![]() |
| | #1422 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
| ||
|
| | #1427 (permalink) | ||
| Fara a lua in calcul si taskbar-ul. Adica cei cu rezolutie 1280x800 (Wide) vor trebui sa "improvizeze", default nu va merge decat in fullscreen.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1428 (permalink) | ||
|
deci: BAAAAAAAACK!!! dupa o luna si ceva de ban aiurea. ![]() fundas dreapta cerea cineva. Arthur Sorin, ajunge intr-un an mai bun ca golanski, face 60 de mii, e francez dar il iei de la Kalmar, parca. ![]() asa... in 8.0.2 fenin e deja la Frankfurt, filipenko la spartak, dzsudzsak la psv, deci ce sa mai iei? fundasi buni sunt in chile si in mexic, dar nu toti vor sa vina. daca vrei unu care sa tina apararea, 9-10 mil si il iei pe nicolas plestan, mai bun ca radoi in 8.0.1 si mai bun ca goian in 8.0.2. marcos caceres, alt fundas teapan, e golgheter daca-l pui challenge goalkeeper la cornere. un fundas stanga cu PA -9 descoperit din greseala e Joe Mattock, vine in al doilea an pe 2 mil; erneld thorvaldsen sau cam asa ceva, 16 ani, d/wb/aml cica e aproape la fel de bun ca dica la varsta aia!!! e liber de contract si vine la steaua, l-am folosit si in meciuri oficiale, in 8.0.1 e am/fc (??). cand ajung acasa va pun si screen-uri. specificare pentru toata lumea: IN RETURUL ASTA LPF A FACUT UN MIC AMENDAMENT LA REGULAMENTUL SAU SI AI VOIE CU 5 JUCATORI NON-EU IN TEREN (DAR DOAR IN RETURUL ASTA!!). mijlocasi fenomenali care vin la steaua: 1. Juan Pablo Rodriguez, mexican, 1,6 mil. 2. Tettey, norvegian 2,2 mil. creste muult. 3. unul acceptabil e Jari Ilola. MR bun, la 2,7 mil e landrin de la st. etienne, si bineinteles marvin angulo. veste buna, aaritalo e iar bunicel, dar nu se compara cu cel care era in versiunea initiala.
__________________ Δρομιχαίτης | |||
|
| | #1430 (permalink) | ||
| Quote:
LOOOL tricouri alergand singure pe teren ? parca ar fi fantomele din pac man =))))) macar la bilute iti poti da seama in ce parte sta cu faţa jucatorul, tricourile alea sunt toate la fel
__________________ Peace sells... but who's buying ? Last edited by freeman21; 25-02-2008 at 16:11.. | |||
|
| | #1431 (permalink) | ||
| Subscriu, bilutele sunt foarte expresive in comparatie cu toate modificarile gen 3d players.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1433 (permalink) | ||
|
Basta e super jucator si in realitate. Din cate tin eu minte, in 8.0.0 Red Star cerea cam 7 milioane pe el
|
| | #1434 (permalink) | ||
|
in realitate e mai bun ca in joc, daca te uiti in joc, are atributele cheie si mai slabe decat ale lui nesu. la un full-back conteaza tackling, anticipation, stamina si speed in primul rand. si koroman e foarte bun, din cate tin minte le-a dat vreo 2 goluri in toamna alora de la bayern.
|
| | #1436 (permalink) | ||
|
mda...daca te uiti la antunes ar trebui sa fie zeu si nu mi s-a parut deloc mai bun ca emeghara, care nu joaca prea bine... plus ca e non-eu si ma oftica treaba asta, tre sa am mereu grija cati bag, si sunt altii care sunt mai importanti. poate imi explica si mie cineva cum dau attach la niste poze ca ma dispera rahatu asta. n-am chef sa pierd o ora sa le uploadez pe undeva cand ar trebui sa mearga aici.
|
| | #1437 (permalink) | ||
|
Pai dai Go Advanced, iti apare casuta separata cu mai multe optiuni deasupra textului. Acolo ai langa chestia de emoticons (smiley-ul ala) o agrafa sau cum i zice la chestia aia. Dai click pe ea si iti apare intr-o fereastra noua unde sa uploadezi. Dai Browse, adaugi cate fisiere ai nevoie dupa care dai Upload. Ai grija sa te incadrezi in limita de spatiu (4,7 Mb / fisier parca). Cel mai bine e sa ai pozele in format .jpg ca de regula sunt mai mici. Asa e la mine, asa fac eu, ar trebui sa mearga si la tine
__________________ Something smart here -> | |||
|
| | #1440 (permalink) | ||
|
mai degraba bmp, daca ajunge la marimea asta.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |