Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-02-2008, 14:19   #1241 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

S-ar putea ca bugetul sa se reflecte in alta parte, respectiv la salarii (adica in loc de 200k potzi plati 350k, de exemplu). Sau poate nu, habar n-am

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2008, 14:43   #1242 (permalink)
Registered User

shadow_deen's Avatar

pai mi a zis clar 7.5 mil la transferuri si 4 sau 3 si ceva la salarii. o sa fac un screenshot
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled.JPG
Views:	146
Size:	151.8 KB
ID:	305616  

shadow_deen is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2008, 16:45   #1243 (permalink)
Registered User

adijarca's Avatar

nu ai cumparat cumva jucatori dupa ce sa incheiat perioada de transferuri din iarna? pat ca atunci iti scad banii din transferuri la finalul sezonului cand vin jucatorii. se poate sa te fi bagat prea adanc in bani si sa fi avut clubul vreo datorie. sau poate fi bug. daca ai salvare cu rapid inainte de finalul sezonului vezi daca mai patesti la fel. oricum iti mai da copos din banii care vin de la UEFA pentru ca joci in europa.

oricum nu prea ai ce cumpara la rapid petru ca in general is acoperite toate posturile (plus ca multi nu vor sa vina pana nu prinzi ceva meciuri in champions league). poate un portar sa iti iei ca andrade ii varza, la mine.

in 2008 eu am cumparat doar pe benoit leroy (20 la penalty si prinde destule goluri de la peste 20m, nu pare tot timpul nici macar in large database) pe carl medjani care nu ia mai putin de nota 8 in liga I (in champions nu iese din 6 dar asta este) si acum il dau pe torje la steaua pentru 10 mil euro + zapata

adijarca is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2008, 17:11   #1244 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

S-a terminat si 2010-2011, am castigat la vreo 11 puncte. De la 1 iulie, ma parasesc un fundas central (post acoperit) si AR-MEN-TE-ROS!!! (plecat prin Mexic, sa-l ia naiba). Am ramas doar cu Ochirosii, asa ca sunt in cautari de AM L.

The thruth is out there.

Old 04-02-2008, 18:25   #1245 (permalink)
Registered User

Am inceput cu Crystal Palace....am nevoie de un fundas stanga....sa fuga bine plz
Ceva recomandari ???

the_new_henry is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2008, 18:50   #1246 (permalink)
Registered User

shadow_deen's Avatar

Quote:
Originally Posted by adijarca View Post
nu ai cumparat cumva jucatori dupa ce sa incheiat perioada de transferuri din iarna? pat ca atunci iti scad banii din transferuri la finalul sezonului cand vin jucatorii. se poate sa te fi bagat prea adanc in bani si sa fi avut clubul vreo datorie. sau poate fi bug. daca ai salvare cu rapid inainte de finalul sezonului vezi daca mai patesti la fel. oricum iti mai da copos din banii care vin de la UEFA pentru ca joci in europa.

oricum nu prea ai ce cumpara la rapid petru ca in general is acoperite toate posturile (plus ca multi nu vor sa vina pana nu prinzi ceva meciuri in champions league). poate un portar sa iti iei ca andrade ii varza, la mine.

in 2008 eu am cumparat doar pe benoit leroy (20 la penalty si prinde destule goluri de la peste 20m, nu pare tot timpul nici macar in large database) pe carl medjani care nu ia mai putin de nota 8 in liga I (in champions nu iese din 6 dar asta este) si acum il dau pe torje la steaua pentru 10 mil euro +
zapata

Am rezolvat. Era bug, cand am cerut extra funds au aparut toti banii acolo si aia din urma

shadow_deen is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2008, 20:35   #1247 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

am mai terminat azi inca un sezon cu Gela (locul 14 serie B) si viitorul suna bine

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 05-02-2008, 10:51   #1248 (permalink)
Registered User

salut all!

am retrogradat cu WHU ....si acum vreau sa incep reconstructia echipei...ceva pusti de viitor?(ca am vreo 55 mil fonduri)....sunt in iunie 2010.

multumesc,

I'M FOREVER BLOWING BUBBLES!

raduandrei12 is offline    Reply With Quote
Old 05-02-2008, 12:17   #1249 (permalink)
Registered User

Eu m-am cam lasat de sporturi extreme gen cariera cu Dinamo la fm. Sincer nu reusesc sa fac nimic. Degeaba castig eu campionatul la 20 pct distanta..daca in perioadele de mercato imi vinde conducerea tot. Si ce ma dispera cel mai mult e ca imi vinde jucatorii pe sume mici. Spre exemplu mi l-a vandut pe Stancu cu 6 mil, in conditiile in care castigase Gheata de aur..cu 33 de goluri. Si sa nu mai zic ca mi l-au dat pe Radu Stean la Stiaua..am zis ca mor de inima...
N-am nici o sansa in UCL. Am la echipa a 2-a inca vreo 5-6 viitori Stancu..dar stiu ca odata ce ajung titulari..au si luat drumul Europei. Acum ultima data mi-a vandut a 4-a rezerva de atacant..Bruno Mezenga..si avea doar vreo 20 de ani...incepuse sa dea goluri..si pac..oferta de 7,5 mil si adio. E bine totusi pt o rezerva..dar eu ce ma fac cand joc cu Roma Milan sau Sevilla.
M-as apuca si eu de o cariera la un club unde sa nu-mi vanda conducerea tot .. dar parca nu ma atrage asa de mult.
Am avut noroc doar in primul sezon..ca nu mi-a vandut nimic in iarna..si am reusit sa ajung in semifinalele cupei UEFA..eliminand pe Tampere Utd si Az Alkmaar cu duble victorii...pe Stuttgart cu 6-4 aggregate, dar Atletico Madrid cu Reyes si Aguero m-a eliminat. In rest..nimic notabil in Europa

Last edited by cipin85; 05-02-2008 at 12:34..

cipin85 is offline    Reply With Quote
Old 05-02-2008, 12:53   #1250 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Inseamna ca am noroc, sunt in 2011 si NICIUN jucator n-a plecat peste capul meu

The thruth is out there.

Old 05-02-2008, 13:19   #1251 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

dar si cand or sa inceapa sa plece... ramai cu lot de 3 jucatori

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 05-02-2008, 23:09   #1252 (permalink)
Registered User

faina nicolae's Avatar

in Italia in C2C poti sa iti aduci 2-4 fgn
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
cine stie cum poti sa iti schimbi backgrounds la skin de ex am downloadat un background cu steaua si dau la preferences si dau imi aleg skinu si dau pe el si dupa aia dau confirm si nimic citestie pls

Last edited by faina nicolae; 05-02-2008 at 23:09.. Reason: Automerged Doublepost

faina nicolae is offline    Reply With Quote
Old 06-02-2008, 11:29   #1253 (permalink)
12

Doişpe's Avatar

Daca vreti sa va faceti nervi, incercati sa jucati cu tottenham.

Doişpe is offline    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 06-02-2008, 11:35   #1254 (permalink)
Nick anterior: Burtic Andrey

polist4ever's Avatar

Quote:
Originally Posted by Radiera View Post
Daca vreti sa va faceti nervi, incercati sa jucati cu tottenham.
eu stiu ce inseamna .. am o salvare cu Tottenham ... am inceput extraordinar de prost sezonu cu 3 infrangeri in primele 4 etape ... dar la final am terminat pe locul 3 dupa Man UTD si Chelsea si in fata lui Arsenal :fuckoff:

polist4ever is offline    Reply With Quote
Old 06-02-2008, 13:22   #1255 (permalink)
Registered User

adijarca's Avatar

tottenham ca tottenham, incercati si voi arsenal. acolo vezi tu frustrare la maxim cand rateaza bendtner si eduardo cu poarta goala. fara portar, fara jucatori, numai ei si poarta goala si lanseaza mingea in afara stadionului (in cupa cu preston).

dupa mine arsenal tottenham si liverpool sunt cele mai grele echipe in 2008 pentru ca au pretentii si nu joaca mai nimic.

adijarca is offline    Reply With Quote
Old 06-02-2008, 13:53   #1256 (permalink)
12

Doişpe's Avatar

Recordul negativ la tottenham e 8 infrangeri in primele 8 etape. Crede-ma ca nu mai stii ce tactica sa aplici.
Din 5 jocuri incepute ci tott, in 4 m-au dat afara prin ianuarie. Si nu sunt incepator la jocul asta. Cred ca Berbatov e ce mai mare teapa din fm.

Doişpe is offline    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 06-02-2008, 16:14   #1257 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

8 din 8 e criminal, macar un egal daca scoteai ...

The thruth is out there.

Old 06-02-2008, 18:32   #1258 (permalink)
Registered User

faina nicolae's Avatar

cine joaca in romania in liga secunda B
am inceput sa joc cu Fc Dobeta si spre surprinderea mea jucatorii se misca bine in 4 meciur 2 egaluri si 2 victori oricum in 3-4 sezoane am sa imi fac o echipa buna si sper sa promevez,ceva jucatori puteti sa imi recomandati si mie pentru divizia b pentru k cei din divizia a nu cred k ar veni sa joace in b

Old 06-02-2008, 23:05   #1259 (permalink)
Nick anterior: Burtic Andrey

polist4ever's Avatar

Quote:
Originally Posted by faina nicolae View Post
cine joaca in romania in liga secunda B
am inceput sa joc cu Fc Dobeta si spre surprinderea mea jucatorii se misca bine in 4 meciur 2 egaluri si 2 victori oricum in 3-4 sezoane am sa imi fac o echipa buna si sper sa promevez,ceva jucatori puteti sa imi recomandati si mie pentru divizia b pentru k cei din divizia a nu cred k ar veni sa joace in b
incearca in primul rand sa iti faci parent club cat mai multe si cat mai puternice cere jucatori de acolo :P si cresteti cat mai bine juniorii

polist4ever is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2008, 09:38   #1260 (permalink)
Registered User

faina nicolae's Avatar

pai am un parent club pe cfr si am reusit sa i-au pe crian deac si Radu Marginean si spre surprinderea mea patronu mi-a dat 200 de mii de transfer si am reusit sa il aduc pe Tibi Balan +2 pusti albanezi de viitor si un fundas sarb de perspectiva,oricum sunt foarte multumit cum se descurca echipa merge ceas in campionat 8 viictori 3 egaluri si o infrangere .
Am ajuns in 2008 si astept ceva banii de transfer dar slabe sperante asa k orice jucatori propusi de oricine sunt binevenite
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
sal puteti sa imi explicati si mie ce inseamna regen

Last edited by faina nicolae; 07-02-2008 at 09:38.. Reason: Automerged Doublepost

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules