![]() |
| | #1388 (permalink) | ||
|
imi cer scuze daca te-au deranjat aceste detalii. sunt sigur ca si tu ai o echipa favorita....si tu folosesti o expresie "penala"....pur si simplu acela este numele imnului formatiei mele favorite. dar nu-l voi mai folosi! referitor la scrisul bolduit....eu am un alt "style" pe acesta pagina si din aceasta cauza scriam bolduit. dar am schimbat si acest detaliu. La ce iti ceri scuze mai? Doar pt ca il deranjeaza pe unul sau pe altul ?! Frate daca vreau scriu si in pasareste..ignora-mi posturile si stai in banca ta !!!
__________________ F.C.D. in ADN | |||
|
| | #1391 (permalink) | ||
|
Zice-m s-a m-ai merg-i p-e l-a scoal-a.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1393 (permalink) | ||
| se vede ca nu ai inteles nimica din ce am intrebat (era vorba de tactica-echipa vruiam sa dechid o discutie despre tactica si echipe ca in ultimul timp pe acest forum nu am vazut decat cine cu ce echipa din liga h din Burundi nu face el performanta) acuma sper ca acest post sa nu te deranjeze prea mult si sa declari si acuma ca e "penal" acest post si risc sa infund puscaria (probabil) iar eu unu inchid aici aceast dialog care nu are niciun sens real ci doar bascalie de 2 lei (vechi)
| |||
|
| | #1398 (permalink) | ||
|
daca bag player instructions la jucatori anuleaza cumva team instruction?de exemplu daca am la team instruction mentalitatea pe atacking iar la un dmc il pun ca defensiv midfilder din player instruction trece pe o mentalitate defensiva sau ramane ofensiva asa cum este la team instruction?
| |||
|
| | #1400 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |