![]() |
| | #1341 (permalink) | ||
|
A aparut patchul 8.0.2. Disponibil pe metropolitan, atat ca download normal cat si ca torrent. Mai multe detalii aici: http://www.fmro.ro/2008/02/14/fm-2008-802/ Versiunea torrent, o gasiti aici: http://www.fmro.ro/tracker. P.S. Pentru ca toata lumea sa fie fericita, daca luati versiunea torrent, stati si la seed si nu faceti hit & run. | |||
|
| | #1345 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
| | #1346 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
hello!am luat si eu ver802 dar am o intrebare cum il instalez in joc ca nu am reusit sa descopar...recomnadare: la inceputul jocului testati piata columbiana...losado de exemplu l-am cumparat cu 500 K si l-am vandut dupa 2 sezoane cu 17.5 M la AS Monaco,un alt pusti Cristian Nazarith de la America(columbia)l-am tinut mai intai pe la adoua echipa (jumate de sezon) apoi l-am vandut cu 12.5 M plus 50% dintr-un viitor transfer la Ajax si mai sunt jucatori precum Yessu Cabrera, Sherman Cardenas, Cesar Lindado etc. Am ajuns cu Dinamo Buc. pe locul 19 in lume la cele mai bogate cluburi dupa 6 sezoane jucate valoare estima 120 de milioane de EURO in romania locul doi are vreo 50...
| ||
|
| | #1347 (permalink) | ||
| Quote:
E save-game compatible. Adica, poti sa joci o salvare veche, dar schimbarile efective (aduse de update) le vezi doar daca incepi joc nou. | |||
|
| | #1350 (permalink) | ||
|
dan_simplu: da dubliclick pe patch si apoi extract sau update sau cum scrie acolo. nu mai intrebati de crackuri si fixuri si altele asemenea. daca tot aveti versiunea pirat aveti bun simt si nu intrebati de crackuri si nu va laudati ca aveti jocul pirat si cum i-ati fraierit voi pe producatori, cum fac unii pe forumuri din tari "civilizate" (sa zic Anglia,? sa nu zic? grea decizie). exista site-uri speciale pentru chestii de genul acesta, intrebati acolo si vi se va raspunde mai mult ca sigur, sau incercati voi si nu mai intrebati. marcel09 raspunsul la intrebarea ta este: merge cu fmloader | |||
|
| | #1355 (permalink) | ||
|
Henry : Man du-te la nationala Belarusului ! Acolo o sa gasesti cativa jucatori care vor face fatza cu brio la STEAUA. Unul e super bun dar nu stiu daca iti las transcrierea corecta " Kiryll Pavlyucek (sau ceva de genul asta). Il gasesti ca international din Belarus !
| |||
|
| | #1356 (permalink) | ||
|
am inceput unul nou: Italia Spania Germania Portugalia Anglia Romania (primele ligi) FC Steaua Bucuresti/the rising star dayro si jose moreno rup la prima vedere!! (m-am calificat in UCL dupa un meci cu sparta in turul 3 castigat cu 7-4 )
__________________ semnatura | |||
|
| | #1357 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
fain fain...eu am doar 8.0.1 si nul mai schimb echipa mea de suflet e craiova si degeaba bag patchu 8.0.2 ca,craiova are tot aceasi echipa neavand voie sa faca transferuri 1 an ...in primu sezon am terminat pe 9 dar am castigat cupa romainei avand un traseu usor semifinale cu rapid ...acolo a fost mai greu dar am reusit sa trec de ei cu 5-4 total acum sunt in turul 3 al cupei uefa am picat cu mallorca ghinion curat...la mine acasa 0-0 la ei urmeaza sa aflumda...nu mam calificat am luat bataie la ei acasa cu 2-1 ![]() o sa pun si cateva poze cu jucatori mei belea Last edited by Xanis; 17-02-2008 at 01:08.. Reason: jucatori mei | ||
|
| | #1360 (permalink) | ||
|
eroarea aia e la fifa manager. aici vorbim de football manager.<_<
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |