![]() |
| | #1362 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
ba eu miam bagat patch asta nou 8.0.2 si imi cere cd cum dracu fac sa mearga jocu? -------------------- Editare ulterioară -------------------- intru in joc si imi apare meniul dar imi spune sa bag cd Last edited by rasto; 17-02-2008 at 14:53.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1363 (permalink) | ||
| Cumperi dracului jocul.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1367 (permalink) | ||
| Nu, eu am acel gram de bun-simt care lipseste unor useri (mai noi) de pe aici.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1368 (permalink) | ||
|
cum naiba o sa joace steaua cu toti strainii aia in prima echipa in realitate, ca vad la fm nu mi da voie cu mai mult de 3 in echipa..si ei anunta 4 titulari pentru retur...live ori mihai nu a facut research bun :P ori gigi a mai umblat la niste butoane din lpf
__________________ printez etichete adezive (coduri de bare, poze, texte) | |||
|
| | #1371 (permalink) | ||
|
acuma daca resercheri sunt mai "patrioti" decat frfr sau lpf fiti si voi si jucati cu andronic torje stancu sau alte "diamante" din astea care in liga lu' mitica sunt zei dar in cupele europene sunt mielusiei,eu unul in intelepciunea mea limitata va recomand jucatori din franta si portugalia cateva exemple (acapandie,thicot,baucandji ca si in special rui patricio(GK) asta daca vreti cat de cat sa nu fiti sparing-partner prin CL sau Uefa Cup -------------------- Editare ulterioară -------------------- daca esti interesat da-mi un pm si poate te ajut Last edited by marcel09; 17-02-2008 at 23:42.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1373 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Salut all! Am inceput si eu aseara o cariera cu leeds united....dar in amicale am observat ca sunt cam slabutzi. imi puteti spune, va rog(daca aveti bunavointa), vreo 3-4 jucatori(de preferat englezi) care sa-mi "ridice" si mie echipa?...am mai citit pe aici de Dor Malul, Putilo, Villanueva, Armenteros...etc, dar acestia nu vor sa vina(...probabil din cauza diviziei inferioare). multumesc , I'M FOREVER BLOWING BUBBLES!! | ||
|
| | #1374 (permalink) | ||
|
Eu am jucat cu leeds, am promovat linistit de pe locul 1. Au buget f mare si echipa buna. Incearca Stancu, Aarialto, Torje da nu cred ca vin. Eu am cumparat Wijnaldum, Sepsi, Andronic, Marvin Williams, inca un Williams, Liviu Ganea, Adrien Murcia, Pantilimon, Distel Zola. Incearca Filipenko, dar nu cred ca vine din cauza la Work Permit.
__________________ Something smart here -> | |||
|
| | #1378 (permalink) | ||
|
mogasso la modul in care ne rogi sa te ajutam e si normal sa se inghesuie lumea sa iti raspunda.. raduandrei12: amice tu chiar nu poti sa scrii calumea? trebuie mereu sa scrii boldat colorat cu font 20 si cu 100 de semne aiurea si cu expresia aia penala cu Bubbles la sfarsitul fiecarui post? iti place asa mult sa iesi in evidenta cu tampeniile astea?
__________________ semnatura | |||
|
| | #1379 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
raduandrei12: amice tu chiar nu poti sa scrii calumea? trebuie mereu sa scrii boldat colorat cu font 20 si cu 100 de semne aiurea si cu expresia aia penala cu Bubbles la sfarsitul fiecarui post? iti place asa mult sa iesi in evidenta cu tampeniile astea?[/quote] imi cer scuze daca te-au deranjat aceste detalii. sunt sigur ca si tu ai o echipa favorita....si tu folosesti o expresie "penala"....pur si simplu acela este numele imnului formatiei mele favorite. dar nu-l voi mai folosi! referitor la scrisul bolduit....eu am un alt "style" pe acesta pagina si din aceasta cauza scriam bolduit. dar am schimbat si acest detaliu. bafta all la acest joc (pe care eu il consider "cel mai bun realizat vreodata")!!! | ||
|
| | #1380 (permalink) | ||
|
Mda, buget de 600k in Serie A cu Brescia. WTF? Cum sa rezist. L-am vandut pe Tachinardi cu 4,2 mil (cotat1,8) sa am mai mult buget, dar acum am nevoie de un DM sa il inlocuiasca. Adam Vass nu cred ca poate tine locul si Distel Zola e prea tanar. Va rog o sugestie de DM si MR
__________________ Something smart here -> | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |