![]() |
| | #1222 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() ![]() Cumpara JOCUL! Quote:
Dupa un sezon am primit din nou aprobare pentru inca vreo 5 000 locuri. Sa vedem daca se modifica totalul de data asta.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1223 (permalink) | ||
|
Cine vrea sa ajute e binevenit: http://www.fmro.ro/2008/02/02/research-teste-802-2/ | |||
|
| | #1225 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1226 (permalink) | ||
|
un update cu transferuri de pana acum exista ?..ma refer la cele din pauza de iarna
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #1228 (permalink) | ||
|
neah..am asteptat destul ...sigur nu s-a scos nimic neoficial?
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #1233 (permalink) | ||
|
am si yo o rugaminte ce Amc imi puteti recomanda pentru steaua bine in afara de Luis Jimenez -------------------- Editare ulterioară -------------------- bai mihai_tudose sa sti k am luat cu o salvare mai veche cu steaua ucl de 7 bine am intrat la editor si am bus bugetu de 55 mil si mi-am luat jucatori foarte buni dar dintr-o gresala mi sa dus dreaq salvarea Last edited by faina nicolae; 03-02-2008 at 20:19.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1235 (permalink) | ||
|
pai daca crezi ca jocu e mai marfa sa joci cu editor, e fb. fiecare joaca cum vrea. da macar specifica si tu cand te lauzi cu 7 ucl... eu nu cred ca ai modificat doar bugetu... parerea mea si in legatura cu tacticile....am postat eu tactica lu costin pt meciurile de acasa si un 4-1-4-1 pt meciurile din deplasare cu vreo 15-20 pag in urma cauta si tu. niste amc buni villanueva,alanzinho,marko marin | |||
|
| | #1236 (permalink) | ||
|
AMC tineri, iefitini si buni ... Nacer Barazite (17 ani - Arsenal), Niklas Barkroth (15 ani - undeva prin Suedia ) si Damien Le Tallec (17 ani - Rennes) care joaca AM/FC ... eu doar pe astia ii folosesc si am semifinala de UEFA cu Poli 1921 in sez 09/10 si sfert de finala in UCL in sez 10/11 ... toti 3 impreuna vor rupe jocu din sez 08/09 | |||
|
| | #1238 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Salut all! am o intrebare. stie cineva....exista in acest joc vre-un patch...add-on...ceva care sa cuprinda pozele jucatorilor, embleme...etc (just like in spain)? multumesc anticipat pt raspunsurile voastre. I'M FOREVER BLOWING BUBBLES.....! -------------------- Editare ulterioară -------------------- scuze...ma refeream la camp angliei.... Last edited by raduandrei12; 04-02-2008 at 11:58.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1239 (permalink) | ||
|
numi vine sa cred ce bine Steaua de cand am folosit tactica lui C05T1N's 4-4-2 Attacking echipa joaca incredibil spulber orice echipa din campionat dar din pacate mi-am furato de la Manchester United pe final cu 2-1 | |||
|
| | #1240 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema... am inceput jocul cu Rapid, mi a dat in primul sezon buget de transferuri 3 mil aproximativ. Toate bune si frumoase, am cumparat jucatori am vandut, am castigat campionatul in cele din urma dar la inceputul sezonului 2 imi spune ca imi da buget de transferuri 7.5mil. Incerc si eu sa fac un transfer si... ioca sa modificat doar sus acolo unde arata bugetul pe an din 3 in 7.5 mil dar suma care o am de cheltuit e acceasi care imi ramasese de sezonul trecut, adica 400k. Care e problema ca ma disperat!?
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |