![]() |
| | #1301 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1302 (permalink) | ||
| La atribute sunt decenti. Ceva de genul 14/14. E ciudat ca nu gasesc jucatori deloc.
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
| | #1306 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
de pe ce site ai luat update-ul acesta? I'M FOREVER BLOWING BUBBLES!... | ||
|
| | #1307 (permalink) | ||
|
Joc cu Brescia, buget nasol insa pentru prima data in "cariera" mea de antrenor vrea sa vina Aarialto la mine. ) Am oferit aproape toata echipa la vanzare, am fkt cativa jucatori unhappy, am dat delay ca nu aveam bani. In sfarsit am vandut cel mai bun fundas cu 1,9 mil si l-am cumparat cu 350 k . Daca s-a meritat sa imi pun toata echipa in cap pentru jucatorul asta? DA. 7 goluri in 2 meciuri cred ca confirma totul. Super atacant.
__________________ Something smart here -> | |||
|
| | #1308 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
| ||
|
| | #1309 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Mai asta le spun la multi...invatati sa cautati pe internet nu nu mai sa vb pe mess am dat un search pe google si lam gasit in 5 sec Aveti linku: http://www.fmeurope.net/index.php?op...howdown&id=364 (Dati click pe sageata si spor la FM ) | ||
|
| | #1310 (permalink) | ||
| sal
sa -------------------- Editare ulterioară -------------------- http://www.fmeurope.net/ am downloadat FMEurope_Update_V2_Mercato -------------------- Editare ulterioară -------------------- am reusit sa imi trimit scouterii si in alte continente sunt 2011 cu Fc Drobeta si acum 2 sezoane nu reuseam decat prin europa,dar akum vad k bord room imi mareste si capacitatea stadionului viitorul suna bine deocamdata
Last edited by faina nicolae; 11-02-2008 at 22:08.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1311 (permalink) | ||
|
Pentru cei mai comozi, a fost pus si pe metropolitan pe FMRo: http://www.fmro.ro/2008/02/12/fm-europe-mercato-update/ | |||
|
| | #1313 (permalink) | ||
|
in legatura cu update-ul cel nou cum se instaleaza sau mai bine zis cum il fac sa imi apara nolle transferuri ca nu apare nici unul chestia este ca instructiunile sunt in franceza si nu prea inteleg poata cineva sa lase un comment cu instructiunile necesare in romana
| |||
|
| | #1315 (permalink) | ||
|
Pff, e mult mai distractiv jocul asta daca incepi cu o pedala de echipa. Am inceput cu Alto Adige Sudtirol in C2 (descultii mei preferati, cade muntele pe ei, in martie joci la -5 grade la ei acasa ).07-08. Locul 1 in C2/A 08-09. Locul 5 in C1/A, am promovat in serie B dupa play-off 09-10. Locul 11 in serie B, onorabil, dar am luat o droaie de goluri, cand luam bataie luam minim 3 diferenta.
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #1316 (permalink) | ||
|
Le fichier regen FMEuope est une option, Il suffit de décocher la case du fichier regens_fme.edt dans les preferences du jeu pour qu'il soit inactif( preferences/fichiers sup.) avant de lancer une nouvelle partie. francofoni binevoitori daca binevoiesc cu o traducere,asta daca nu este deranjul prea mare sau mai bine zis cum fac sa mearga FMEurope_Update_V2_Mercato ca sunt tare nerabdator asta pe langa faprtul ca sunt "tamp" si nu stiu cum se face | |||
|
| | #1319 (permalink) | ||
|
in fine nu am reusit sa il fac sa mearga ... astept patchul 8.0.2 ca 8.0.1 e prea sarac la finantele echipelor iar mie imi trebuie 200.000 euro pe meci ca sa iau campionatul in retur 200000x15=3000000 iar calificare in grupele CL aduce 4400000 euro deci un castig de 1.400.000 euro (becali cand vorbeste de butoane nu vorbeste de pomana ca prostu' stie el ce stie)
| |||
|
| | #1320 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Ii misto sa incepi cu echipe gen ''pedale'' acuma vreau sa incep si eu una...ma gandeam in romania(fc brasov),italia(ceva echipa din C) sau anglia (BSquareNorth cu Eastbourne Boro...preferatii mei )Ceva recomandari ? | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |