![]() |
| | #1321 (permalink) | ||
|
m-au dat afara de la Gela inexplicabil!! la sfarsitul sezonului am terminat pe 15 (si aveam media prediction 13) am fost concediat fara drept de apel la nationala Poloniei am facut cacatul praf la europene (1 pct, nici un gol marcat in grupe), si eram gazda... mi-am dat demisia si de acolo dar am gasit un nou challange si acela se numeste Croatia... LUKA MODRIC fan
__________________ semnatura | |||
|
| | #1324 (permalink) | ||
|
Eu joc cu Brescia. E grav . Am adus Aarialto, Andronic, Liviu Ganea, Distel Zola, si inca cativa tinerei pt U-20. Sunt pe primul loc deocamdata dar merge greu echipa, finantele clublui sunt de rahat, suporteri nu se inghesuie la meciuri.
__________________ Something smart here -> | |||
|
| | #1325 (permalink) | ||
|
Am inceput o cariera cu Sporting din Spania, Liga BBVA. Buget de transferuri: 0 Datorii : enorme )Chiar si asa..cu ce am vandut, cu diferenta de la wage budget am reusit sa aduc: Torje, Dor Malul, Dzsudzsak, Sburlea, Filipenko, Rybka plus 2 atacanti care vin abia in 2008...tineri si vajnici Lindado si Alan.Urmeaza acusi primul meci din campionat..sper sa nu retrogradez.
__________________ F.C.D. in ADN | |||
|
| | #1333 (permalink) | ||
|
Rushden and Diamonds.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1334 (permalink) | ||
|
cu Rushden and Diamonds e foarte usor, e un patron foarte bogat acolo care pompeaza bani in nestire.. iti recomand Newport Co. daca vrei Angliadar si mai greu cred ca e prin scotia ultima liga (nu am jucat niciodata acolo dar cred ca e interesant)
__________________ semnatura | |||
|
| | #1339 (permalink) | ||
|
Era ironic.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1340 (permalink) | ||
|
Nantes. Sau stai pe tusa vreo doua sezoane si ia PSG ca aprope tot timpul retrogradeaza.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |