![]() |
| | #1261 (permalink) | ||
|
Jucator generat, nu jucator real.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1262 (permalink) | ||
|
Joc cu Leeds In L1. Nu stiam eu dc am un buget de transfer asa mare pana am inceput campionatul. -15 puncte penalizare iar eu am obiectiv promovarea. Primele 8 meciuri, 6 victorii un egal si 1 infrangere, deabea am parasit ultima pozitie insa imi e greu sa cred ca ajung liderii. In playoff ce echipe intra?
__________________ Something smart here -> | |||
|
| | #1264 (permalink) | ||
| Quote:
primele 2 echipe promoveaza direct si urmatoarele 4 joaca playoff ... | |||
|
| | #1265 (permalink) | ||
| din cate am auzit 8.0.2 se lanseaza pe la sfarsitul lui februarie inceputul lui martie. in mod normal ar trebui sa cuprinda si transferurile din fereastra de iarna site cu skinuri www.sortitoutsi.net mod de instalare: le dezarhivezi (sau copiezi dupa caz) in My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008\skins (dosarul skins ti-l creezi tu) dupa care intri in joc, intri la preferences (sau settings sau cum ii zice) la categoria display & sound (sau cam asa ceva) selectezi skinul din lista, debifezi use skin cache si bifezi always reload skin on confirm si apoi dai click pe confirm si ar trebui sa iti apara skinul nou, oricum aproape fiecare skin are instructiuni detaliate de instalare incluse | |||
|
| | #1267 (permalink) | ||
| sal
[Incredibil am reusit sa promovez cu Fc Drobeta in Divizia a desi obiectivu meu era sa ma clasez pe un loc destul de modest numi vine sa cred,dupa ce am resuit sa aduc ceva jucatorii de la sportul si cativa pustii de pe la alte echipe si vreo 2 jucatorii un albanez si un slovak am dat lovitura,akum obiectivul meu in Divizia a ie sa scap de retrogradare si pot sa spun k echipa se misca binisor. | |||
|
| | #1268 (permalink) | ||
|
pentru cei care joaca cu real madrid eu am folosit in primul sezon 07-08 un sistem 4-2-2-2 si anume GK-cassilias RB-sergio ramos LB-marcelo CB-canavaro CB-pepe DMC-gago DMC-diarra(recomand banega) MC-robinho MC-snaijder FC-raul FC-nisterloy iar fundasi laterali au o mica sageata in fata la fel ca si cei 2 MC's (devenind defapt AMC) la player instructions DL si DR sunt full-backs CB sunt centre back DMC ca Defensiv midfider MC's ca attacking midfields raul a stiker si nisterloy ca target man iar la team instructions mentalitatea sa fie pe attacking la minim short passing la minim slow build up la minim si norrow la minim,in primul sezon am castigat campionatul cupa spaniei si UCL fara prea mare fuzz in sezonul 2 sunt pe 2 dupa 24 de etape am ajuns in finala cupei spaniei iar in UCL ma eliminat chelsea in optimi cu 0-2 si 1-4 (cannavaro suspendat) si scapativa de robben cut mai repede undeva la 30-35 de mil tot va luati pe el
| |||
|
| | #1271 (permalink) | ||
|
[QUOTE=raduandrei12;37977328]aveti idee cand se lanseaza si 8.0.2?...am auzit ca acesta ar cuprinde si transferurile efectuate in ianuarie.adevarat?...si un site cu skin-uri?...eventual cum se instaleaza...:P multumesc! 15 februarie - discutii pe larg aici: http://www.fmro.ro/2008/02/06/info-802/ Cele mai interesante skinuri aici: http://www.fmro.ro/download/?dl_cat=2 Explicatii de instalare ai primit mai sus | |||
|
| | #1272 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
[quote=icub4ucm;37980225] Quote:
multumesc foarte mult. bafta ! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
multumesc foarte mult. bafta ! p.s: l-am luat pe b.stancu la Rapid....ce dezamagire.... ...o palarie de bani aruncati aiurea-------------------- Editare ulterioară -------------------- man, pls cum se num skinu asta care-l fol tu? mersi I'M FOREVER BLOWING BUBBLES!.... Last edited by raduandrei12; 08-02-2008 at 14:42.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1273 (permalink) | ||
|
si eu am patit la fel cu bogdan stancu . incerca carl medjani (DC) care pare a fi mai bun decat maftei pana acum, sa vad cum se descurca in retur. si eventual pe benoit leroy de la niort (nu apare tot timpul), are 20 la penalty si prinde goluri de la 20 de metri odata la 2-3 meciuri.pe medjani am dat in jur de 1 milion de euro si pe leroy l-am luat cu 100k euro plus 25% din transferul viitor daca stii sa ii antrenezi burdujan si mazilu ies golgeteri aproape in fiecare sezon .
| |||
|
| | #1278 (permalink) | ||
|
nu vreau sa exsagerez cu ce am sa scriu akum dar numi vine sa cred ce echipa am reusit sa fac din Fc Drobeta o echipa din Liga secunda,in 2 ani si jumatate am reusit sa fac o echipa de locu 4 si fara sa umblu la editor jur. Oricine joaca in Liga secunda in Romania ii recomand sa ii ia pe Tibi Balan,Curelea,Ferfelea,super jucatori si ieftini pacat k nu pot sa postez rezultatele echipe dar daca stie cineva cum sa ma ajute sa le pun,am incercat dar imi da invalid files de ce pls cine stie sa imi spuna si mie | |||
|
| | #1280 (permalink) | ||
|
cu leyton orient jucam eu la managerele mai vechi.. erau in liga a 5a acu 4-5 ani (division 3)
__________________ semnatura | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |