![]() |
| | #102 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: Bucuresti |
l-am vandut pe Radoi pentru ca nu a vrut sa isi prelungeasca contractul si il pierdeam gratis. si mai aveam si tensiune la echipa cu finul ![]() si nu vand toata echipa ci vand cand am pret bun. sunt constient ca nu pot sa iau CL (cel putin fara sa tot dau load ) cu jucatorii aia, asa ca ii vand si imi iau numai jucatori de 5 stele (cel putin asa zic scouterii) pentru o eventuala sansa la CL in cativa ani.
| ||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Quote:
Guess what, turul 3 din preliminariile UCL - BATE Borisov I-am batut cu 2-0 acasa, sa vedem ce fac in deplasare ![]() LE: GOD DAMN, am batut cu 2-0 si am picat in grupa cu Man Utd, Benfica si Olympiakos. E clar, jocul e realist - nici aici nu s-a calificat Dinamo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (1-0 deplasare si 1-2 acasa cu Werder in turul 3).
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Vai, pe Dica imi cer cei de la Torino 23 milioane euro (eu sunt la Fiorentina). Una peste alta am dat peste un bug penibil (vedeti poza). Imi place ca in sfarsit sunt mai valorosi jucatorii romani. Radu Stefan cumparat de Genoa cu 7,5 mil., Bicfalvi cumparat de Olympiakos cu 5 mil., Torje i-a costat pe Parma 6,5 mil la 18 ani, acum e titular acolo etc.
__________________ System config: AMD Athlon 64 X2 4000+ @2,1Ghz Dual-Core (Brisbane) // ASUS M2NPV-VM // 1536 MB DDR2 (2x512 Geil + 1x512 Apacer) // MSI RX3850 OC Edition @ 690/1660 // HDD Western Digital 160GB 7200RPM // | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
pentru echipamente in format SS08 http://www.sortitoutsi.net/forums/in...c=21038&st=270 pentru logo-uri eu folosesc acele logo-uri patratoase ca sa zic asa le am in 3 formate normal / small / hugeas putea uploada un pack cu toate logo-urile care functioneaza mai putin echipele promovate anul acesta ! Cat despre echipamente sunt o bijuterie ! Oricum mai sunt campionate lipsa dar merg ! Mai este un format care mie unu imi place mai mult dar acolo e prapad sunt foarte putine campionate realizate ...dar baietii lucreaza si trebuie sa ii felicitam si sa ii multumim !sunt 2 siteuri 1. pe forum la http://www.sortitoutsi.net/forums/index.php?showforum=7 2. www.fmglive.com dar din pacate ala este mai tot timpul down ca nu au un server puternic si foarte multa lume il acceseaza !sper sa fii ajutat cu ceva commentul meu ! curand o sa uploadez pack-ul de logo-uri ! Am o rugaminte cel care a zis ca are logo-urile ..le-as dori si eu in acel format simplu ! Multumesc frumos cheers
__________________ Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || GEIL Value DDR-2 kitt dual channel 4 x 512MB PC2-5300 || 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || LEADTEK 8800 GTS 320 MB || DVD-RW LG GSA-4167B || SB 5.1 || Logitech UltraX & Mouse Genius LASER Ergo 525 || Samsung SyncMaster 940BF || Antec NSK6000+Sirtec HPC-460W || | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
Se pare ca noul "confidence system" e destul de anapoda gandit. O victorie cu 3-1 cu BENFICA este cam la egalitate cu o victorie cu Mioveni! Si un egal cu Manchester United (ce-i drept, obtinut cu forcepsul) este considerata "Disappointing". Ce sa mai zic acum... Ma intereseaza un ghid pentru facepack-urile din FM08 - in 07 era usor, acum am vazut ca dimensiunile sunt 180x180, dar nu stiu exact in ce format trebuie salvate (si care sunt setarile de transparenta etc.), unde si cum trebuie facut xml-ul ca sa fie vazute de joc. Am facut 180x180 pentru un jucator, am pus in /documents/sports interactive/graphics/players si am facut xml-ul ca in 07, dar nu apar in joc. Nu vreau un facepack gata facut, prefer sa mi-l fac eu ![]() @real, acel bug se pare ca este o "gluma" de cheating-protection facuta de producatori (cum era cea cu dublarea sumelor platite pe transferuri in 07) si e legata de versiunea piratata a jocului.
|
| | #112 (permalink) | ||
|
Au mai imbunatatit engine-ul 2D. Mingea se misca mult mai dinamic acuma, oricum, destul de oribil ICONUL si noul rosu al interfetei, desi interfata se misca mult mai bine acum, la cea veche aveam un mic delay.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Costin, vezi declaratiile lui jiji de mai demult. In alta ordine de idei, adversarii prosti, de genul U Cluj si Rapid, nu-mi inteleg traseele si castiga la limita, pe cand aia mai rasariti, precum Milan si Besiktas, le intege foarte bine (2-1 cu Milan, un sut la vinclu al lui Neaga in "5, Rada rosu prin min "35, gol Dica in "75 din lov. libera, Bicfalvi l-a marcat excelent pe Kaka reusind chiar sa-i rupa un picior, si 2-0 cu Besiktas). Urmeaza PSV. Locul 1 in CL, locul 4 in Liga 1 la 6 pct. de Rapid.Nu exista corner sa nu fie fault. Foarte enervant. Finu' tre sa plece ca face figuri si il astept pe Clement in locul lui ( ), Kleberson e liber de ctr. la inceputul jocului, ca si Fernandes de altfel, f. decent pe stanga. Torje dezamageste, iar blocnotes nu merita nici macar cei 500/sapt cat i-am dat.Frei si van der Vaart sunt interesati sa vina, numa' ca jiji nu e. Aia cer 60k, eu pot sa leofer 31... LE Dinamo 2 - 1 Real Madrid (au picat cu ruptii aia in anus de Levski in turul 3)LLE: si 3-2 cu PSV in deplasare Torje 2 (scuze sefu', impresionezi impresionezi) si unu Vicky Nu as puea spune ca imi convine prea mult. Sunt ca si calificat in CL mai departe, de unde o sa ies la primul meci probabil. As fi preferat o finala de cupa UEFA.
Last edited by low_level_superhero; 20-10-2007 at 15:47.. | ||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
ai avut ceva rezultate pe plan extern eu am avut o grupa cu levski valencia chelsea din care am scos un egal acasa cu levski si o victorie la ei, cu valencia si chelsea ne scotand nici un punct (era si de asteptat) in uefa m-a bubuit primul adversar intalnit... Getafe 1-3 la mine 0-2 la ei (dara sa guitz) am terminat sezonul foarte rusinos pe 4 iar in sezonul doi Gent a fost o nuca prea tare pt baietii mei (3-2 acasa 0-1 la ei si papa uefa) in campionat acum merg bine, dupa 11 etape fiind pe locul 2 (dupa Otelul care are 10 victorii si 1 infrangere, la ei acasa cu Steaua )p.s. jocul se anunta interesant, si imi place ca pot aduce jucatori cu nume la echipa, momentan chinuindu-ma sa il aduc pe Ogararu jucatori care au plecat de la Steaua: Plesan 5mil la Otelu Badea 3 mil la Poli 1921 Ghionea 1.4 mil la Birmingham Croitoru 1.4 mil la Sochoux Petre Marin la Bromby 85k Bogdan Stancu la Fulham 12mil (s-a bagat oieru peste mine si a acceptat) au venit: Luis Jimenez de la Ternana 3.5mil Adrian Pit gratis Costin Lazar de la Rapid 550k Bogdan Stancu de la Urziceni 1.6mil Torje, Poli 1921 2mil Karadeniz Gokdeniz trabzonspor 6.5 mil Sotiris Ninis Panatinaikos 1.4 mil(super jucator) Giannis Papadopoulos Iraklis 450k Ruud Knol 1.2 mil PAOK (deja i-am aranjat transfer la Celtic in iarna 6mil)
__________________ Not at my desk | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Gokdeniz era super meserie in 06, in 07 cam disparuse. Cu Milan si PSV am jucat cam inchis, hard tackling, tight marking, Bicfalvi cu ochii si mainile pe Kaka. Dupa golul lui Dica waste time la maxim, mama lor de macaronari. Cu Milan chiar meritam, cu PSV am avut super bulan, la pauza dupa ce am vazut ca nu am nicio ocazie asa, am trecut pe joc normal: pressing, push up, attacking, quick si a venit golul egalarii relativ repede la a doua ocazie, si al treilea pe contraatac.Vad ca am inceput sa dau goluri si in campionat. L-am scos pe Bicfalvi si l-am pus pe Radoi acolo dupa ce s-a intors Ghionea. Dupa Clement, am pus ochii pe Marveaux de la Rennes. O sa ma coste ceva, dar il pot da pe Cristocea si pe Fernandes, mai scot pe astia doi vreo 5mil, pe Radoi sper sa-l pot da cu inca 5 si am 10 din cele 20 care imi trebuie. Problema mare e la salarii totusi. Pe Marin l-am dat cu 1mil la Parma din prima saptamana Badea a plecat pe 4.7 la AZ cand inca era accidentat, dar nu-si revenea pana in August. N-am putut sa-l iau pe Keseru: cand fu Tica nu fu Tache, cand fu Tache nu fu Tica, adica ba nu aveam bani, ba nu mai voia el sa vina. Un cacanar.
| ||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
Ia uitati ce dume face Rapidul ![]() Am crezut ca vad aiurea, dar au reusit sa ia bataie cu 7-0 (fara eliminari) Meanwhile, m-am calificat din grupe (postez mai tarziu un season summary, acum sunt concentrat pe returul cu Dinamo )
|
| | #119 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Iar portarii
Din pacate cam acelasi defect cu portarii care a fost tot timpu. Prinzi meciuri cand tragi toata ziua si nu poti da un gol chiar daca ai atacanti de superclasa. De ex joc cu pandurii si la sf Rapid cu Sychev si Keseru in atac 23 suturi pe poarta si pandurii 1 ia ghici scoru Adica la fiecare sut pe care-l apara un portar parca ii cresc exponential sansele si ii enervant cand vezi toti portarii second hand cu apara ca eroii )
| ||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
erau suturi de la distanta cumva (marginea sau din afara careului)? pt ca nu mi s-a intamplat pana acum ca intr-un meci in care sa am 4-5 centrari reluate pe poarta (sau suturi), de catre jucatori aflati in interiorul careului, sa nu am minim un gol marcat.
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|