca astept sa ma dea si afara.

Ah, cel mai bun fundas care tocmai venise dupa o accidentare, ii mai da lu unu un cot in gura... cartonas rosu.

Last edited by PET; 25-01-2008 at 03:51.. Reason: Automerged Doublepost

Old 25-01-2008, 09:05   #1148 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Astia is batuti in cap. Hayness e in forma foarte proasta. Acum nu stiu cat timp mi-a aparut la news daca sunt ingrijorat de forma lui. Am zis ca e un jucator profesionist si o sa revina la forma. Ma uit la el la Personal si aparuse ceva ca nu are nevoie de suportul meu sau ceva de genu ... sa "Not feel sorry for him" (asa intr-o traducere). Iarasi apare stirea si de data asta dau altceva, acum imi zice ca "Is dismayed by his manager's lack of support in his recent comments to the press".
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Am mai castigat ceva meciuri, am pierdut 5-1 cu Man City, meci cu Q.P.R, destul ed important deoarece sunt si la Rivals.... castig cu 3-1. In minutu 87 accidentare Hayness chiar dupa ce l-am bagat, minutu 91 accidentare inca un jucator.

Se pare ca jocul asta e facut in asa fel ca atunci cand incepe din nou sa-ti mearga bine, sa ti se intample ceva RAU.

Pai debea ce a venit dupa accidentate funadsul principal + capitalun echipei (Jay DeMerit) si da asta nebunu cu cotu in gura lu unu si priemste 6 etape de supspendare. Ca sa nu mai zic ca si celalalt fundas principal sa accidentat... si acum cateva luni sa accidentat si unul din Atacantii cei noi si buni.

GG!!
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Victorie 0-2 cu Wingan, lucru foarte bun, in schimb Balan se accidenteaza in minutul 90.

GG!

Last edited by PET; 25-01-2008 at 09:05.. Reason: Automerged Doublepost

Old 25-01-2008, 11:32   #1149 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Se pare ca echipa si-a mai revenit. Si si-a revenit si Hora
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	capture_25012008_113041.jpg
Views:	119
Size:	134.3 KB
ID:	301785   Click image for larger version

Name:	capture_25012008_113053.jpg
Views:	74
Size:	135.3 KB
ID:	301786   Click image for larger version

Name:	capture_25012008_113101.jpg
Views:	69
Size:	94.6 KB
ID:	301787   Click image for larger version

Name:	capture_25012008_113104.jpg
Views:	68
Size:	107.3 KB
ID:	301788  

Old 25-01-2008, 11:39   #1150 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Wigan, nu wingan

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 25-01-2008, 11:42   #1151 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Mi-a iesit schema cu Torje ... fundas de 425K (27 ani) la schimb cu Torje (20 ani), 3.3M

Iancu, saru' mana!

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2008, 12:45   #1152 (permalink)
Registered User

Nu PET, nu sunt researcher la niciun club asa ca te JURai degeaba. In schimb, asta nu ma face mai putin calificat pentru a atentiona lumea ca nu e chiar cel mai ok sa te muncesti gratis pentru ca o adunatura de retardati sa se bucure de munca ta pana la momentul in care incep sa iti coboare sfinti si sa comenteze la adresa rudelor. Vezi daca tie ti-ar placea.

Cat despre tine Dromychaetes, eu zic sa taci de-acum cand vine vorba de mine. Nu de alta dar nu am chef sa incep certuri pe acest forum, nu asta este scopul topicului. Vad ca te-a ocolit evolutia si sfidezi logica prin simpla-ti existenta de homo erectus dar o voi lua ca atare si te voi ignora. In schimb afla de la mine ca tu esti cel ipocrit, bai incetule deoarece tu iti permiti sa judeci jocul fara a avea macar dreptul de a-l poseda.

The Genius is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2008, 13:37   #1153 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Nu e chiar gratis. Au si ei avantajele lor... mici dar sunt.

Old 25-01-2008, 14:21   #1154 (permalink)
Registered User

icub4ucm's Avatar

Quote:
Originally Posted by ARSY View Post
In fine, nu pot decat sa sper ca se vor recunoaste greselile si sa se faca ajustarile de rigoare cu ocazia patchului 8.0.2.
Problema cu Otelul, precum si celelalte probleme se vor rezolva in 8.0.2. Surprinzator, dar Otelul a avut CA-uri decente, insa problema nu a fost acolo. Tot ce pot spune, e ca un anume atribut a influentat enorm situatia cluburilor. Din punctul de vedere al mediilor de CA si al reputatiei cluburilor, Otelul era situat pe undeva la mijloc, la fel cum CFR Cluj era situat undeva in varf. Dar acel magnific atribut, a schimbat totul.

Later Edit: http://www.fmro.ro/2008/01/25/skins-fm-2008/ - cele mai bune skinuri pentru FM 2008, la download

icub4ucm is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2008, 14:45   #1155 (permalink)
Banned

Un cacat de joc.

Au introdus nou: ecrane inainte de meciuri, analize stupide si repetitive care nici alea nu merg bine, un nou sistem de confidence care nu merge bine.

Au f#tut: Cornerele, Closing Down, reputatia, cartoanele.

Ma cac pe el de joc. Exista vreun update pt. 2007?

low_level_superhero is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2008, 15:32   #1156 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Quote:
Originally Posted by icub4ucm View Post
Problema cu Otelul, precum si celelalte probleme se vor rezolva in 8.0.2. Surprinzator, dar Otelul a avut CA-uri decente, insa problema nu a fost acolo. Tot ce pot spune, e ca un anume atribut a influentat enorm situatia cluburilor. Din punctul de vedere al mediilor de CA si al reputatiei cluburilor, Otelul era situat pe undeva la mijloc, la fel cum CFR Cluj era situat undeva in varf. Dar acel magnific atribut, a schimbat totul.

Later Edit: http://www.fmro.ro/2008/01/25/skins-fm-2008/ - cele mai bune skinuri pentru FM 2008, la download
Ce atribut nene, o dam in mistere?

Btw, unde naiba va si eu reputatzia care creste/scade, etc? Am cautat aseara juma' de ora, degeaba.

The thruth is out there.

Last edited by Salgado88; 25-01-2008 at 17:02..

Old 25-01-2008, 16:27   #1157 (permalink)
Registered User

sper ca nu ma bag aiurea in seama da as vrea sa stiu care e cea mai buna tactica pentru liga a 2 romaneasca?
joc cu bacaul

love2spit is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2008, 18:32   #1158 (permalink)
Registered User

mihai_tudose's Avatar

reputatia o vezi cu fm modifier 2.22. lasa-l ba draq de atribut ) ca atributul ala il face pe jula sa dea 30 de gloluri si stan alte 30. kouha zici ca e buffon, in realitatea e zero. e clar problema de research si mihai ne ia cu atribut...macar zi care e ala. icub4ucm daca tot ai mai intrat pe forum, dc frate la echipele romanesti nu le creste reputatia absolut deloc,indiferent de ce ar face(transferuri ,performanta), doar le scade la fiecare jucator vandut

mihai_tudose is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2008, 20:09   #1159 (permalink)
Registered User

Wink

[quote=otrava;37698882]cel mai bine e sa iei jucatori din croatia,serbia si cehia , ca de restu nu te poti atinge

incarca la inceput campionatele braziliei si argentinei......ial p sidnei d la international si p edson...e fundas central nu mai stiu echipa.....a si p bogdan stancu

GothicMan is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2008, 21:48   #1160 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

10 puncte in grupa, locul 3

1-1 A si 1-0 H cu Valencia
1-5 A si 0-3 H cu Lyon
3-0 A si 3-1 H cu Olympiakos

In ultima etapa, trebuia sa bat la Pireu si Valencia sa nu scoata mai mult de egal cu Lyon ... evident, 4-3

The thruth is out there.

Advertisment
frosmoJoacă-te cu folos!

Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules