Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-02-2008, 13:52   #1401 (permalink)
Registered User

Salut all!

am si eu o rugaminte la voi. imi puteti spune, va rog, daca exista vreo posibilitate pentru a dezvolta capacitatea de efort a unui jucator?
joc cu leeds utd si l-am transferat pe M. Janota de la Feyenoord ( cu 350.000 EUR). Jucatorul este super bun(il folosesc ca AMC, 5 goluri in 4 meciuri), dar oboseste f. repede(gen....joaca 1 meci intreg si 3 trebuie sa-l odihnesc). E cam frustrant pentru ca si asa am inceput cu -15 pct penalizare si asta e cel mai bun al meu.
exista vreo metoda (cam ce sa-i dau la training?) sa-l "resuscitez" pe baiat?

multumesc anticipat,

raduandrei12 is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2008, 16:44   #1402 (permalink)
Registered User

Sal sunt si eu nou deci sa nu tipati la mine daca vorbesc despre ceva ce s-a mai vb, in legatura cu efortul unui jucator prin antrenament mai hard dar s-ar utea sa faca fite jucatorul sau il mai tii asa si o sa-si revina cu timpul, iar despre jucatori ca am vazut ca s-a vb cel mai bun pe care l-am crescut a fost Bicfalvi de la Steaua, dar din pacate dupa 2 sesoane n-am mai putut sa-l tin la echipa chiar daca ii facuse salariu de 1 mil 300 pe an, am primit oferta de la mancheste city de 18 mil si a acceptat clubu(

Ratman is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2008, 20:01   #1403 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

cei care sunteti la cluburi din Romania:

si voi primiti la tineret cam un sfert din numarul juniorilor cu nume de unguresti ?

Eu unu m-am saturat de Laszlo, Gabor, Sandor etc... clubul nici macar nu e din ardeal ca sa zic ca domne... asta e zona.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by Ratman View Post
Sal sunt si eu nou deci sa nu tipati la mine daca vorbesc despre ceva ce s-a mai vb, in legatura cu efortul unui jucator prin antrenament mai hard dar s-ar utea sa faca fite jucatorul sau il mai tii asa si o sa-si revina cu timpul, iar despre jucatori ca am vazut ca s-a vb cel mai bun pe care l-am crescut a fost Bicfalvi de la Steaua, dar din pacate dupa 2 sesoane n-am mai putut sa-l tin la echipa chiar daca ii facuse salariu de 1 mil 300 pe an, am primit oferta de la mancheste city de 18 mil si a acceptat clubu(

legat de antrenament: da, e posibil ca jucatorul sa faca fite daca are antrenament prea hard, sau e posibil sa se accidenteze mai des, insa daca se "supara" din cauza asta, ii trece cu timpul daca ii vei schimba antrenamentul (adica daca il pui pe un antrenament mai usor)

legat de plecatul jucatorilor: da, se intampla, nu ai cum sa opresti plecarea lor, decat poate daca antrenezi un club din strainatate cu reputatie mare si bani multi.

P.S: mai pune si tu un punct (" . ") pe-acolo ca o sa se ia lumea de tine, si in plus, se intelege greu ce spui, daca nu scrii cu semne de punctuatie.

Last edited by freeman21; 21-02-2008 at 20:02.. Reason: Automerged Doublepost

freeman21 is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2008, 20:04   #1404 (permalink)
Registered User

adijarca's Avatar

eu joc cu Rapid si nu am primit nici un ungur.

depinde cu ce echipa joci. de exemplu daca joci cu fc bihor sau cu uta mi se pare normal sa ai jucatori cu nume unguresti, in schimb daca joci cu poli iasi nu ar prea trebui sa ai.

adijarca is online now    Reply With Quote
Old 21-02-2008, 20:07   #1405 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Pai asta si ziceam: clubul la care sunt (caracal ) n-are nicio treaba cu ungurii ) De-asta ma si mir. Culmea e ca majoritatea dintre acestia sunt buni

Cred ca ma apuc sa pun nicknames

Old 21-02-2008, 23:01   #1406 (permalink)
Registered User

moguai's Avatar

ce jucatori favoriti aveti in joc?
numiti unu sau doi... incep eu: pato si miguel veloso
adevarul e ca si in realitate imi plac foarte foarte mult

moguai is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2008, 23:22   #1407 (permalink)
Registered User

moguai zi tata si tu jucatori ieftini buni si care vin si la echipe gen craiova
hai ca zic eu 2:Martin Fenin(il puteti lua cu 600k E) ST si Damian Ismodes AM/FC(il puteti lua cu 300 k E,joaca bine pe am...)bafta

Xanis is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2008, 07:13   #1408 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Quote:
Originally Posted by moguai View Post
ce jucatori favoriti aveti in joc?
Orice regen bun care imi iese in cale. Nu ii suport pe cei care sunt din baza initiala a jocului

Old 22-02-2008, 10:08   #1409 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Xanis View Post
moguai zi tata si tu jucatori ieftini buni si care vin si la echipe gen craiova
hai ca zic eu 2:Martin Fenin(il puteti lua cu 600k E) ST si Damian Ismodes AM/FC(il puteti lua cu 300 k E,joaca bine pe am...)bafta
eu joc cu leeds utd acum, dar cand jucam cu RAPID i-am adus pe M. Janota de la Feyenoord (cu vreo 450k EUR) si pe Tomasz Kuispiz (sau Kuspiz, e polonez si are 17 ani) de la o echipa din anglia(cred ca Birmingham).l-am luat cu vreo 200k EUR. dar sunt super buni. M. Janota oboseste cam repede dar merita toti banii.

Ahh...si sa nu-l uit pe Andres(sau Andreas :P) Sulli. are 20 de ani si e ungur. joaca fundas stanga si costa cam 150k EUR. se dezvolta. si mai e Dumitru Copil(romanu nostru) de la Hearts. eu l-am luat cu 600k EUR. super jucator.

raduandrei12 is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2008, 13:43   #1410 (permalink)
Registered User

moguai's Avatar

xanis - toata frumusetea jocului e sa ti cauti tu jucatori, sa ii cresti si sa faci performanta cu ei.
eu pentru asta joc - ce farmec ar mai avea jocul daca ai sti 3-4 super jucatori si ai bate tot?

Old 22-02-2008, 14:06   #1411 (permalink)
Registered User

alex_reluarea's Avatar

Apai tu vorbesti care ne dai exemplu Pato? Cat de greu l-ai gasit?. Noi vb de jucatori ascunsi bine care vin la echipe de mana a doua si cresc in valoare repede, nu Pato care costa o carutza de bani de la inceput.

alex_reluarea is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2008, 14:11   #1412 (permalink)
Registered User

moguai's Avatar

n ai inteles..
ce am intrebat eu a fost ce jucatori favoriti aveti..si eu am nominalizat 2

despre astia buni si ieftini e alta discutie

Old 22-02-2008, 17:36   #1413 (permalink)
Registered User

icub4ucm's Avatar

Observ ca nimeni nu a sesizat o chestie importanta: updateul 8.0.2 a fost relansat. Mai multe detalii aici: http://www.fmro.ro/2008/02/22/802-relansat/

icub4ucm is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2008, 17:44   #1414 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Quote:
Originally Posted by icub4ucm View Post
Observ ca nimeni nu a sesizat o chestie importanta: updateul 8.0.2 a fost relansat. Mai multe detalii aici: http://www.fmro.ro/2008/02/22/802-relansat/
bre n-ai si tu niste inside info despre data lansarii FM Live ?

Old 22-02-2008, 23:43   #1415 (permalink)
Registered User

Jucatori favoriti........ Bicfalvi(STEAUA) dupa cum am spus,iar apoi ar veni Vagner Love(MOSCOVA) putin cam scump dar daca vrei un jucator bun face toti bani. Apoi ar mai fi Torje(Timisoara) si Cristian Sargi cu timpul devin foarte buni dar trebuiesc titularizati aproape meci de meci!!!

Ratman is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2008, 11:11   #1416 (permalink)
Nick anterior: Burtic Andrey

polist4ever's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ratman View Post
Jucatori favoriti........ Bicfalvi(STEAUA) dupa cum am spus,iar apoi ar veni Vagner Love(MOSCOVA) putin cam scump dar daca vrei un jucator bun face toti bani. Apoi ar mai fi Torje(Timisoara) si Cristian Sargi cu timpul devin foarte buni dar trebuiesc titularizati aproape meci de meci!!!
@Ratman: probabil ai vrut sa spui Torje (Dinamo) dar teai incurcat in stiintze ... asta e noi te iertam ..
si acuma juc mei preferati ... din joc Niklas Barkroth si Damien Le Tallec ... din realitate Iker Casillas si Bogdan Lobont rullz (din cauza lor m-am apucat eu de fotbal)

polist4ever is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2008, 22:11   #1417 (permalink)
Registered User

marcel09's Avatar

jucatori preferati huntelaar si de zeeuw (inteligenta si simplicitate pur olandeza) iar ca jucatori mai necunoscuti ar fi rui patricio gk sporting lisabona si farfan de la psv

marcel09 is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2008, 10:12   #1418 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

lol, cred ca e prima data cand bat la FM 2008, la o asemenea diferenta, dupa un meci in care am fost dominat 90 de minute.

2 cornere + un contraatac = Click image for larger version

Name:	ScreenShot030.jpg
Views:	225
Size:	281.9 KB
ID:	312842 si Click image for larger version

Name:	ScreenShot029.jpg
Views:	203
Size:	256.1 KB
ID:	312843

Old 24-02-2008, 13:17   #1419 (permalink)
Registered User

buna...stie cineva ce pot sa fac sa se vada mai bine fm 2008 pe monitor LCD de 19" wide?...ca se intinde asa imaginea si ma enerveaza...poate exista o cale sa ii maresc rezolutia la joc sau nu stiu :|...

tony4football is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2008, 13:21   #1420 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Quote:
Originally Posted by tony4football View Post
buna...stie cineva ce pot sa fac sa se vada mai bine fm 2008 pe monitor LCD de 19" wide?...ca se intinde asa imaginea si ma enerveaza...poate exista o cale sa ii maresc rezolutia la joc sau nu stiu :|...
incearca sa joci in window mode. Eu numai asa m-am obisnuit...e perfect, cat timp se proceseaza meciurile, mai deschid o pagina in browser, mai o muzica, etc.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC > Football Managers

Thread Tools

Posting Rules