Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-01-2008, 02:33   #1161 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Ce chestie.

Aveam Fitness coach destul de ok, ii dadeam ~5.000 euro pe saptamana. Vad ca primeste oferta de la Ascoli, si ii dau contract nou, dar nu puteam sa-i dau decat 3.000. Refuza oferta mea ca cica "wage-ul" nu e accetable, si merge la Ascoli. Ma uit la el, avea salar de 800 EURO.... ah, si tipu era englez nu italian sa zici ca merge "acasa".

Anyway, am terminat pe 6. Primul meci din Playoffs il joc cu Wingan. Preferam cu Q.P.R. ca ii bateam, pe astia nu stiu inca
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Mda... primul meci la mine acasa, 3-1 la ei. Mi-au dat 3 goluri in 6 minute.

Vine meicul la ei acasa, pac pac... 2-0 ... 2 goluri ... unu in minutu 4 unu in minutu 10... in rest NICIO OCAZIE pentru vreunu. Doar ocazii dinastea simple.

Si inca un sezon in The Championship... asa daca nu ma dau astia afara.

Last edited by PET; 26-01-2008 at 02:33.. Reason: Automerged Doublepost

PET is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 04:57   #1162 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Ciudat. Board-ul e fericit...
desi nu am atins obiectivul, acela de a PROMOVA.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	capture_26012008_045617.jpg
Views:	122
Size:	126.3 KB
ID:	302101  

PET is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 09:21   #1163 (permalink)
Registered User

icub4ucm's Avatar

Quote:
Originally Posted by mihai_tudose View Post
reputatia o vezi cu fm modifier 2.22. lasa-l ba draq de atribut ) ca atributul ala il face pe jula sa dea 30 de gloluri si stan alte 30. kouha zici ca e buffon, in realitatea e zero. e clar problema de research si mihai ne ia cu atribut...macar zi care e ala. icub4ucm daca tot ai mai intrat pe forum, dc frate la echipele romanesti nu le creste reputatia absolut deloc,indiferent de ce ar face(transferuri ,performanta), doar le scade la fiecare jucator vandut
1) nu vorbi prostii daca nu ai habar. Strainii vin DE AFARA DIRECT IN BAZA MARE DE DATE. Deci la marea majoritate a lor, nu avem acces decat prea tarziu pentru a se modifica atributele. Iar cand Kouha a venit nu se stia ca e asa petarda. Deci nu abera.
Daca participai la testele de acum 2 saptamani, ai fi sesizat schimbarile la baza de date si ai fi inteles problema cu acel "atribut". E usor sa stai pe margine si sa dai din gura.
Iti pot demonstra la orice ora, ca un jucator mai slab la atribute cheie, dar cu valoare mare la acel atribut, da un randament superior, unuia cu atribute cheie mari, dar valoare mica la acel atribut. Pe undeva, daca stau sa ma gandesc e chiar realista chestia, dar nimeni de la SI Games nu a atras atentia asupra acelui element, pana in iarna asta, cand foarte multi HR s-au plans ca nu e admisibil ca (de ex) un jucator cu CA 140 sa fie umilit de unul cu CA 125 (cum e la noi de ex: Niculescu vs Jula)
2) cu reputatia, e problema de engine. NU cred ca vrei sa stii ce probleme sunt in alte tari. Unde s-a gresit de catre noi, da...recunosc. Dar unde nu depinde de mine, ci de nucleul jocului, nu accept sa mi se puna mie in carca.

Later edit: Atributul in cauza este un atribut de moral. Deci nu are nimic de a face cu cele tehnice sau fizice.

icub4ucm is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 10:53   #1164 (permalink)
Registered User

mihai_tudose's Avatar

aha ok, nu ti-am pus tie in carca reputatia
dar macar daca stii ca e o problema cu reputatia,esti head research pe romania, de ce nu le spui si tu lu aia sa o rezolve in 802? ce nu se poate? ca pana la urma asta e cea mai nasoala treaba dintre toate. as fii multumit sa ramana jocu cum e acum si sa se rezolve treaba cu reputatia

mihai_tudose is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 14:46   #1165 (permalink)
Registered User

am inceput si eu un joc nou, mi`a placut idea osc1or de a juca in div C, Italia. Am inceput sa joc cu Benevento, spre surprinderea mea aveam bugetul de 1.2M . I`am luat pe Tibi Balan, Eugen Baciu, Andronic, Marinescu (portarul de la Rapid) .

skipples is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 15:21   #1166 (permalink)
Nick anterior: Burtic Andrey

polist4ever's Avatar

am reusit sa fac si eu in sfarsit o echipa omogena ... dupa 3 campionate la rand in Romania am reusit in sfarsit prima performanta alaturi de pustanii mei .. cu o echipa cu media de varsta de 21 ani am atins semifinalele UEFA in sez 10/11 DECI SE POATE !!! ... fara jucatori cu nume, doar pur si simplu nijte jucatori care kiar joaca fotbal nu il mimeaza am reusit in sez 10/11 al 4lea campionat consecutiv si semifinala UEFA ... cu putin noroc prindeam finala dar asa este in fotbal ... va pun si poze:

http://i205.photobucket.com/albums/b...y/grupaUCL.jpg
http://i205.photobucket.com/albums/b...y/Everton1.jpg
http://i205.photobucket.com/albums/b...y/Everton2.jpg
http://i205.photobucket.com/albums/b...ey/Hertha1.jpg
http://i205.photobucket.com/albums/b...ey/Hertha2.jpg
http://i205.photobucket.com/albums/b...ey/Slavia1.jpg
http://i205.photobucket.com/albums/b...ey/Slavia2.jpg
http://i205.photobucket.com/albums/b.../Juventus1.jpg
http://i205.photobucket.com/albums/b.../Juventus2.jpg

astept cu nerabdare sez 11/12 in care sper sa trec de grupele UCL sau sa castig UEFA

polist4ever is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 18:44   #1167 (permalink)
Registered User

ARSY's Avatar

Primul amical al sezonului: 1-4 cu Osijek! Ma c*c pe el de 4-4-2! Pur si simplu nu il pot face sa functioneze. Cu el am inceput si sezonul trecut si a trebuit sa-l abandonez pe parcurs si sa schimb la 4-3-3. Am zis sa ii mai dau o sansa acum ca nu am mai adus schimbari in echipa, dar vad ca tot degeaba. Asa mi s-a intamplat si in FM 2007 unde am ajuns sa folosesc 4-4-1-1 daca vroiam sa obtin ceva rezultate.
Am si o intrebare in legatura cu o problema pe care niciodata nu am reusit sa o inteleg si de care m-am lovit inca de pe vremea lui CM 99/00: ce naiba se intampla inainte de inceperea fiecarui sezon cu conditia fizica a jucatorilor? Cand s-au intors din vacanta toti erau peste 90% si i-am pus la regimul normal de antrenament (care nu este foarte epuizant). Aveam cam 10 zile pana la primul amical si cand a sosit ziua meciului ma trezesc ca toti erau pe la 80%! In conditiile astea e imposibil sa sustii un meci, chiar si amical! La pauza erau praf toti, cu exceptia portarului. Si niciodata nu reusesc sa-si revina pana la urmatorul meci amical, la care intra pe teren tot cu conditia pe la 80% (desi am pus pauza intre ele de 6 zile), mai sus de 83-84% nu urca sub nici o forma. Asta pana incepe efectiv campionatul, cand inaintea primei etape toti isi revin miraculos si intra in meci pe la 95%. Indiferent ce fac in timpul amicalurilor nu ii pot aduce la o conditie fizica normala, indiferent ca ii pun sa se antreneze sau le dau liber cate 2-3 zile, totul e degeaba. E normal asa, la fel se intampla si la altii? Inteleg sa e inceput de sezon si inca nu sunt pusi la punct fizic, dar mi s-ar parea mai normal sa aiba toti conditia fizica in jur de 95% inaintea fiecarui meci, presupunand ca au o pauza suficienta intre 2 partide, dar sa oboseasca mult mai repede.

ARSY is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 18:51   #1168 (permalink)
Registered User

Costin, te bagi la un joc? Te-am intrebat si sapt trecuta si nu puteai.Vreau sa vad cat esti de bun! Daca esti.
se mai baga cineva?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
New henry, joci? Te bagasei sapt trecuta dar nu mai eram eu disponibil.

Last edited by dddaann2002; 26-01-2008 at 18:51.. Reason: Automerged Doublepost

dddaann2002 is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 19:20   #1169 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

unde jucati?

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 19:32   #1170 (permalink)
Registered User

facem un joc nou doar noi 2- daca vrei
Dar am urm rugaminte: minim 4-5 ore ca altfel nu simti ca joci
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
romania
daca ai alte preferinte spune-mi.
Dar nu anglia, nu-mi place

Last edited by dddaann2002; 26-01-2008 at 19:32.. Reason: Automerged Doublepost

Old 26-01-2008, 19:39   #1171 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

nu pot sa joc, am intrebat doar de curiozitate
sunt in sesiune acu si am de tras serios... dupa ce termin sunt dispus

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 21:20   #1172 (permalink)
Registered User

atunci bafta! vorbim
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
altcineva interesat? orice campionat. nu anglia.

Last edited by dddaann2002; 26-01-2008 at 21:20.. Reason: Automerged Doublepost

Old 27-01-2008, 09:35   #1173 (permalink)
Registered User

icub4ucm's Avatar

Quote:
Originally Posted by mihai_tudose View Post
aha ok, nu ti-am pus tie in carca reputatia
dar macar daca stii ca e o problema cu reputatia,esti head research pe romania, de ce nu le spui si tu lu aia sa o rezolve in 802? ce nu se poate? ca pana la urma asta e cea mai nasoala treaba dintre toate. as fii multumit sa ramana jocu cum e acum si sa se rezolve treaba cu reputatia
Sunt atatea chestii asupra carora le-am atras atentia si de pomana. Am gasit cateva buguri stupide si au zis ca domne nu se pot rezolva acum. Se vor rezolva in FM 2009. Si mi-au inchis gura.

icub4ucm is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2008, 12:16   #1174 (permalink)
Registered User

se baga cineva sa incepem un camp nou? Preferabil romania dar daca vreti altele nu am nimic impotriva. Nu anglia

Old 27-01-2008, 15:11   #1175 (permalink)
Registered User

mihai_tudose's Avatar

Quote:
Originally Posted by icub4ucm View Post
Sunt atatea chestii asupra carora le-am atras atentia si de pomana. Am gasit cateva buguri stupide si au zis ca domne nu se pot rezolva acum. Se vor rezolva in FM 2009. Si mi-au inchis gura.
pai chiar nu mai conteaza celelate buguri daca rezolva chestia cu reputatia,poate sa il puna si pe kaka la otelu ca nu ma supar . pana la fm 2009 mai e mult ...

mihai_tudose is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2008, 17:04   #1176 (permalink)
Registered User

ddaann2002 dami add sau creca am id tau...
HAIDA-TI MAI DC NU FACEM UN SRV KLUMEA ? DACA VRETI AM EU UNUL IN ANGLIA DA AFLI TARE GREU OAMENI SERIOSI !

the_new_henry is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2008, 19:54   #1177 (permalink)
Registered User

new henry. jucam? Ne chinuim de ceva timp sa ne intalnim

Old 27-01-2008, 20:58   #1178 (permalink)
Registered User

salut....
fundas stanga f buna este sepsi....piatti este world class...
jimenez este belea...iar fundas mai bun ca svensson nu exista ptr campionatul romaniei

bogdan_lupull is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2008, 21:37   #1179 (permalink)
Registered User

dddann2002 lasa un mesaj pe pm si lasati id-u)si vb si jucam

Xanis is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2008, 21:50   #1180 (permalink)
Registered User

xanis, joci?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules