![]() |
| | #1202 (permalink) | ||
|
nu are nici un farmec sa joci cu reload ... sincer ... eu nu am dat niciodata!! (dar niciodata) reload la vreun meci fie el victorie, egal sau infangere ... si am avut semifinala de UEFA Juventus - Poli 1921 2-3 si 3-1 si acum joc in optimele UCL tot cu Juventus ... sper k de data asta sa ma razbun pe ei si sa trec mai departe | |||
|
| | #1203 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
auzi..reload..ne dorim ca jocul sa fie cat mai real..dai ii dam "reload". Nici eu n-am dat reload..cu toate ca uneori imi venea sa-mi smulg parul.. si nici nu am de gand..Eu stiu ca si Jiji sau Borcea si-ar dori sa dea reload si sa nu-i mai cumpere pe Surdu ori Galiquio..dar nu se poate.. Hai sanatate
__________________ F.C.D. in ADN | ||
|
| | #1204 (permalink) | ||
|
eu am ajuns in 2019 si se fac niste transferuri in divizia A de te doare capu..a cumparat dinamo un jucator de la otelu cu 22 mil ..asta e doar un ex. Cel mai mare transfer pe care am reusit sa il fac a fost de 17 mil (sa vand) ..un pusti ceh de 18 ani pe care l-am luat de la poli cu 800 mii (roman kotas). Sa nu mai zic la cate transferuri s-a bagat gigi ..$#%$#^ acum am inceput sa cresc jucatori (cumparati cu cateva mii si ii dau cu peste 8 mil ..adica ii da gigi )). Am castigat toate trofeele posibile de 8 sezoane incoace (da am folosit si reload...acum nu prea mai am nevoie la ce echipa am)
| |||
|
| | #1207 (permalink) | ||
|
De cateva luni sunt si antrenorul Argentinei care este cam slabuta ca valoare...foarte multi batrani iar aia tineri nu prea sunt . Sezonul asta merg cam prost in campionat, in liga m-am am iesit din grupe fara probleme cu ajax sevilla si hibernian. Am schimbat cam 3 sferturi din echipa cu jucatori de la under 19: G Marino, Nuno, Fernandez Garcia, Moreno. Inainte ii aveam de baza pe Modric, Mosqueda, Vukcevic, Matias Fernandez ..dar au si ei o varsta . La aparare trebuie sa mai lucrez ca au cam imbatranit si aia Prodl si Sch., am sperante in Hopp are 18 ani.LE: a..si portaru Tuef (24 ani) doar ca e cam mic de inaltime 179 cm.. GK attributes 17-20 si psyhical 17-19 ..are timp sa mai creasca daca sunteti prin 2016-2017 sa ii luati pe astia G Marino, Nuno (de la Braga ..DM), Fernandez Garcia, Moreno ..m-au innebunit astia cu ofertele (real,barca,benfica,inter) ..si venturini in 2017 l-am luat de la roma si la dat prostu de gigi la fiorentina cu 7.25 E Singura problema pe care o am acum e ca sunt cam ratangii astia bleah LE: asta e primu 11 ..poza 3 in 11 sezoane e prima oara cand dau peste 5 goluri Last edited by Klubb; 31-01-2008 at 15:15.. | |||
|
| | #1210 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Ca sa nu mai zic ca accepta orice sare de 25 milioane
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1214 (permalink) | ||
|
Matrimoniale, sescio?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1216 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | stie cineva?....
sunt in sezonul 2009-2010 cu west ham. imi poate spune cineva daca rui fonte sau carlos vela( de la arsenal) ajung si ei "celebrii"?...pt un club mic ca west ham...e f important sa stiu daca se merita 5 mil eur pe fonte si 24 de mil pe carlos vela....plus ca vela doreste vreo 50 mii salariu.... macar sa stiu cum utilizez banii...daca carnatul ala de patron a acceptat oferta lu man utd pt anton ferdinand(31 mil) ![]() multumesc, i'm forever blowing bubbles!!.... | ||
|
| | #1217 (permalink) | ||
|
Uite ce scrie pe pagina anterioara: -10 Aaron - Valencia Alexandre Pato - AC Milan Anderson - Man Utd Banega - Boca Bojan - Barcelona Dos Santos - Barcelona Giovinco - Juventus Guardado - Deportivo Lulinha - Corinthians Saivet - Bordeaux Ustari - Getafe Vela - Arsenal ... they fly so high, they reach the sky ... Btw, fularul cu Ana Electronica e rupere, de-asta n-am mai vazut
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #1218 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
[quote=Salgado88;37953440]Uite ce scrie pe pagina anterioara: -10 Aaron - Valencia Alexandre Pato - AC Milan Anderson - Man Utd Banega - Boca Bojan - Barcelona Dos Santos - Barcelona Giovinco - Juventus Guardado - Deportivo Lulinha - Corinthians Saivet - Bordeaux Ustari - Getafe Vela - Arsenal ... they fly so high, they reach the sky ... Btw, fularul cu Ana Electronica e rupere, de-asta n-am mai vazut ![]() man, fularu ala e de cand jucau tratau, tene si altzi..."mohicani" d'astia. p.s: s pare k stii shi imnu lu WHU....tare ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- cineva...ceva...de N. Onuoha merita 14.5 mil si salariu de 47.000 eur/week? nu mai pot de nervi cu Lucas Neil si J. Pantsil ma imbolnavesc de nervi...sau un fundash dreapta oki....mai la max 8 mil si sal 30.000 eur/week...stie cineva? Last edited by raduandrei12; 01-02-2008 at 13:36.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |