![]() |
| | #1281 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
imi cer scuze.promit ca n-o sa se mai repete. bafta! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
pe leroy nu-l gasesc, dar oricum e coman acolo, l-am mai luat si pe tatarusanu...e acoperit postu.un mijlocas defensiv mai imi trebuie.ca lazar e mai mult accidentat si n.grigore joaca cam slab. in general Rapid are echipa buna....am scapat si de s.grigorie... ![]() I'm forever blowing bubbles!... Last edited by raduandrei12; 09-02-2008 at 07:17.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1283 (permalink) | ||
|
Tactics-Individual Settings-Long Shots setat pe Often.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1284 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | England presents: CHELSEA ----------------------Cech--------------------- -------Clerc---Ramos---Terry---A. Cole--------- ---C.Ronaldo---Vaart---Fabregas---Malouda----- ------------Aguero---Sobis--------------------- PS:Anglia, sezonul 3 Contact: the_new_henry(daca vrei print screen) | ||
|
| | #1288 (permalink) | ||
| sal cine poate sa ma ajute si pe mine va rog,joc cu Fc Drobeta si sunt in al 3 sezon cand dau la scouting si dau pe un scout sa imi gaseasca jucatorii ex dau sa imi caute in america de sud dar nu imi arata de ce ,doar cateva regiuni din europa exclus regiuni din afara europei ,am scout de reputatie nationala dar de ce numai in europa pot | |||
|
| | #1289 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
Dai la Board Room si iti zic aia unde poti sa trimiti scouteri | ||
|
| | #1295 (permalink) | ||
|
daca instalez patchul 8.0.1 ce benefici o sa am si ce anume o sa fie mai nasol ? pe scurt cateva chestii ca nu stiu daca sa il instalez sau nu,am citit cate ceva din ce face in plus dar as vrea sa stiu de la cineva care il are de ceva timp si a jucat cu acest patch macar un sezon
| |||
|
| | #1296 (permalink) | ||
|
si la mine la Gela se baga patronul... intr-un fel e si normal ca este un club foarte mic, mai mereu in datorii (care acum a facut imprumut de 35mil la banca si mi-a facut un stadion nou de 15.000 locuri) este mare foame de bani.. acum am un sezon foarte greu in Serie B.. echipa nu prea mai merge si ma chinui sa nu retrogradez (2011-2012)
__________________ semnatura | |||
|
| | #1297 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
| ||
|
| | #1299 (permalink) | ||
|
Joc cu F.C. Brasov, echipa merge bine, dar nu asta e problema. Ce vroiam sa spun e ca am trimis scouti in Italia si Spania de vreo 6-8 luni de zile (scouti de aceiasi nationalitate cu tara in care cauta jucatori). Problema e ca in tot timpul asta nu mi-au gasit in total decat vreo 3-4 jucatori. Si aia Ucrainieni sau Romani. De ce?
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |