![]() |
| | #122 (permalink) | ||
|
rico trebuie sa te gandesti ca in realitate cu cat un portar apara mai multe mingi cu atat mai multa incredere are in el. pe parte de joc ai dreptate cu ratarile. am observat ceva: aproape la fiecare meci am asa zise greseli de arbitraj. mi se intampla doar mie sau ati patit si voi? | |||
|
| | #123 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: Bucuresti |
pai da sunt o carutza de goluri anulate pe motiv de offside da am zis ca o fi de la tactica ofensiva cat despre portar ma refeream la faptu ca un portar gen Branet sau ceva de genu asta nu poate sa apere ca erou 10 ocazii 1v1 cu atacanti ff buni pt nivelu Romaniei | ||
|
| | #124 (permalink) | ||
|
Il poate ajuta si faptul ca atacantii au stats-uri mentale slabe si se pierd cand ajung in fata portii.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
|
Nu stiu de unde ai tu ofertele astea astronomice, osc1or... eu nu ma pot lauda cu astfel de sume (dar cumpar ieftin si le cresc valoarea, nu cheltuiesc fara cap). Poate ma "loveste" si pe mine AI-ul cu astfel de episoade...
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #128 (permalink) | ||
|
muoama de ce sume vorbiti... si eu trag de 4-5K cu FC caracal in B =)) p.S: intr-adevar, sumele alea de zeci de milioane de euro par cam umflate pt campionatul romanesc....nush daca sunt adevarate pt ca inca nu am ajuns in A.. edit: daca pune cineva mana pe un skin ceva mai inchis la culoare sa posteze un link aici pls
__________________ Peace sells... but who's buying ? Last edited by freeman21; 21-10-2007 at 12:22.. | |||
|
| | #129 (permalink) | ||
|
la mine in joc tocmai mi-am luato de la Otelu cu 3-0 in cupa romanei. Le-am zis la ai mei closing-down, hard tackling. Pai aveau astia mingea...inaintau asa putin, putin...cate putin... ai mei in fata lor se uitau cum vine ala...ala paseaza...si pac atacantu lor sut si gol... deci nu au fost in stare sa ia mingea.... stau si se uita cum vin aia. Ca sa nu mia zic ca otelul e pe primul loc cu 33 goluri date si 19 primite.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #132 (permalink) | ||
|
Eu sunt in primul sezon, cu Dinamo. Ma situez pe locul 2 in etapa 15 la 10 puncte de liderul Otelul care rupe. L-am achizitionat pe Arnold Mvuemba, Lucian Sinmartean, David N'Gog si Dorel Stoica. Vandut pe Cristea la Fulham cu 4.7 mil. In UCL m-a scos Werder Bremen dupa 1-0 la mine si 2-1 la ei in prelungiri (a ratat Bostininho un penalty in minutu' 89, da' deh..). In Uefa Cup sunt in grupe cu Tottenham, Ath. Madrid, Palermo si Pacos Ferreira. Dupa 3 etape sunt pe 4. Tottenham - Dinamo 4-1, Dinamo - Ath. Madrid 0-3, Pacos Ferreira - Dinamo 1-3. In rest foarte captivant (ptr. mine cel putin) jocul. Un skin gen cel de la 2007 ar fi ideal. Later edit: A venit si meciul cu SUPEROtelu', Otelul - Dinamo 4-1 ... sublim.......................
__________________ What seems to be the officer, problem ? Last edited by vanPersie; 21-10-2007 at 19:17.. | |||
|
| | #133 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2007 |
eu sunt in primul sezon cu DINAMO , sunt pe locul 1 la 6 puncte distanta de locul 2(rapid) si 3 (steaua) sunt neinvins in campionat doar 4 remize ,restul numai victorii. in champions league am picat in turul 3 cu valencia m-a eliminat cu 7-3 la general . am cazut in cupa uefa in grupe cu zaragoza,spartak,lens si braga si am terminat pe 2 grupa cu 9 puncte am ajuns in primavara europeana dar acolo surpriza am dat surprinzator de manchester united ,surprinzator i-am batut in tur cu 2-1 acasa la mine si pe urma bineinteles m-au batut cu 2-0 pe old trafford eliminandu-ma. in rest o duc f bine in campionat bat tot si incepe returul primul meci cu uta si al doilea cu steaua . probabil voi castiga campionatul la pas.PS : de mentinut ca primele 10 etape au fost dominate de DACIA MIOVENI =)) )) care batea tot la fel ca mine in primele 10 etape dar a cedat si acum se afla undeva jos si tot steaua cu rapid au revenit pe locurile 2 si 3.== de mentinut ca nu am vandut pe nimeni desi am oferte mari pentru toti , dar vreau performanta:P , l-am cumparat pe papadopoulos si in rest am promovat tinere sperante de la dinamo 2 si under 19 si o duc foarte bine , Alexe dand pana acum peste 5 goluri ,musat si lemnaru iar mari sperante . | ||
|
| | #137 (permalink) | ||
| goodies !
Asa cum v-am promis .... va ofer ceva goodies ![]() avem logo-uri din mai multe campionate printre care Liga 1 Burger, Serie A, Primera Division, Premiership si multe altele Download ! http://rapidshare.com/files/64327514/logos.rar.html Multumim celor care le-au realizat ! Sunt intr-adevar deosebite !
__________________ Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || 4GB@800Mhz A-DATA Extreme Edition|| 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || ASUS GTX 260 || Last edited by BlackSoul; 22-10-2007 at 13:56.. | |||
|
| | #138 (permalink) | ||
|
Nice. Diseara ma apuc si eu de un facepack pt Steaua, o sa se asorteze cu logo pack-ul tau
|
| | #139 (permalink) | ||
|
exista un pack cu face pictures pentru steaua mai incolo fac un pack cu mai multe poze din mai multe campionate .... mai multe tari / echipe
__________________ Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || 4GB@800Mhz A-DATA Extreme Edition|| 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || ASUS GTX 260 || | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |