![]() |
| | #1401 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Salut all! am si eu o rugaminte la voi. imi puteti spune, va rog, daca exista vreo posibilitate pentru a dezvolta capacitatea de efort a unui jucator? joc cu leeds utd si l-am transferat pe M. Janota de la Feyenoord ( cu 350.000 EUR). Jucatorul este super bun(il folosesc ca AMC, 5 goluri in 4 meciuri), dar oboseste f. repede(gen....joaca 1 meci intreg si 3 trebuie sa-l odihnesc). E cam frustrant pentru ca si asa am inceput cu -15 pct penalizare si asta e cel mai bun al meu. exista vreo metoda (cam ce sa-i dau la training?) sa-l "resuscitez" pe baiat? multumesc anticipat, | ||
|
| | #1402 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Sal sunt si eu nou deci sa nu tipati la mine daca vorbesc despre ceva ce s-a mai vb, in legatura cu efortul unui jucator prin antrenament mai hard dar s-ar utea sa faca fite jucatorul sau il mai tii asa si o sa-si revina cu timpul, iar despre jucatori ca am vazut ca s-a vb cel mai bun pe care l-am crescut a fost Bicfalvi de la Steaua, dar din pacate dupa 2 sesoane n-am mai putut sa-l tin la echipa chiar daca ii facuse salariu de 1 mil 300 pe an, am primit oferta de la mancheste city de 18 mil si a acceptat clubu (
| ||
|
| | #1403 (permalink) | ||
|
cei care sunteti la cluburi din Romania: si voi primiti la tineret cam un sfert din numarul juniorilor cu nume de unguresti ? Eu unu m-am saturat de Laszlo, Gabor, Sandor etc... clubul nici macar nu e din ardeal ca sa zic ca domne... asta e zona. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
legat de antrenament: da, e posibil ca jucatorul sa faca fite daca are antrenament prea hard, sau e posibil sa se accidenteze mai des, insa daca se "supara" din cauza asta, ii trece cu timpul daca ii vei schimba antrenamentul (adica daca il pui pe un antrenament mai usor) legat de plecatul jucatorilor: da, se intampla, nu ai cum sa opresti plecarea lor, decat poate daca antrenezi un club din strainatate cu reputatie mare si bani multi. P.S: mai pune si tu un punct (" . ") pe-acolo ca o sa se ia lumea de tine, si in plus, se intelege greu ce spui, daca nu scrii cu semne de punctuatie.
__________________ Peace sells... but who's buying ? Last edited by freeman21; 21-02-2008 at 20:02.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1409 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
Ahh...si sa nu-l uit pe Andres(sau Andreas :P) Sulli. are 20 de ani si e ungur. joaca fundas stanga si costa cam 150k EUR. se dezvolta. si mai e Dumitru Copil(romanu nostru) de la Hearts. eu l-am luat cu 600k EUR. super jucator. | ||
|
| | #1410 (permalink) | ||
|
xanis - toata frumusetea jocului e sa ti cauti tu jucatori, sa ii cresti si sa faci performanta cu ei. eu pentru asta joc - ce farmec ar mai avea jocul daca ai sti 3-4 super jucatori si ai bate tot?
__________________ printez etichete adezive (coduri de bare, poze, texte) | |||
|
| | #1413 (permalink) | ||
|
Observ ca nimeni nu a sesizat o chestie importanta: updateul 8.0.2 a fost relansat. Mai multe detalii aici: http://www.fmro.ro/2008/02/22/802-relansat/ | |||
|
| | #1414 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #1415 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Jucatori favoriti........ Bicfalvi(STEAUA) dupa cum am spus,iar apoi ar veni Vagner Love(MOSCOVA) putin cam scump dar daca vrei un jucator bun face toti bani. Apoi ar mai fi Torje(Timisoara) si Cristian Sargi cu timpul devin foarte buni dar trebuiesc titularizati aproape meci de meci!!!
| ||
|
| | #1416 (permalink) | ||
| Quote:
.. si acuma juc mei preferati ... din joc Niklas Barkroth si Damien Le Tallec ... din realitate Iker Casillas si Bogdan Lobont rullz (din cauza lor m-am apucat eu de fotbal) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |